Q, תרבות המדבקות ואדם...

Yaniv-DC

New member
Q, תרבות המדבקות ואדם...

מגזין ה-Q הלונדוני סיכם את 50 הסינגלים המלהיבים של כל הזמנים. סוזן בוודאי תתרעם על כך שהביטלס מופיעים שם רק פעם אחת ולא במקום הראשון, אבל מה שאותי הצחיק בדיווח של YNET אלו הם שמות השירים. כך למשל, תוכלו לראות במקום ה-16 את יו-2 - "היכן שלרחובות אין שם". לי זה הזכיר את ימי העיתון "משהו", זוכרים? פוסטרי כרומו ענקיים של אדם-חיים-כהן-כריס-לייף פיארו את השבועון, אך השיא - המדבקות. מפלס 42, קח את זה, הנערים החדשים בשכונה ודיבור חדיש במדבקות. סמנתה פוקס עם "גע בי" גם שם. את האופנה הכתיבו ריבי גדות ובני דודקביץ´... אחחח... היו ימים

אני כמעט הייתי כ"צ

ואפילו עשיתי ראיון במיוחד עם אבא שלי על חייו הקשים של מורה לנהיגה... זכור לרעה - יצור ג´ינג´י שאין לי שמץ מה היה תפקידו בכוח. ד"א - לא קיילי, לא מדונה, לא בריטני, לא ג´נט, ולא אפילו לא דסטיני´ז צ´יילד נכללות בtop50... לעומת זאת מיסי אליוט, ההכלאה האנושית בין ממותה לעכברוש הגיעה עם קליפ הסמחטות שלה למקום די מכובד (21 ?)...

KM-AIR

New member
סוניה המתוקה

שהיום נעלמו עקבותיה לאיזה מחזמר בערוץ קהילתי במנצ´סטר... היא אחראית לאחת מיצירות הפופ הדגולות ביותר של סטוק-אייטקין-ווטרמן Cant Forget You- שהלכתי בצרחות לרכוש, בכל פורמט אפשרי

אני הייתי כ"צ

ב"ראש אחד" אחרי שנבחרתי גם למתחרים והייתי צריכה לעשות החלטה... אגב, עדיין יש לי את המדבקות מעיתון "משהו" על איזו ארונית ישנה בבית, מתחת למדבקות ממצעדי הגאווה של השנים האחרונות. לגבי הרשימה: נו, באמת. הרי אני תמיד לוקחת רשימות כאלה בעירבון מוגבל. הן הרי משקפות את טעמו של הוגן. הרי באותה מידה יכלו לבקש מאיזה תלמידת כיתה ז´ להכין רשימה דומה, ואני מוכנה להתערב שהסיכויים שנטליה אוריירו והבקסטריט בויז (ואני יודעת מי אלו, בערך) היו לוקחים שם בגדול. הכול יחסי, אמר פעם איש עם שפם לבן. סוזן

Tomb Raider

New member
עיתון משהו

לא מוכן שתפגעו לי בילדות!!!!!! הייתי מנוי איזה 3 שנים על עיתון משהו ואני מאלו ששמרו את המדבקות ואח"כ הדביקו יפה במחברות וכזה. שלא תעיזו לפגוע בציפור נפשי. גם ככה אין לי הרבה אז אל תקחו את מה שיש.

KM-AIR

New member
ירדנה ארזי זה "משהו"....

מנגו זה "משהו", דפנה דקל זה "משהו", תמרונים תזמורתיים בחשיכה זה "משהו" (=OMD), דמעות לפחדים זה "משהו"...

GEL

New member
שכחתם את ה-עיתון

שהיתי ילד קטן מאוד היה לי שנים מנוי לעיתון צופר עיתון לילדיפ קטנים שהמתחרה העיקרי שלו היה אם אני לא טועה פילפילון (למי שזוכר )אחר כך הבנתי שהעתונים האלו לא בשבילי והתחלתי ל"הסניף " מדונה במעריב לנוער שנים אגרתי את העיתונים האלו ושמרתי אותם למקרה ש....יום אחד בשנת 95 יבוא לי להסתכל במוסף "פופ 87"-נבחרי השנה

הקצב הוא רקדן?

איפה הימים הטובים בהם תרגמו כל דבר שזז ברדיו, ושעיתוני הנוער היו יותר עבריים מאבשלום קור? לחבר שלי עדיין יש מדבקות על הארון של "א-הא/ברוס/שושלת/סנדרה - זה משהו". (תגידו יוסי חרסונסקי הדינוזאור עדיין כותב ביקורות למעריב לנוער?) בקיצר, מי זוכר את....
מועדון תרבות
דיבור חדיש
הדרום היפיפה
גברים בעבודה
סגול כהה
העקרבים
רובים ושושנים
אני צריכה להיות בת מזל
הדרך היחידה היא למעלה
מציאות למציאות ועוד...

Yaniv-DC

New member
ריבי גדות מציגה: להקת "גם אתה"../images/Emo5.gif

אגב ריבי גדות, הריבי הייתה מקפידה לומר "להקת סטיב מילר בנד" שזה שקול לרחוב "המלך קינג ג´ורג´"...

והלהקות "המי" "כה אמר פרד"

"פיתלון בשפיותי" של טאניטה טיקרם, "מזרח 17", "מודה חדישה", "קתרינה והגלים", "יין יין אדום" של UB40, "מוצדקים ועתיקים" של הKLF, "להקת 4 לא בלונדיניות", "הספירה הסופית" (להקת אירופה),"בתולת הברזל", "אחיות הרחמים".

Yaniv-DC

New member
רטוב, רטוב, רטוב

נערים לגברים סגול כהה ותמיד היה את הויכוח הבלתי נגמר (יותר קשה מירדנה או עפרה, דמארי או ירקוני, פרס או שמיר, פרס או רבין, פרס או קצב) - דיבור חדיש או דיבור מודרני. העיתונים - דיבור חדיש. ריבי גדות - דיבור מודרני. אני חייב להפסיק עם ריבי גדות... יניב יוחזר "להיטון" לאלתר!

למעלה