Puzzel
My Heart

TheBlackParade

New member
Puzzel ../images/Emo32.gif My Heart

שיר של Westlife. ממליצה לשמוע אותו. אז... כל מה שלא קשור לשרה. ומשהו שקצת קשור, אני חושבת שאנחנו צירכים להכין כרזה כזאת לפרסום בפורומים שבה יהיה כתוב "פורום שרה מישל גלר מאחל לכם קיץ מהסרטים" או מש'ו בסגנון מישהו יכול להכין? אני גם אנסה. ובלי שום קשר, טרינו
->

TheBlackParade

New member
-הופעת הבכורה של טרינו קיווילאן-

-הופעת הבכורה של טרינו קיווילאן- הופעת הכורה של טרינו קיווילאן תתקיים בברלין בתאריך ה-28 ליוני 2007. בהופעה היא תשיר שירים מתוך אלבום הבכורה שייצא בקיץ. לפרטים נוספים, כנסו לאתר הישראלי לטרינו קיווילאן http://www.rocks.il-il.com/triinu/ אנו מחזיקים אצבעות לטרינו ומאחלים לה בהצלחה! נקווה לראותכם באתר ובקהילה שלנו.

TheBlackParade

New member
תתחילי לדבר עם הילדה הזאת שסיפרת לי עליה

אולי ייצא לנו מש'ו מזהXD

TheBlackParade

New member
אז תעקבי אחריה עד בטעות ייצא לך לדבר איתה

ואז איכשהו תתחילו לדבר בטלפוןXD

TheBlackParade

New member
כןXDD

אבל אני מאמינה שנצטרך לחכת חודש לפתיחת מכירת הכרטיסים ואחרי זה עוד חודש להופעה... בואי נגיד ככה שיהיה זמן לדבר איתה בבית ספר.

אני מקווה כי..תקשיבי טוב!

ככל הנראה המחירות מתחילות שבוע הבא [!!!] והם כנראה באים באוקטובר!!! אין לי מושג..אבל אני מתה! זה כ"כ קרוב וזה נראה כ"כ רחוק 4^$#^@$% אני אכתוב לך אם יהיה משו חדש

TheBlackParade

New member
גרררר זה משגע אותייי

כבר אמרתי לך אני חייבת להצטלם איתם דאמ!! בא לי להיכנס מאחורי הקלעים

Aspen

New member
הטינה 1

(יותר שרה) שרה בת 20 או שרה בת 30 (היום)?

TheBlackParade

New member
שרה בת 30

ככל שהיא מתבגרת היא נראית יותר טוב. יש אנשים כאלה. שרה בתור דמות רעה או בתור דמות טובה?

Aspen

New member
טובה

אבל לא pure, אלא לכיוון האנושית, אם מבינים למה אני מתכוונת. שרה בתור דמות טובה או שרה במציאות? (אם ננחש איך היא במציאות)

TheBlackParade

New member
אמממ במציאות

זאת אומרת מהבחינה שבה אני קוראת עליה בתקשורת ובצילומים של הפפארציXD שרה נשואה או שרה רווקה?

למעלה