../images/Emo58.gif פרק #2 ../images/Emo58.gif
אני הולך לכתוב מה שקרה בפרק היום, מי שלא רוצה לדעת שיפסיק לקרוא -עכשיו- טוב, אני חייב לציין שהסידרה הורידה הילוך, והדברים זזים קצת יותר לאט מהקצב המסחרר של העונה שעברה... ובפרק הזה:
בעצת מומחה, בריאן מנסה לעורר את הזכרון של ג´אסטין (a.k.a sunshine) בכך שהוא מנסה ´לשחזר´ את ערב הפגיעה. ג´אסטין חווה כמה פלאשבאקים וסיוטים במהלך הפרק, והזכרון שלו לא ממש חוזר אליו, למעט שניות ספורות...
טד מפוטר מעבודתו כרואה חשבון, לאחר שנתפס משוטט באתרי פורנו. הוא ניסה לעמוד מול הבוס ולהגיד שהפיטורין הם מפלים כנגד גייז, אך בסופו של דבר הלך לדרכו.. מה שכן, אולי זו תפנית טובה בשבילו.
מאט ומיקל ענו למודעת דרושים, ועבדו כמלצרים חשופים בארוחה של כמה גייז עשירים ומבוגרים... מייקל החליט לוותר על הקרירה הזו וחזר לעבוד במקום עבודתו הקודמת.. אך תפקיד המנהל כבר נתפס על-ידי סגנו, ולכן הוא לקח את התפקיד הפנוי.. של סגן המנהל. הבוס החדש שלו הוא די ביטצ´.
זוג הלסביות מלאני ולינדסי, עושות מסיבת יומולדת 1 לבן שלהן, ולאחר מכן מציעה מלאני ללידנסי נישואין, לאחר שהיא בעצמה סירבה בפרק הראשון. לינסדי הסכימה.
ג´אסטין גילה שאמא שלו אמרה לבריאן שלא להיפגש איתו, והוא השתגע... אמא שלו (היא מדהימה) הלכה לבריאן וביקשה ממנו שיקח את ג´סטין, ושיגע בו כי אף אחד אחר לא יכול.
הפרק הסתיים בסצנת אהבה בין בריאן לג´אסטין, שכלל יחסי מין איטיים ומתחשבים. אני חושב שלא שכחתי כלום. שבוע טוב לכולם.