Qוויר-מדינה בורוד...

Qוויר-מדינה בורוד...

כל אחד מחברי הפורום מוזמן ומתבקש לכתוב איך תראה מדינת חלומותיו...כמובן עם נטייה להיות מדינה הומולסבית... איזה חוקים למשל תרצו שיהיו בה, איך הייתם רוצים שהיא תראה, מי יהיה ראש הממשלה, מי שר הבטחון, איך יראה הצבא ועוד ועוד ועוד...אתם יותר ממוזמנים לזרום עם הדמיון בנושא הזה. איך תראה המדינה ההומולסבית שלכם
גם אם אתם נגד הרעיון של מדינה הומולסבית אתם מתבקשים להשתתף...מה יש? לשחות בדמיון זה לא רע
. וכן, למי ששואל, הרעיון הגיע מהקבוצה בתל אביב. פשוט נושא מעניין...

Lizz

New member
היה לי פעם סיפור כזה..

שבו גילו איך לעשות ילדים בלי מין של סטרייטים, ואחרי כמה דורות הסטרייטים פשוט נכחדו - כלומר, אף אחד כבר לא היה כזה. לא היה צורך בהם, והם נעלמו לאט לאט. היו עוד כמה בי, ואחרי עוד כמה דורות גם הם פשוט.. נעלמו. זה היה מין סיפור אוטופי ומוזר שמעולם לא סיימתי...

Blackice

New member
המדינה שלי

לא תהייה הומולסבית. מצטער. עד כמה שאני חושב שיהיה נחמד להיות במדינה שמקבלת ותומכת בשוויון וקהילה- במדינת החלומות שלי אין מוסדות אין קהילות מובנות ואין מדינה. יש יערות נרחבים, הרים גבוהים עם קרחונים, מישורים ובהם עדרים פראיים של בופאלו, וקהילות קטנות בסגנון כפרים, המוטמעות בסביבה בהן חיים. קהילות מדעיות- רוחניות, שבהן כולם עוסקים ברוח או בהשתמעות שלה. הטכנולוגיה והמדע במדינה הזו מפותחים מספיק בשביל להשתלב בסביבה ולא לפגוע. ויש איזון בין האוטומציה לדברים שעושים בדרך הטבעית כי יש הערכה גדולה לטבע. ובאותה מידה שאפשר לקחת כלי תחבורה לא מורגש דרך האדמה ולטוס שם במהירויות יחסותיות, אנשים גם הולכים ברגל למקומות. ובגלל שאין דחף דתי להתרבות, ומעריכים אוכלוסיה קטנה בשיווי משקל אקולוגי, אין בעיה עם זוגות שלא מתרבים. אבל זה לא החלק העיקרי במדינת החלומות שלי אז אני לא מחשיב אותה בתור הומולסבית כלל וכלל. פשוט מספיק נאורה להיות גיי פרנדלי. *ממשיך לדמיין*

gaya123

New member
בקשר לתגובה הראשונה:

נראה לי שהיה פעם ב"גולשים בזמן" פרק שהם הגיעו לעולם ובו רק נשים (עולם שהייתי מסתדרת בו....לא רע בכלל.......) , ובגלל שהם היו שלושה גברים כל הנשים פשוט קבעו תורות מי תהייה עם איזה גבר ומתי........ לא ניראה לי שעד הפרק הזה הפרופסור הזה קיבל אי=פעם בחיים שלו......

היה, ואני זוכר אותו טוב מאד..

לא זוכר מי.. אבל אחד מהם נהרג באותו פרק.. נראה לי שזה היה הפרופסור.. אבל היתה להם טכנולגיה חבל על הזמן..

dannnnnna

New member
קווין..והוא נהרג בסוף הפרק...

כי יורים בו בדיוק לפני שהוא גולש... דנה מכורה לסלידרז... תוכנית שולטת לגמרי

praetor

New member
בהתחלה

סתם קראתי ולא הסתכלתי על מי הכותב. ואיכשהו - מיד ידעתי שזה ארז...
עופר

TwelveEyes

New member
שרימפי, האם שקלת קריירה בחינוך? :)

שאלות כאלו מעלות בי פשוט נוסטלגיה לימי טרום-כיתה ז´, כשהיו את כל הגיבושונים העצבניים האלה עם המחנכות החביבות שהתעקשו שנעשה מעשה כמוהו לא נראה מאז ימינו בכיתה ג´ - ניקח צבעים, מספריים ודבק וניתן לצד היצירתי שלנו להשתולל. מיותר לציין שזה לא נגמר בטוב ^^ במיוחד מאחר והייתי אז, ביחד עם חברות שלי, מעריצה של להקה מסויימת, ושלא נדע איזה סקנדל דפקנו כשאחד מהבנים העיר עליה משהו שלא נראה לנו :) בכל אופן, כמו שאמר מכובדי ארז, אני לא רוצה מדינה הומולסבית - אני רוצה מדינה גיי-פרנדלי. סאנס הבופאלו

האמת היא שלא

סבלתי למדי בתור מדריך כתה ו´ בנוער העובד..היתה לי קבוצה שהפסידה בששטוס ומשום מה התעקשה שההמנון שלה יהיה אותו המנון שאיתו היא הפסידה בששטוס.

חח לא כול כך מהר..

