Push Mail Update for Palm Treo 650!

AYELET1

New member
תודה רבה! אני מניחה של-600 אין

אפליקציה מתאימה. הנכון הדבר?

sschiller

New member
האם העדכון הנ"ל

יכול להחליף את התלות שלי עכשיו ב GOOD? (שהוא אחלה מוצר אגב אבל די יקר)

yaniv79

New member
תלוי מה השימוש שלך

ל-Good יש לא מעט יתרונות על ה-Versamail כגון סינכרון מלא של יישומי המידע כולל פתקים, אבטחה ברמה גבוהה יותר, סינכרון תתי תיקיות, תמיכה מלאה בדואר בעברית. על ה650. אם אתה משתמש בדואר יותר להורדה ועיון ופחות להשיב אז כן, אם אתה באמת מנצל את כל היכולות של תוכנת ה-Good אז לא.

sschiller

New member
כן, אני מנצל אותו גם לסינכרון

כל שאר החלקים של ה OUTLOOK מכך אני מסיק שאין לו תחליף האם הוא עובד גם על ה 680? בהתחשב בעובדה שארצה לשדרג את ה 650 בשלב כזה או אחר

yaniv79

New member
כן, ה-GOOD עובד גם על ה680

אבל לדעתי הוא כמעט מיותר על ה680 היות ויש סינכרון אלחוטי מובנה בטכנולוגית PUSH ל680 לדואר, אנשי קשר ויומן ( כולל GAL = Global Address list ) והכל עובד בעברית. היתרון של GOOD כאן יהיה בתיקיות משנה, הצפנה וסינכרון מזכרים. יניב

sschiller

New member
הזכרון של ה טריאו 650 ממש קטן

ושהוא מתחיל להסתם המכשיר עושה ריסטים האים ניתן לשים את GoodLink על הכרטיס זכרון? יש לי הרגשה שאם אשים את AGENDUS ואת ZLAUNCHER זה יעבוד לאט מדי מהכרטיס. מישהו נתקל?

האם זה יעבוד עם סנאפרמייל???

בפרטים כתוב שהעדכון דורש ורסמייל גרסה 3.5. האם זה יעבוד גם עם סנאפרמייל?

cinargy

New member
לא

סנאפרמייל לא תומכת בטכנולוגית Direct Push של מיקרוסופט (אפשר להשתמש כתחליף ב- IMAP, שלדעתי יספק את רוב המשתמשים). סנאפרמייל היא תוכנה הרבה יותר מתקדמת ונוחה מאשר ורסה-מייל, אבל כרגע אין תמיכה לזה. אגב, הרבה משתמשים לא מודעים לכך שבשביל להשתמש ב-Direct Push בפאלם חייבים לסנכרן מול שרת הדואר, לא רק האימייל, אלא גם את היומן. אני משתמש ביומן לצרכים פרטיים ולא רק לעבודה ולכן מסנכרן אותו עם תוכנת Outlook בבית. הייתי מעוניין להשתמש ב-Direct Push רק לקבלת אימיילים משרת ה-Exchange בעבודה, אבל מסתבר שפאלם לא מאפשרים לבחור באופן סלקטיבי רק סנכרון אימייל וחבל...

AYELET1

New member
בטוח שאינם מאפשרים?

כי בפוקט, בתוכנה המובמנית, אין בעיה לבחור מה יסונכרן ומה לא.

yaniv79

New member
ניתן לסנכרן רק את המייל בלי היומן

בורסה מייל 3.5 עם העידכון.

cinargy

New member
הופתעתי לטובה...

ב-TX (ורסה גרסה 3.1) אמרו לי בחברת פאלם במפורש שאין אפשרות. בפרטים על העדכון ל-3.5 לא שמתי לב לשינוי הזה, אבל זה מאד משמח שהם קלטו שיש שמשתמשים בפאלם גם לעבודה וגם לצרכים פרטיים...

למעלה