PURIM 2009 אין לי מה לומר-סיכום!!

TAL BAR ZOHAR

New member
PURIM 2009 אין לי מה לומר-סיכום!!

הפעם בשפת האינטרנט המקובלת . במשיכה אחת ארוכה !! אאאאאאאאאאאאאייייייייייייייייייןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן דדדדדדדדדדבבבבבבבבבבררררררריייייייייםםםםםםם כככככככככככאאאאאאאאאאאאלללללללללללללללההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!! חברים לא מזמן חזרתי רטוט סחוט ועייף למחצה חצוי ל-2 חח הפקת פורים 2009 מאחורנו יחד עם גל שקשה להתאושש כל הפקה מדהימה מהקודמת ! ג'ואל חוזרת עם רפורטואר שהשאיר הד עצום ! אין ספק שברגע שיש מוזיקה טובה הלוק של האומן הוא הפרט השולי ביותר! אך לצערי קשה להתעלם מהדייקנות של הלוק העוצר נשימה בשילוב מחסיר פעימה לאחת שמכבדת את התואר בהתאם דיוות מועדונים-ג'ואל מהפנטת ויודעת לתת את התשובה ! מקהל עצום מפעם לפעם הפקות איכות ..המון מוזיקה טובה וויב מטורף שגדל ומפתיע כל פעם מחדש, הפצצות של חומר מוזיקלי חדש ומרענן איכות סאונד והחשיפת קטעים מתוך האלבום! כלכך עכשוי אמיתי וכלכך דודי שרון וג'ואל שאוהבים או שלא !!! זה מה שזכור לי מרצף הופעות ולאחר סיכומון הודעה שתצא בגליון פנאי + על הרכב הקלאב (דגש על קלאב,לא מעיניין מירי מסיקה וכו') דודי שרון וג'ואל הרכב הקלאב המוביל שנבחר פה אחד להרכב עם לו"ז ההופעות הצפוף ביותר לפורים 09 כל זאת עוד לפני יציאת האלבום שעתיד לצאת בקרוב! צפו לסידרת עידכונים במהלך השבועות הקרובים אפשר להריח את החומר מטפטף מתוך האלבום החדש שכולנו כלכך מחכים לו !!!! שיהיה לכולנו המשך שבוע ניפלא טל בר-זוהר! לאומן העסוק ביותר בפורים 09

jakovstyle120

New member
טלילההה הרגת אותי !!../images/Emo6.gif

חחחחחחחחח איך המשיכה האחת והארוכה הזאת תמיד מבטאת את התחושה והרגש הענקקקקק מבפנים הא?? חחח זה פשוט מדהים.. באמת..אבל באמת פורים 2009 בלי שום ספק..בלי ט-י-פ-ת ספק היה מדהים ..ומיוחד ביותר !! קצרים בזמן..אבל הספקתם כל כך הרבה שזה מרגש אותי כל פעם מחדש יותר ויותר טלילה.. אין לי מילים.. דודייייייי ג'ולהההה טליללהההה אני מת עליכם !! פשוט אמן למילים שלך טל...אין דברים כאלה ולא היה !! אני יודע שמחכה הרבה יותררררר ..ויש למה לצפות .. שיהיה ערב מדהים , יעקב .

סיפורים כמו חול ואין מה לאכול ../images/Emo67.gif

כול פעם אותו חומר של מוזיקה יאללה איפה החומרים החדשים שנתיים שלמות להוציא חומר אפילו לעופרה ניסים המלכה לוקח פחות זמן להוציא חומרים והיא 20 שנה בסצנה

צודקת ניקול....

דודי ביום ראשון אמר שיצא מגההההה סט השבוע ... והיום יום חמישי ! וניקול ... זה לא להוציא חומר, את החומר כבר יש ... צריך לשחרר אותו מאמא :)

TAL BAR ZOHAR

New member
אני מניח שאנשים כמו ניקול הצביעו לבובליל !

הכוונה שלי (מטאפורית) כמובן... כמה בלבולי שכל,רייקנות והתעסקות בשטויות בבנאדם 1 !!!

../images/Emo47.gifדווקא לא,אני הצבעתי לשפרה המלכה :]

אבל תכלס , כול פעם אותם עיבודים נו באמת , הקהל דורש חומרים חדשים טעם חדש משהו באמת מרענן ... אי אפשר כול הזמן לחרוש על אותו דיסק עם רימקסים שונים ורימקסים של מדונה שחרושים .

TAL BAR ZOHAR

New member
בקצרה::::

מכיוון שאת מנסה לשנות גישה אני יענה. אני עושה את מיטביי ובצורה הטובה והמקצועית ביותר כך שטענות מענות לא בבית סיפרי אני מרוצה מכושר הניהול! שוב אני יאמר שהשבוע היה צפוף והיסטרי מכל הבחינות והיה לי קשה להדביק את הקצב ולעלות לכם לינק של הסט מכיוון שזה קובץ ענק וזה לוקח זמן יקר ומכיוון שהפורום יקר מאוד אני תמיד מבטיח אז מקיים גם עם זה קצת מעט מאוחר וחורג מכאן לכאן ! אני יכול להיות גועלי יותר ולהגיד שאני לא חייב לך שום כלום במיוחד שאת מבקשת חומר מוזיקלי של צמד שבאמת גדל והיתפח אחת מהדרכים מהאינטרנט אבל זה לא שאת משלשלת כסף לצד האומנים כשאת דורשת בכזו נחישות חומר חדש /זו קצת חוצפה !! בכל אופן בואו נשאיר את זה כסוג של מתנה לשתיי הצדדים ונמתין בכל זאת בסבלנות וכמו ששמת לב כבר העליתי את הסט אז בוא ניקח אויר כי בכל זאת האומנים עושים מוזיקה ולא פיתות (למרות שזה טעים) !

../images/Emo79.gif../images/Emo70.gifכנראה שלא הבנת נכון למה היתכוונתי

לא באתי לבקר אותך או את דודי ... אני יודעת שיש חומרים חדשים ואני יודעת איזה חומרים יש ... הטענה שלי שהגיע הזמן לשחרר אותם לקהל שאוהב ומעריץ אבל הוא "מת" לחומרים חדשים וכמו שאמרתי מרעננים מאז סוף 2005 לא שוחרר דיסק ואני חושבת שחבל כי עוד לפניי שנתיים הם יכלו להוציא דיסק עם השירים הקודמים ... פשוט מבאס שמשוחרר שיר כול כמה חודשים אבל דיסק לא הוקלט ולכן השירים ניחרשים כול פעם מחדש .

למעלה