Quantum Leap ממחר כל יום!

Quantum Leap ממחר כל יום!

בערוץ 10, בשעה 15:10, ימים א-ה-. <אנחה> אז עכשיו יש שלוש סדרות שאני מקליטה באופן יומי: מקגייוור קוונטום ומשבוע הבא - באפי. אולי כדאי שאני אתחיל לרכוש קלטות וידאו בסיטונאות! סוזן

alond

New member
רגע!

שאני אבין: את כל הסדרות האלה קולטים בכבלים(כלומר האם באפי שם)? דבר שני: את מקליטה ושומרת את ההקלטות?!

alond

New member
מופרעת!!!!

יש לי חבר שמקליט סיינפלד. מופרעים כולכם!!! נגיד מקגייבר, רץ מעל 5 שנים. נגיד 30 פרקים לעונה זה 150 פרקים שהם 112.5 שעות!!! יחד עם באפי וקוואנטום ובטח עוד כמה סדרות.... מופרעים כולכם!!! מופרעים!!!

alond

New member
מופרעים (מנענע את הראש).מופרעים

עוד מעט יתחילו עוד כמה סדרות פסאודו באפיות (אליאס,דארק אנג´ל ואני בטוח שעוד). מה אז? מה? הממם. עם כמות הספרים שיש לי (ושלא קראתי!) אולי אני צריך לשתוק. מניאק שותק.

אמרתי לך פעם שאנחנו אובססיבים, הא?

למרות שאתה עוקף אותי בהרבה. חכה כמה שנים. עם קצת מקום ומזל, אני אעקוף אותך. |האנגלית לפתע לא פועלת| נעץ

לא יודעת לגבי אליאס

אבל אני אקליט דארק אנג´ל. אני גם מקליטה את אנדרומדה. יש לי את כל פרקי זינה, הרקולס, הרקולס הצעיר, בבילון 5. מופרעת אני, מה?

alond

New member
LOL כן!!!

אבל אני סולח לך :) אבל לא על הרקולס הצעיר. אליאס זו סדרה שאני מודע לקיומה רק מטקס האמי שם השחקנית לקחה. נראה חמוד מהפרומואים שהראו.

on drugs orange

New member
קרוסייד לא משהו..

עונה ראשונה מאכזבת שאחריה לצער כולנו ביטלו את הסידרה עקב חילוקי דעות על הסט או משהו..

אפילו פחות מזה

ה"עונה" הייתה כולה 13 פרקים, ואפילו לא טרחתי לצפות, אם כי בדיעבד אני קצת מתחרטת על זה, כי אתם יודעים, טוב פרק רע של בבילון (או קרוסייד) על כל דבר אחר... סוזן

on drugs orange

New member
hehehe

נכון בהחלט
ראיתי את כל הפרקים אני מניח (ואפילו הצלחתי להקליט את הסרט שסיפר על הבנייה של הספינה אקסקאליבר) ויש פוונציאל לסדרה וכמובן שתמיד יש פרקים טובים ... ד"א ביקרת באתר של רן בר זיק על בבילון ? הוא קצת ישן אבל מאד כיף לקריאה...

on drugs orange

New member
מה יש שם../images/Emo35.gif

בערך את כל המידע על העולם של בבילון 5 (ואני מתכוון הכללל) לינק וד"א רק בר זיק גם בנה את האתר על שר הטבעות אם אני לא טובה .. (נומנור לא?) ד"א האתר הזה לא התעדכן הרבה זמן , הרבה , אז קחי לתשומת לבך...

on drugs orange

New member
אהה והמלצה בקשר לאתר

כנסי להומור ואז ל: אתה רואה יותר מדי בבילון 5 כאשר אתה...

Boojie

New member
גם לי יש את כל פרקי בבילון מוקלטים,

(כולל קרוסייד), אבל לא ראיתי את כל הפרקים של קרוסייד. הסדרה באמת לא היתה ממש מוצלחת, והיו שם כמה דברים מוזרים קצת שנעשו (כמו השילוב של קטעים שצולמו במהומות אמיתיות לתוך הפרקים, קטעים שדי מבחינים שהם לא באותה איכות צילום) אבל זה בהחלט יותר טוב מכלום.

ברנן

New member
איך את מעזה להכליל את בבילון

וקרוסייד באותו המשפט - זה לבד כבר מעליב

למעלה