Qbittorrent לא עובד על לינוקס מינט

מיכאל ג

New member
Qbittorrent לא עובד על לינוקס מינט

לפני כמה ימים נמאס לי מכל הבעיות שאובונטו עושה לי על מחשב המדיה הקטן שלי (אינטל נוק) והחלטתי לעבור למינט.
הרושם הראשון חיובי הרבה יותר, אבל מסתבר שעכשיו יש לי סט חדש לחלוטים של בעיות, והראשונה היא שמשום מה לקוח הטורנט האהוב עלי לא מתפקד.
וזה לא היה כל הזמן. דווקא ביום הראשון של ההתקנה הוא עבד בסדר גמור, התחבר לחיפוש (החיפוש האינטגרלי הוא היתרון הגדול שלו מבחינתי) והוריד קבצים.
אבל יום אחרי זה הוא פתאום לא עושה כלום. החיפוש מוציא אפס תוצאות. חיבור לעדכון מנועי החיפוש שלו נכלש. הורדת קובץ טורנט מהרשת ופתיחה שלו בתוכנה - עדיין לא מצליח להוריד, כותב stalled.
בניגוד לכך לקוח אחר כמו טרנסמישן עובד בלי בעיה. הפיירוול מכובה כמובן, המערכת בגדול בפקטורי סטינגס ופחות או יותר שום דבר נוסף לא הותקן עליה מעבר לכרום.
לא הצלחתי למצוא שום דבר בחיפוש ברשת על בעיה דומה. רעיונות מישהו?

מיכאל ג

New member
ועוד שאלה קשור, לגבי עדכונים ושרתים

כשאני מנסה לעשות עידכון מערכת אני מקבל את הודעה השגיאה הבאה:
E: Failed to fetch http://ubuntu.grena.ge/ubuntu/dists...e0df31d008b9ec3f2093130bbb2f32ee22648d7380af7 Hash Sum mismatch
זה קורה גם בשרת וגם במירור אחר שניסיתי.

מי שיש לו מינט, האם אתם מעדכנים א המערכת מהשרתים המקוריים או ממירורים? ואם ממירורים, מאילו שרתים אתם מעדכנים את המערכת שלכם? המירור הישראלי עשה לי שגיאות של חבילות חסרות וכך גם אחד אחר שניסיתי (שגיאות שונות).

הופאק

New member
נסה להחליף פורט בהגדרות שלו

מניסיון, לפעמים הפורט שהוא בוחר נחסם בנתב והחלפת פורט לאחר אקראי פותרת את הבעיה.

מיכאל ג

New member
כבר ניסיתי, לא עזר

אני אחפש היכן נמצא קובץ ההגדרות שלו ואנסה לאפס אותו, אולי זה יעזור, כי כאמור הוא כבר עבד (ובמחשב מקביל עם ווינדוס כן עובד לי)

למעלה