Que Hiciste (Salsa Version)

QueIronia

New member
Que Hiciste (Salsa Version)

לפני מספר ימים, ג'ניפר הקליטה גרסת סלסה לסינגל הראשון מתוך Como Ama Una Mujer באולפני Criteria Hit Factory במיאמי
מי שהיה אחראי על ההפקה הוא המפיק סרג'יו ג'ורג' (כנראה שהוא אמור להיות מוכר...) נקווה שזה ידלוף כמה שיותר מהר!

QueIronia

New member
Sexiest Album Covers - On The 6

מגזין מקסים סקר את עטיפות האלבומים הסקסיות ביותר, ביניהן נמצאת On The 6. הנה מה שנכתב: Before the birth of J-Lo and the death of a promising film career came this, resulting in two phenomenon: A successful recording career and an enthusiasm for riding the subway

אני מקווה בשבילם שהתמונה של

האלבום של הפוסיקאטדולס נמצאת שם בין המקומות הראשונים למה היא סקסית בטירוף וזאת תמונה חמודה של ג'יילו :)) אוהב אותה עם שער ארוך שתפסיק להתספר כל יום

נץב היום אני הולך לקנות תאלבום

הא=מ=י=ת=י של הפוסיקאט :))))) זה האלבום השני בחיים אחרי JLO שאני קונה אמיתי חחחע לא מבין למה אבל אני מרגיש חובה לקנות תאמיתי שלהם

West Doll

New member
חחחחחח נו מה, לא תצטער../images/Emo3.gif

אם כבר תקנה את האלבום עם הבונוסים
יותר שווה

QueIronia

New member
אם זה מעניין מישהו

הנה מארק, ג'ן והמפיק של גרסת הסלסה של Que Hiciste, סרג'יו ג'ורג'. מסתבר שהמפיק הזה אחראי על רוב גרסאות הסלסה בשירים של מארק (ולמארק יש הרבה גרסאות סלסה לשירים שלו...) ד"א, התמונה צולמה ב-08/03

QueIronia

New member
../images/Emo45.gif, לפחות לגבי NMA ו-

Escapemonos. אם נזכה למשהו בסגנון, אני אהיה אסיר תודה! מה שמצחיק זה שבדיוק כש-QH יצא, אז יגאל אמר שחבל שזה העיבוד שלו, כי אם דווקא זה שיר שממש היה מתאים לו מקצב של סלסה (הוא לא אומר סתם, הוא מנגן אז הוא יודע...). זה יהיה לוהט!

Daniella 21

New member
היי אפשר קישור לקליפ../images/Emo24.gif

אני מעריצה של לופז כבר שנים
ראיתי כמעט כל סרט שהיא הוציאה (חוץ מהמוקדמים
כמו MI FAMILIA) וכבר התמכרתי לקליפ ולשיר אפשר בבקשה קישור לקליפ או לשרשור שעשיתם על השיר תודההה

למעלה