!Qix

אנשובי

New member
!Qix

לא ידעתי עם לשים
או לא :\ פשוט שמעתי את זה בכמה מקומות אני כמעט חושב שבטוח זה קשור למוזיקה שחורה ולמוקי אבל אני לא יודע מה זה :\ תעזרו לי בבקשה להבין מה זה?

בהביבו

New member
אמממ .. ../images/Emo4.gif

לא ממש קשור למוק, ו... אני מעדיף שלא לתת לך את ההסבר שאני קיבלתי כי זה ממש לא יהיה ברור, כמו שאני עדיין לא מבין את זה הכי ברוור. אני מאמין שעוד מעט מישהו כאן ייענה לך.

S w e e t Baby1

New member
תשאל בפורום סאבלימינל והצל....

שם יודעים הכל... טוב נו זה המעריצים של סאב לא!?

סיונול

New member
חחח גם אני לא ידעתי עד לפני

כמה ימים ששאלתי את הדר.. והיא ענתה לי. רק שאני לא זוכרת איך מסבירים... תחכה שהיא תענה לך.. ואם לא אז תשאל ב]ורום מוזיקה שחורה.. הם ידעו

בהביבו

New member
מה?

סיונול? חזרת? לכי מכאן!!!!!!!!1 לאאאאא לכייי.. סתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם סיון אהובתי.. איזה כיף שאת שוף כאן!!!
אותך
מצמוואההההההההההההההה

סיונול

New member
אתה לא יכול גם את מיה וגם אותי..

תבחר אחת מאיתנו. ואם אתה רוצה אני יכולה ללכת שוב.. אללה ביי < בן אמר שהוא לא רוצה אותי כאן :(>

בהביבו

New member
הפעם זה סופי!: את מי

סיון ! מיה.. מי זו? מיה, ואני היתחתנו, ועכשיו היא חזהר לארגנטינה. יהיה חיי סיונול

סיונול

New member
יופי.. אני אוהבת את ההחלטה שלך:)

סיונול הקדושה בשבילך..:) חחחחחחחחחח עזובו .. מושפעת.. אגב... מיה יותר כוסית רק שתדע לך אז אני מרשה לך לבגוד איתה בי...

EmGee

New member
www.qix.up.co.il

אישית לא מציע לך להכנס אבל איך שבא לך.

Mr Darkness

New member
בורים אתם, בורים!

תיכנסי תיכנסי... ואם לא בא לך, אז הנה אני אסביר לך: תורת הקיקס בבסיסה מאמינה שמצב הרוח של האדם אצור בתוך זרם בצורת כדור החיים הם למעשה קובייה הכדור (מצב הרוח של האדם) נע ונד בתוך הקובייה (החיים) בדיוק כפי שמצב הרוח שלך משתנה כשהכדור למעלה- את בהיי, מרגישה סבבה, והכל טוב כשהכדור למטה- את מרגישה חרא, אוננות תרופות ודודו זר לפי הקיקס- את יודעת שכשהכדור למטה- כלומר כשאת מרגישה כמו קקי של יונים- הוא עוד מעט אמור לעלות למעלה, ואז את תרגישי טוב כלומר, שכל פעם שאת מרגישה חרא- את יודעת שבקרוב תרגישי טוב מבינה? מה שמביא לכך- שתמיד את מרגישה סבבה! ענק או מה?! שמעתי שיש עכשיו מבצע למצטרפים חדשים... שאלו את rock ninja!

למעלה