queen of my heart - הקליפ!

i love bry!!!

New member
queen of my heart - הקליפ!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.... אני מצטערת.. אני אוהבת את ווסטלייף אבל ראיתי את הקליפ ופשוט נקרעתי!!!!! איזה עקומיייייייים!!!! חחחחחחחחחח

מהההההההההההההההההה???????

לאאאאאאאאאאאאאאא אל תגידי לי שהקליפ היה מזעזע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! !!!!!!!! !!!!! !!! !! ! בבקשה תגידי לי שהקליפ היה משהו משהו!!!!!!!! ב-ב-ק-ש-ה !!!!!!!!!!!!!!!!!! אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה אפרתתתתתתתתתתתתתת...................

shane wife

New member
קליפ מהמם!!!!!!! ../images/Emo59.gif ../images/Emo99.gif :

ממש אהבתי את הקליפ! אחלה קליפ!!!!!! ראיתן איזה חתיך היה ניקי בתהתחלה של הקליפ.....

Nickys babe!!

New member
תגידו לי.... אתן בסדררררר?!

זה קליפ של ווסטלייף!!!!! ו-ו-ס-ט-ל-י-י-ף!! ברור שזה מהמםםםםםםםםםםםםםםםם...... הקליפ מ-ד-ה-י-ם!! התחלתי לבכות...... וניקי בהחלט חתיך בתחילת הקליפפפפפפפ..... ( כמו תמיד !! ) ואני חייבת לציין שגם בסופו הוא ממש ממש לא רע..... לאב נעה

למעלה