שרשור:
אני נכנס לתומי היום לפורום של הארי פוטר (אני ממש אוהב את הספרים ואת מה שהולך איתם...) (הכוונה לפאןפיקים ופאןארטים, לא למרצ´נדייזינד וכו´..), ורואה שמישהו חדש הצטרף לפורום, שקוראים לו ארז והוא גם בן 18..
קטעים כאלה, אני חייב להגיב.... ובהודעה שלו הוא גם שאל מאיפה הגיע הרעיון המוזר לסלאשים של הארי\דראקו, אז אני כמובן כחובב סלאשים גדול עוזר ומסביר מה זה. ואז נכנס איזה alrich אחד, וכותב בהודעה: אתה ממש אוהב את הארי ודראקו ביחד? אני לא רוצה לפגוע, אבל אתה נשמע כמו הומו. מה, אתה הומו? ( רק שואל-בלי לפגוע) ואחרי שעה בערך כותב הודעה נוספת: אתה לא חייב לענות אני לא נגד הומואים פשוט מעניין לדעת אם אתה כן או לא, למרות שנראה לי שאת התשובה כבר קיבלתי לפי ההתלהבות שלך מהארי ודארקו. ההה *נאנח*... וזה כמובן שוכב לו שם מול כל חברי הפורום, ומוקפץ כל עוד אומרים שלום לזה שהצטרף...
בינתיים לרווחתי כמה בנות הגיבו על זה שסלאש זה אדיר ושלא צריך להיות הומו כדי לאהוב את זה... אבל עדיין זה יושב שם ומטריד... הבעיה היא שזה פורום של ילדים קטנים, יחסית... ואני לא יודע ממש מה לעשות... אני בנתיים לא הגבתי להודעה ושלחתי לשולח מסר אישי על זה שזה אאוטינג ושבשביל שאלות אישיות שמו את המסרים האישיים... למישהו יש אולי עצה מה לעשות? ארז