QB מקבל 6 בגיימספוט

V Has Come To

New member
Polygon נותנים לו 8.5 שזה קצת מעודד...

אבל אז אני רואה ש Giant Bomb נותנים לו 2 כוכבים מתוך 5 ועוד ממבקר שאני מאוד תופס ממנו(jeff gerstmann)
Destructoid נותנים למשחק גם 8.5

מישהו 2

New member
אל תיתן לביקורות להשפיע עליך

למרות שאם חייבים לבחור מבין האתרים הגדולים, גיימספוט הוא האתר היחיד שאיכשהו אני יכול להעריך את הביקורות שלו.
&nbsp
לא יודע מה קרה במקרה הזה של QB. אבל זה שבן אדם אחד נתן לו 6 לא אומר כלום

V Has Come To

New member
אם זאת היתה מתיחת 1 באפריל היו נותנים למשחק 1 או משהו כזה...

ציון 6 זה לא ממש מצחיק כי יש הרבה אנשים שבשבילם זה ציון מספיק לקניה של המשחק...
אבל בכל מקרה הם בחיים לא היו משחקים עם ציונים של משחקים גםב1 באפריל..לפי הציונים שלהם מאות אלפי אם לא מיליונים של אנשים מחליטים אם לקנות את המשחק או לא..הם לא היו לוקחים סיכון בתביעה שכזאת...

הביקורת בגיימספוט פשוט הזויה. ב' גם אני אוהב את jeff אבל הוא

לא קדוש. היו לו בעבר יציאות מוזרות אש. כמו זה שהוא נתן רק ציון 8 למריו סאנשיין
(שהיה משחק פלטפורמה אדיר) ורק 8.9 לזלדה TT.
(לא שיחקתי בזלדה TT אבל רואים שהוא נתן את הציון הזה בשביל לעורר צומי)

לפעמים יש לו יציאות באין כנסה בנוגע לציונים בעיני.

ובנוגע לביקורת של גיימספוט? הם הזויים ולא עקביים, מצד אחד הם משבחים
את חופש הפעולה שמערכת הקרב נותנת לך ומצד שני מתבכניים שהמשחק
לא נותן לך להתכופף ולירות ומכריח אותך לחשוף את עצמך לאש האויב בעמידה.

מה זה הפאסיב אגרסיב הזה של גיימספוט? איך הם רוצים שהמשחק יכריח אותך לנצל את מערכת הקרב במלואה אם תוכל פשוט לירות לך מכופף בנוחות באיזו פינה מעפנה?

נראה שהכתב רצה לשחק את המשחק כמו שוטר בנאלי והתעצבן שהמשחק לא נותן לו את זה.

ובאמת? להתלונן על קטעי פלטפורמה במשחק אקשן? היה חסר להם על מה להתלונן? שיגידו תודה שיש קטעים כאלה שוברי שגרה.

בגלל ביקורות מעפנות כמו של גיימספוט אין לנו משחקים כאלה יותר, ומציפים אותנו בעולם פתוח.

אני אתפלא עליך אם תתן לגיימספוט להחליט לך אם לשחק או לא, כי רואים שאתה ממש התלהבת מהמשחק ובצדק.

V Has Come To

New member
המבקר הכי טוב של גיימספוט היה קווין ואן הורד...

והוא לרוב קיבל לבקר את הכותרים הכי נחשקים ומצופים...מאז שהוא עזב המחליף שלו הוא פיטר בראון שעשה גם את הביקורת לQB...
בראון הוא לדעתי לפחות..גם מבקר מצויין ואני מאוד סומך על המילה שלו...
תראה...יכולתי לחיות עם ציון 6 של גיימספוט ושכל שאר האתרים היו נותנים למשחק שבחים..קורה לפעמים שגיימספוט או IGN נותנים ציון נמוך בהרבה מהאחרים, כמו שאתה אמרת "בשביל לעורר צומי" אבל שגם ג'ף מג'יאנט בומב קוטל את המשחק זאת כמו עוד מכה בבטן שלי שמוציאה לי את כל האוויר...

אז תקנה בהנחה :)

עם על כמה שאמרת שסדרת ac מאכזבת אותך קנית את המשחקים האחרונים בהשקה אתה באמת חושב שיש סיכוי ,שזה לא משחק של 7.5 לפחות?

אגב בכל הביקורות מתלוננים שהמשחק קצר, גם מי שמשבח אותו.