כמה שיותר רחוק מהפלצנים המנופחים שמה שקובעים גורלות של אלפי ילדים בני 18 שנלשחים להילחם בשביל חבורת תימהונים שהתישבו על איזה הר באישהו חור ומאמינים שממש עוד רגע המשיח ידהר לכיוון שלהם על חמור... חח סתם קודם כול עוזי חיטמן יהיה בשילטון אחר כך אנחנו.

sarah

New member
המדינה של שרה-

מדינה חביבה מתוכננת הייטב, בצורת מרובע שווה צלעות. יש איזה הר גדול באמצע עם נהרות בשביל תחנות כוח הידרואלקטריות (האם אני טועה וזה לא השם של תחנות כוח שמופעלות על מים?
) מכוניות חשמליות ומיחזור של הכל הכל הכל (ורוב הדברים החד פעמיים הם מנייר) רוב האוכל טבעוני מה שמשרת 2 מטרות נעלות: חוסר פגיעה בבעליי חיים ולשרה יש מה לאכול בכל מקום..
או שלחלופין כל האוכל הוא בסגנון ´ביציי חופש´ ויש מלא שמורות חביבות של פרות-ובכל פעם יורים בכמה בשביל לשלוח לחנויות
אני לא בטוחה מה עדיף בנתיים. האא... ופולטיקאים חייבים לעשות תארים באממ...מדעי המדינה או משהו
שרים נבחרים בבחירות נפרדות והם צריכים תארים במה שהם רוצים לעשות (למשל: שרת החינוך צריכה לתואר ב1)מה שהפולטיקאים צריכים 2)הוראה)
אממ... ויש המוןןן שרותים ציבוריים בכל מקום--- אבל נקיים, ועם מראות ורכבת תחתית בכללל מקום, או רכבות בין ערים. האא--- וקבלה מוחלטת של הגייז וכו´ וכו´
ומאוד קר--- זו מדינה דיי קרה וגשומה מקצוע נוסף בתוכניות הלימודים: כישורי חיים (איך להירגע, איך להכיר חברים, איך לתכנן את היום, איך להתמודד עם--- דברים כאלה
) ויש יום בשבוע (שישי) שמוקדש שלטיול רגלי- בכל בתי הספר. למעשה: יום שישי הוא חג הטיול הרגלי ובו כולם בעצם בדר"כ הולכים לטיול רגלי במקומות לא מיושבים :) לקנות קצת את הראש
האאאא- ויש מלא מנגה באעבה, שרה

babyrubik

New member
העולם על פי...

אני אבחר בקטע יותר גלובלי, לא מדינה, אלא עולם. מבוסס כולו על השיר Imagine של ג´ון לנון. אני מקווה שכולם מכירים אותו ואין צורך לפרט
Peace, טניה.

טילו

New member
וואי, לנון!

זה בדיוק השיר שאני עובדת על יצירה במחול על פיו..

Gal-Mo0D

New member
Qוויר בכפר

ככה הייתי רוצה לקרוא למדינה שלי
המדינה שלי די תואמת את המדינה של ארז - בלי מוסדות חינוך (לפחות לא חינוך חובה...), יערות נרחבים, הרים, מזג אוויר קריר, הרבה ירוק מסביב, בלי שום ערים (!) (מבחינת Cities) כי אני חושב שכפרים הם הרבה יותר נחמדים מערים. מדינה בה כולם טבעונים, חופש דת. מדינה בלי צבא, מדינה שבה שבוע עבודה נמשך 3-4 ימים וכל השאר חופש. נראה לי שזהו

כל מי שיש לו אייסיקיו!

בתפריט של שליחת ברכות, תרדו עד שתראו GAY & LESBIAN, יש שם שתי ברכות. השנייה דפוקה לגמרי, של שני אנשי עסקים מתחבקים, והראשונה היא של גבר בלי חולצה וכל צבעי הקשת! LOL!!!

TwelveEyes

New member
Been there, sent that ^^

שלחתי אותה כבר לחברים לכבוד ראש השנה :) מה שכן, אני די כועסת שכ-ר-ג-י-ל אין אפילו טיפה יחס לבי או לסביות. והאלה בחליפות דווקא חמודים ^^ לא נראה לי שזה אנשי עסקים.. נראה לי שזה יותר בקטע של חתונה :)

הו הו

קודם מדינה שיש בה מכל הגזעים והדתות. מדינה דמוקרטית שהפוליטיקה שם תופרד מדת. מדינה שקודם כל יהיה בה שלום עם הארצות השכנות שלה ובכלל עם כל העולם. מדינה שתהיה מבחינתי סוציאליסטית (אני קיבוצניק גאה, תרתי משמע), זאת אומרת שיוויון מוחלט, ועזרה לחלש, חינם, בלי כסף. מדינה שבה כל אחד יעסוק בעיסוקיו שלו מבלי לתת ביקורת רעה על אחרים, גם אם ממש ממש חושבים על משהו ונורא רוצים להביע אותו. מדינה שבה למכוניות אין מנעול, כל אחד יכול להכנס למכונית ולנהוג בה כמה שמתחשק לו, וכשהוא מחנה אותה ויוצא ממנה, מי שרוצה (שיש לו רישיון כמובן) נוסע בה לאן שהוא צריך. בקשר לגאווה: במדינה שלי לא יהיו סטיגמות וסטריאוטיפים. זאת אומרת שיהיה מגוון של אנשים מכל הסוגים. ילדים יחונכו בבית הספר לקבל את השונה והאחר. (משמע: ילד/ה הומו/לסבית/דו/טראנס, יהיו חסרי סטריאוטיפים וככה גם בענייני לבוש, מוזיקה, טעמים וגזעים) לא נשמע חלומי? אם היו לי 70 מליון דולר הייתי קונה לי אי קטן והייתי מקים בו קהילה מדינתית שחיה על פי הקריטריונים שציינתי. (רק דבר אחד נשמע חלומי בכל ההודעה הזאת: ה70 מליון דולר) --------------------------------------------

למעלה