Pyramid Song

Esmena

New member
Pyramid Song

משמש כשיר בפרומו של תוכנית תרבות ברצועה המקומית של ערוץ 3

Eclipsed 0

New member
הפרסומאים חרשו על No Surprises...

איפה אתה גר ? אולי גם אני יכולה להתקל בזה ?

Esmena

New member
אני *גרה* באיזור המרכז. תבל.

האמת, אני כבר לא בטוחה לגמרי שזה משהו מקומי... אני זוכרת את השוק כששמעתי את No Surprises בערוץ 10, אבל מתי היה את היי אנד דריי?

Eclipsed 0

New member
אופס. סליחה.

אני במת"ב. ואני גם זוכרת ששמו את High And Dry... אני לא בטוחה בפרומו של איזו תכנית...

mirikel

New member
מורנינג בל שימש

גם כמוזיקת הפתיחה לתוכנית המסמכים האנושים ה מ ז ע ז ע י ם!!! העין השלישית. ...מישהו זוכר?

cuttooth

New member
נכון שזה הלופ הכי מייאש בעולם?

לא חשוב כמה מחכים, לעולם לא מגיעים למילמולים...

hospital_food

New member
למשהו יש מושג אם

הם צריכים רשות כדי להתשמש בשירים בפרומואים? בפרמסומות זה ברור שכן, אבל מעניין מה בקשר לפרומואים

man in heaven

New member
לפי מיטב ידיעתי - כן

כל שימוש בשיר כלשהו חייב בתשלום תמלוגים או קבלת אישור מהיוצר או מהדובר שלו או ממישהו שם במערכת....

skin blues

New member
high&dry

השתמשו בשיר לפרומו של בת ים -ניו יורק בת ים ניו יורק!?!? (חח בת גרינווד ניו יורק )

man in heaven

New member
חחחח..

אחותי רואה "לגעת באושר" בערוץ 10, ובאיזושהי סצינה פתאום אני שומע את המלמולים המסורתיים של ת´ום... טוב, אני מנסה לשמוע, אולי זה בא מבחוץ, אולי אני מדמיין... ואז זה היכה בי - HOW TO DISSAPEAR COMPLETLY שימש כפסקול לסצינה ב"לגעת באושר" !!! אההההההההההההההה !!!!.....

skin blues

New member
עוד חילול

חברה סיפרה לי שבקטנטנות הודיעו לקטנטן אחד שהוא חולה במחלה נוראית וברקע-קרמה פוליס

cuttooth

New member
זה דווקא קטע...

גם בסידרה הזו וגם ב"חיי האהבה" בסצינות של המסעדות יש ממש אחלה מוזיקה, וזו לא הפעם הראשונה שמשמיעים רדיוהד. כך יצא שאני יודעת בדיוק מה קורה בין מאיה לגידי ובין אבנר (השחקן הכי מוכשר בסידרה) לשלומית, ואני לא צריכה להתבייש בזה כי בסך הכל הקשבתי למוזיקה יפה...

למעלה