ואני רק רוצה להעלות תהיה בעניין הזה, זה לא בדיוק מה שמשחק כמו קונטום ברייק מנסה להיות? משחק שאתה יכול לסיים בסופש, ואז מיד אחר כך אתה משחק שוב על רמה קשה יותר כי ממש אהבת אותו?

לא מבין למה זה חיסרון בימנו. יש כל כך הומרבה משחקים של 50 שעות, ולמה אצל נוטי דוג זה מתקבל בהבנה ואצל רמדי לא? העלילה של המשחק הזה בטוח יותר טובה משל טומב ריידר או Uncharted 1.

עטלפוני

New member
אני חושב שאנשים חושבים שהמחיר לא שווה את משך המשחק

אישית אני בסדר עם זה. בתור מישהו שמעדיף בבירור סינגל + ילדה קטנה ועבודה = משחק סינגל נטו באורך שפוי זו מתנה עבורי :)
&nbsp
מצד שני, אני מבין מישהו שאומר שהוא מעדיף להשאיל מספרייה ולהחזיר או לחכות לירידת מחיר/יד שניה מאשר לרכוש במחיר מלא בהשקה.
&nbsp
שמחתי לקרוא שגם קטעי סדרת הטלוויזיה השזורים קיבלו פידבק חיובי. אנסה לשחק את זה בלי לדלג עליהם (בעיקרון אפשר) כדי לחוות דעה על החוויה המלאה שרמדי מנסים לספק.
&nbsp
אגב, המשחק תופס 127 גיגה (משחק+סדרת טלוויזיה בניגון "אוף ליין")

יכול להבין שהוא לא מצדיק מחיר מלא, לא מבין את הרעש על jeff

כולה בן אדם שלא אהב את המשחק ואנשים באינטרנט לא מוכנים לתת צ'אנס למשחק.
אני לא אומר שזה הולך להיות משחק השנה כן? אבל הוא יותר טוב מטומב ריידר החדש אני בטוח בזה.

בעלי הone שידלגו על זה ממש פרייארים לדעתי.חבל שרמדי לא מצאה חברת הפצה שתממן אותו כי אני כן רוצה לשחק בו ולקנות אותו והייתי עושה את זה היום על הPS4

אני יודע שאם היה לי ONE הייתי יודע שלא יהיו לי הרבה אקסקלוסיבים בסגנון של
קוונטום ברייק, אז להתעלם ממנו זה פשוט הפסד להם.

אני גם מדבר על אנשים שטרחו לעשות פריאורדר ואמרו שהם סומכים על רמדי, מה אתם נותנים לjeff לקבוע לכם?

קצת מוזרים.

האמת אחרי שקראתי הרבה ביקורות הרבה אומרים שהסדרת טלווזיה גרועה.
ושהם נותנים הרבה זמן מסך לדמויות שוליות בסדרה הזו.

V Has Come To

New member
אני הולך להשמע כמו אורלי...

אבל אני קצת חושד שהביקורת הזאת נקנתה ע"י מייקרוסופט...
4 וחצי כוכבים מתוך 5 זה כמו 9 או 9.5 באתרים אחרים..ולא ראיתי שהמשחק הזה התקרב לציון שכזה בשום מקום אחר...
תחשוב על זה...האתר הקודם של ברנדון - GT נסגר בגלל חוסר בתקציב..כמה נוח זה שהביקורת הראשונה אי פעם של הפרוייקט החדש שלו מרעיפה שבחים על המשחק ואז מקבלת איזה צ'ק נחמד ממייק לשמן קצת את המכונות של הפרוייקט החדש ולתת לו דלק להמשך...

אני לא מאמין שברנדון יתן למישהו לקנות אותו.

גם לא למייק ובטח שהוא לא יבנה את האתר החדש שלו על בסיס כזה שכולם יזכרו לו את זה.

לJeff יש קטע שתמיד עושים סיפור מהביקורות שלו ואיכשהו הדיון עובר מהמשחק עצמו
לjeff הוא פתאום הנושא העיקרי.

דווקא גיימספוט הוא האתר שהכי חשוד בקניית ביקורות אם נזכיר למה jeff לא בגיימספוט, זה בגלל שהוא הלך נגד מה שציפו ממנו, וקטל משחק שהוא היה אמור לשבח.

