Qיכוםםם שבועעעעעע =]

Qיכוםםם שבועעעעעע =]

עודד שבוע עבר..! שיר השבועע של ליאונהה==>> שיר השבועע===> קליפ השבועעעעע===>> תמונת השבועע===>> אומן השבועע ===>>

===>>

עודד שבוע עבר..! שיר השבועע של ליאונהה==>> BITTTT .. נראליי השבועע חרשתיי עליוו הכי הרבהה אי פעעעעםם! לאא נראלי שבחיים ימאסס לי מהשירר המדהיםם שלייי =] שיר השבועע===> 2 שירים פצצתייםםם שחרשתיי עליהםם ורק עליהםם ! TATOO של ג'ורדין הפצצה וכמובן WIGU של הפוסיקאטדולזזזזזזזז מושלמותתתתתתתתתתתתת!!! קליפ השבועעעעע===>> BIT אתםם לא מביניםם כמה חרשו עליוו בVH1 וגםם של הפוסיקאט המושלםםם תמונת השבועע===>> ג'אזזליןןן אהבתתתתתתתתת חיייייי וגםםם שלל דיוןן היתהה מושלללללללמתת אומן השבועע ===>> ליאונננננננננננהה !!!

הטופפפ מודלל הבאהה עונהה 8

מישווו רואהה פה חוץץץ מטלל עבודייי שנראלייי נעלםם מהפוררררררררררררווםםם?? זאתתת העונההה עםםם הבנותתת הכי יפותתת אי פעםםםם כמוו עונהה 5 נראלייייייי פשוטט עונההה מדהימהההההההההההההההההההה ברמותת פשוטט מושללמתתת והצילומיםםם מדהימייייייםםם כל שבועעעעעעעעעעעעעעעעעעע@@@ חבלל העיפוו את פלישהה היפהה =[ ג'אזלללללללליןןן ודיוןןן תעשו ליי גדודדדדדדדד

tomganor

New member
גם אני רואה!!

יאא.. את בדיוק כמוני!!!! אני מתה על ג'זלין.. איזה חמודה היא כשהיא מדברת.. שומעים את המבטא שלה... היא אחת שתגיע רחוק..!!!

לאא פלא עונה 4 הכי מכוערתת איי פעםםם

בסדרהה חבלל כי דווקאא העונותת שהכי גרמו לי להתמכרר לסדרהה זה עונות 5 ו-6. זה התמכרותתתתתתתתת !! וגם 8 פצצהה

Queenkiller

New member
../images/Emo83.gif מסכמת ../images/Emo26.gif ../images/Emo26.gif

שיר השבועע של ליאונה - MG שיר השבועע - החדש של בריטני קליפ השבוע - תמונת השבוע - אומן השבועע - סימפל פלאן

לאאאאאאאאא @@ =[

ישש לי את ספיריטט הרגילל ואניי יודעע שספיריטט האמריקאיי זה רקק עם השיר FM אזז מאיפהה זה צץ?? בככל מקרהה כמהה שיותרר שירים חדשים ממנההה יותרר טובבבבבבב!! זהה מחכהה לרדתת באימיולל =] בטוחח זהה יפהה!!!

FoolishlyFab1

New member
עונה

שיר השבועע של ליאונהה==>> FM שיר השבועע===> FM PLATNUM/LOVE SHY קליפ השבועעעעע===>> FM תמונת השבועע===>> אומן השבועע ===>> LEONA

../images/Emo15.gif אני...

שיר השבועע של ליאונהה==>> Angel שיר השבועע===> Kaiser Chiefs - Never Miss A Beat קליפ השבועעעעע===>> אין לי תמונת השבועע===>> אין אומן השבועע ===>> Alanis

חחח את הבנאדםם הראשון בתולדותת הפורום

איי פעםם שרשםם בשיר השבועע של ליאונהה ANGEL בדרךך כלל זהה השירר הכי שנואא של השבועע אוליי חחחחח =]

למעלה