queenבלי הקול המושלם

queen man

New member
queenבלי הקול המושלם

שלום אני חדש בפרום אני שמעתי את הזמר שבריאן ורוג'ר עושים איתו סיבוב הופעות יאנו המחליף של פרדי יש לי רק מילה אחת להגיד על זה... מגעיל הוא לא מזכיר את פרדי לזמר יש קול צרוד ומגעיל. תיכתבו לי הודעה תודה מראש queen man

B a m B a m

New member
שלום queen man....../images/Emo168.gif

זה ברור שפול רוג'רס לא פרדי. אף אחד לא פרדי! אבל אנשים לא נוסעים כדי לראות אותו. אלא כדי לראות את בריאן ורוג'ר, ויש עדיין את בריאן ורוג'ר תודה לאל...

I n n u e n d o

New member
לא שמעתי את פול רוג'רס

בתור הסולן אבל אין תחליף לפרדי ברוך הבא

queen man

New member
מהה את אוהב את הקול שלו?

Teo Toriatt אתה חושב שהוא תחליף לפרדי??.

Teo Toriatt

New member
לא

הוא לא תחליף. הוא שונה, מאוד שונה אבל זה לא אומר שהוא לא טוב, הוא מביא פרשנות אחרת לגמרי לשירים ומבצע אותם בצורה אחרת לגמרי. הייתי מתאכזב אם הוא היה מנסה לחכות את פרדי אבל הוא היה מספיק חכם לא לנסות את זה אלה להכניס בשירים משהו אחר לגמרי. לדעתי הוא מבצע ממש טוב את השירים ונותן להם כבוד. אין זמר שיכול להחליף את פרדי ולעשות בדיוק אותו דבר. האמת אין אף זמר שיכול לעזות אותו דבר שצביקה פיק עושה (ברוך השם). הבנה שלכל זמר יש הבנה שונה, תפיסה ופרשנות שונה למילים ומוזיקה נותנת לך אפשרות להבין מוזיקה מעבר לפשט. כשמשתחררים מהצורך לשמוע את פרדי, ומקשיבים למה שיש ולא למה שאין, אז שומעים באמת את המוזיקה וניתן להעריך באמת האם גירסה זו או אחרת טובה או לא.

queen man

New member
הבנתי אותך..

אבל לפחות היו מביאים מישהו שמזכיר קצת לדעתי הם צרכים היו לקחת את ג'ורג מייקל

e dor

New member
סתם שאלה

ג'ון דיקן פשוט לא הצטרף אליהם נכון ? לא זכור לי שהוא מת..

queen man

New member
הוא חיי ונושם..

פשוט לא רצה להשמתתף במופע זהז מסיבות לא ידועות

אוחנון

New member
דווקא זה ידוע....

לאחר שפרדי נפטר היו חילוקי דעות בקרב קווין אם להמשיך להופיע או לא (אחרי ההצלחה במופע לזיכרו) בראין ורוג'ר רצו כמובן להמשיך אך קיבלו התנגדות עצבנית מדיקון. הןא הסכים להצטרף למספר הופעות מוגבל אך סירב בכל תוקף להתאחד באופן קבוע. הוא טוען שקווין לאחר פרדי חסרת חיים ויש להשאיר את התהילה שלא תחזור מאחור..... בעיקרון הוא מפחד שהעוצמה תרד... זה מה שקראתי פעם אם אני זוכר נכון

Teo Toriatt

New member
חי ונושם

הוא לא הצטרף, כמו שהוא לא הצטרף להרבה דברים (הכי משמעותי זה המופע WWRY שהוא לא הגיע אפילו לפרמיירה. שמועות מדברות על חתול שחורשעבר בינהם למרות הכחשות מצד כל הנוגעים בדבר. זה לא סוד שקווין די התחלקה במשך השנים לבראיין ורוג'ר מול פרדי וג'ון (לפחות מוסיקלית) עכשיו ג'ון נותר לבד:)

e dor

New member
אוקיי

תודה רבה על המידע. זכור לי שהיה כתוב בעיתון שאחד סירב להופיע (ועם רוג'ר ובריאן מופיעים אז מי סירב ?
) ופשוט רציתי לוודא, תודה רבה לכם - אמרתי לכם שיש לי מה ללמוד מכם

למעלה