PUSH אחרון לדנה בטקס עמ"י

dandan 23

New member
PUSH אחרון לדנה בטקס עמ"י ../images/Emo106.gif

התאמצות אחרונה חבר'ה... ההצבעות לטקס עמ"י שיתקיים ב-26.12 בערוץ 24 נסגר בקרוב. דנה שלנו מועמדת לזמרת השנה, שיר השנה (עדיף להצביע לסרט הודי מאשר ללאב בוי) ובחירת הקהל. זה ממש דורש עוד דחיפה אחרונה מכל אחד ואחד מאיתנו. תצביעו כמה שאתם מסוגלים- בפורומים של הזמרות המתחרות נותנים פייט מכובד ביותר. בואו נראה להם שגם אנחנו מסוגלים!! אז יאללה חבר'ה... יוצאים בהסתערות על המערכה האחרונה בהצבעות לטקס עמ"י!

לכל המצביעים ../images/Emo70.gif

הצבעה חוזרת מאותם הפרטים, נפסלת מיידית
להקפיד ולהצביע דרך מיילים שונים, והכי חשוב.. אמיתיים וקיימים
E-MAIL לא קיימים, כגון פרטים לא קיימים, ייפסלו
המשך יום טוב

אני סתם פתחתי מיילים והצבעתי...

קרוב ל-40 מיילים... ועשיתי עוד 15 קיימים.. באמת.. כל השאר סתם פתחתי מזלללללללל מזלללללללל מזלל.. שלא הצבעתי סתם על הפלאש..

שמתי לב שהרבה חוזרים על כך

שצריך להצביע כמה שיותר, אבל לא מבינים שזה ביזבוז זמן יקר.. אלא אם באמת פותחים אימיילים ומצביעים ! (דוגמא לדני).

כל הפעמים שבהם הצבעתי.. פתחתי מייל לפני..

אני עכשיו מחזיק אצבעות... שדנה תקטוף איזה תואר מכל הקטגוריות שבהם היא משתתפת... כל מה שנותר לי להגיד לדנה... שיהיה המון המון המון המון המון בהצלחה ואני מחזיק אצבעות

../images/Emo187.gifאתמול היה טקס עמ"י 2005

ראיתי לראשונה את הטקס הזה, כי אף-פעם לא התעניינתי. ואחרי שצפיתי בכמה זכיות של 2005, והזכייה של נינט כזמרת השנה. אין לי ספק שדנה הולכת לזכות בפרס הזה
אין, לא יעזור כלום, ודנה תהיה תואר השנה הזאת
במקרה ודנה לא תזכה (מלח מים, חמסה חמסה), העמ"י הזה מכור

מיקמיק17

New member
בדקתי במדריך תכניות ואין ש.ח, חבל...ו-

יש לי שאלה אליך, גיא- לאחר שצפית בטקס מה גרם לך להיות יותר בטוח שדנה זוכה?

שנו"ש, היה מהמממםםםם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הייתה הופעה מהממת, ונהניתי בצורה לא רגילה !

חחח יפה לך מאמי שמחה שנהנית ../images/Emo70.gif

חח תספר לי כבר במסנג'ר חוויות וכדומה חחח
..

../images/Emo140.gif איזה חמוד אתה חחחח

האמת זה היה דיי ברור. לפי ההיסתכלות שלי על הטקס (לראשונה בחיים). הרי בשנת 2006, נינט הייתה הדבר שדיברו עליו הכי הרבה ! הרי בוחרים את ההכי מדוברים והכי מצליחים מבחינת המוסיקה, ומי אם לא דנה אינטרנשיונל עשתה את הקאמבק הכי מדובר השנה? הקליפים הכי משגעים השנה? הסינגלים הכי שווים השנה? אז אם, תסלחו לי,הנינט לקחה תואר "זמרת השנה". דנה מוכתרת בו בקלות .... זאת דעתי בעניין

מיקמיק17

New member
תודה גיא, גם אתה חמוד מאוד ../images/Emo13.gif

ובאמת יש משהו במה שאמרת. השנה זו הייתה השנה של דנה ללא ספק והיא גם הייתה הכי מדוברת השנה, אז מן הראוי שתיקח את הפרס...

למעלה