אגב לא זכור לי שה6 של גיימספוט הפריע לך לקנות את AC יונטי, ותחסוך ממני את התירוץ של יובש חחח זה היה משחק שבור טכנית וזה לא עצר אותך.

אני לא אומר לך מה לעשות עם הכסף שלך כן?

ואם אתה תבוא ותגיד לי שמפריע לך שיש קטעי חקירה ארוכים בין קרב לקרב ושמפריע לך שהמשחק לא מפוצץ בקרבות אז זה ישמע לי הגיוני יותר שירד לך ממנו.

אבל שאתה אומר שירד לך רק בגלל הביקורות ממשחק ששקלת לקנות אקסבוקס בשבילו ... זה קצת חבל לראות.

V Has Come To

New member
יש לך כנראה זיכרון קצר...

כבר היה לנו דיון על למה ואיך קניתי את יוניטי...
כן זה היה גם בגלל תקופת היובש אבל זה היה יותר בגלל שהיתה לי אפשרות לקנות את המשחק לפני תאריך היציאה הרשמי שלו ועוד לפני שפורסמו הציונים שלו. וגם אתה בידיוק כמוני התרשמת מאוד לטובה מהטריילרים שלו והוא היה נראה מאוד מבטיח אז לא חשבתי שיכול להיות פיספוס כאן...
אתה באמת חושב שהייתי קונה את המשחק הזה אחרי שהייתי רואה את הביקורות עליו ויודע כמה שהוא שבור? אתה חולם...
הנה הדיון הקודם על בידיוק אותו הנושא: http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/194/179400493/מחשבים/קונסולות_משחק אני מקווה שהפעם תזכור מה כתבתי, כי אין לי כוח לחזור על זה שוב...
אני משתדל לא לקנות משחקים עם ממוצע פחות מ8 ואם אני קונה משחק עם ממוצע של 7 אני עושה את זה עם לב כבד מאוד וכנראה שבחרתי לקנות את אותו משחק מסויים בגלל שהוא דיבר לטעם שלי באופן מיוחד...

גיימספוט אומנם פיטרו את ג'ף בגלל הביקורת שהוא נתן ל Kane and Lynch אבל עובדה שהם השאירו את הציון המקורי שהוא נתן ואני חושב שהוא יותר פוטר בגלל איך שהוא הגיש את הביקורת מאשר בגלל הציון שהוא נתן למשחק...
בכל מקרה זה אכן היה מחדל אבל זה לא גרם לי להפסיק לסמוך על הביקורות שלהם כי גם מאז שערורית ג'ף הם ממשיכים לשחוט פרות קדושות ובדרך כלל הם הכי קשוחים משאר אתרי הביקורות ומשחקים אצלם בממוצע מקבלים ציון נמוך יותר משאר המקומות...

כנראה שמייק לא באמת קנו מברנדון את הביקורת אבל זה קצת מוזר לי שאפילו אתרי ביקורות אחרים שכן אהבו את המשחק אומרים שבסה"כ מדובר על שוטר בגוף שלישי בינוני פלוס עם אפקטים נחמדים ובביקורת של ברנדון הפכו את המשחק ליצירת מופת...

עטלפוני

New member
לא זוכר אם יש לך מחשב או לא

אבל אני צופה המון אנשים שימכרו את הקוד חינם לגרסת חלונות 10 שלהם למשחק. סביר שמחירים יהיו די נמוכים כי לרוב המוחלט של שחקני האקס בוקס אין מה לעשות עם הקוד הזה, ועדיף לקבל עשרים דולר מכלום. לדעתי אם יש לך מחשב ואתה משחק על מחשב שווה לך לשים עין על זה, אני בטוח שתמצא קוד במחיר שיהיה איזון טוב בין הרצון לשחק לבין החשש מפלופ.

אתם יכולים גם לקנות ביחד את גרסת הבוקס חצי חצי :)

ושפרסונה יקח את הקוד של המחשב. סתם זורק הצעה, שהייתי עושה איתך אם היה לי מחשב שיכול להריץ QB.

V Has Come To

New member
עוד אין לי מחשב חזק לגיימינג...

אני קונה בקרוב מחשב חזק לעריכת וידאו והוא יהיה גם מחשב גיימינג לא רע בכלל...
הייתי אמור לקנות אותו בימים אלו אבל בגלל שקראתי ש nvidia מוציאים בסביבות חודש יולי דור חדש של כרטיסי מסך אני דוחה קצת את הקניה...

למעלה