QUEEN - הקשר הישראלי?

ground control

New member
QUEEN - הקשר הישראלי?

אני יכול לחשוב על קשר ישראלי אחד שהיה ללהקה. אמנם זה קצת בעקיפין, אבל ננסה... נשוא הקשר מתחבר דווקא לאחד האלבומים הפחות מוצלחים שלהם. רמז: נגן כלי המיתר טיפס גבוה. כוכבית לפותר נכונה ושתיים למי שימצא עוד קשרים ישראלים...

Teo Toriatt

New member
קשר ישראלי?

אין הרבה הנה מה שאני מוצא: בעל זבוב - מילים מהעברית - שמעתי אותן באיזה שיר שלהם לא זוכר איזה...
נבל בLove of my life - רמז לנבל דוד ? :) מוסטפה לא כזה ישראלי אבל בטוח יש פה איזה בדיחה על פועל בניין לא? JESUS - איפה הוא חי? יש אזכור כמובן לבית לחם....

ground control

New member
WELL

בעל זבוב מתקשר לשיר הכי בוהמי שלהם... הכוונה שלי היא לאו דווקא מילה מתוך שיר, אלא מישהו (אמיתי), שקשור בצורה (עקיפה - אני מוכרח להודות) לאחד האלבומים שלהם. הרמז ניתן כבר קודם.

I n n u e n d o

New member
קצת המ..

בעל זבוב Beehal zebub זה לא מילה בעברית הישראלים קראו לו בעל זבוב אבל בעל זבוב זה גם ספר וגם שם לשטן

Ocean Spirit

New member
המ... לא

נכון, זה סוג של כינוי לשטן, אבל זה לא נכון שזה לא מעברית. בתנ"ך (בספר שופטים אם אני לא טועה) יש את "הבעל", סוג של אליל שבנ"י עבדו. וזה beel zebub (זה שפרדי מבטא את זה כמו beehal zebub זה עניין אחר
)

ground control

New member
שטן או לא מה יהיה עם התשובה../images/Emo1.gif?

רמז מס' 2: האיש יכול לנגן בכינור (קשור לרמז הראשון), אבל הדוקטורט שלו כנראה לא במוזיקה.

ground control

New member
ממממ..../images/Emo168.gif

איפה כל "שרוטי" קווין...
? רמז (מה זה עבה...) נוסף: קודם כל מדובר על התקליט שהוכתר כאן כבר בתור "הפחות מוצלח" בין כל אלה שיצאו לקווין. חיפוש קצר (נדמה לי שאפילו בעמוד זה..) יניב תוצאות מהירות. בתקליט זה שומעים בבירור את קולו של אותו האיש שאני מתכוון אליו. אבל למרות זאת אין לו איזכור בחוברת שמצורפת לדיסק (או תקליט לוותיקים). צאו לדרך...

bazmaster

New member
פלאש גורדון?

נדמה לי שחיים טופול שיחק שם לא? וכמובן שקווין ביצעו את הפסקול... אני גאון....
....

ground control

New member
סופסופ...

אכן. חיים הוא האיש. עכשיו, נותר רק לראות אם מישהו הבין את הרמזים...

Teo Toriatt

New member
טעות ברמז

כינור נחשב לכלי קשת ולא מיתר (מאחר ולא פורטים עליו רוב הזמן)

ground control

New member
Dr. Hans Zarkov../images/Emo101.gif

ובכן התקליט לא משהו, אבל הסרט לעומת זאת הרבה יותר גרוע...

אני לא חושבת שזה קשור..

בנ"י עבדו את הבעלים (ברבים). ולפי מה שזכור לי, צירוף המילים בעל וזבוב לא הוזכרו שם ביחד. אולי אני טועה.

Teo Toriatt

New member
מלכים ב, פרק א פסוק ב

"ויאמר אלהם לכו דרשו בבעל זבוב אלהי עקרון" באותו פרק הוא מוזכר עוד כ4 פעמים.

למעלה