QueerduCk

dodobird

New member
QueerduCk

אם כבר העליתם את העניין... יש לי שלושה פרקים של הברווזון בפלאש, לצערי אני לא יכול להעולת אותם כאן. הם מצחיקים לאללה (טוב, אולי רק מי שאוהב כזה הומור). למישהו יש רעיון איך לחלוק אותם עם שאר העולם? הם בערך מגה וחצי כל אחד.

MARMELAD

New member
אתה יכול לתת לנו קישורלזה -

אם זה באינטרנט. ואם לא, אתה יכול לאחסן את זה באיזה שרת ואז לתת לנו קישור. קלי קלוטו.

dodobird

New member
אמת ויציב

טוב! אז אכן אני אשקיע,אייצר דף אינטרנט מעוצב יפה ואזמין אתכם לפתיחה

dodobird

New member
הפתיחה../images/Emo9.gif

טוב, אז אתם מוזמנים להיכנס לי ל...מחשב. בעדינות, בזהירות, אם זה איטי, קצת סבלנות (האמת זאת פעם ראשונה שלי, אז ברחמים) אתם מוזמנים גם לצחוק על העיצוב או להעביר ביקורת- מן הסתם זה יותר חשוב משלושת הקבצים המעפנים האלה
ואחרי שרשמתי הודעה תחת השפעה עזה של ההודעה של גיא על סקס... ולא ממש בכוונה- הנה זה:

MARMELAD

New member
אוי מיי גאד

זה פשוט מושלם. אני שולח את הלינק לכל העולם ברגע זה. שיחקת אותה. איפה למדת לעצב אתרים דרך אגב?

dodobird

New member
אוי ויי זמיר!../images/Emo5.gif

יקריסו לי את המחשב! זה על המחשב שלי בבית.. טוב... תודה גיא. איפה למדתי? אני עדיין לומד... האקר... נכון מ-ג-נ-י-ב? אז זהו שלא
קצת בזבוז כסף... אבל ניחא- העיקר שכולנו נהנה

MARMELAD

New member
ראיתי שזה אצלך במחשב

ועכשיו יש לי את האייפי שלך (אני אוכל להציץ לך כשתתלבש)
בכנות - זה מהמם.

Blackice

New member
שרשור:

אני נכנס לתומי היום לפורום של הארי פוטר (אני ממש אוהב את הספרים ואת מה שהולך איתם...) (הכוונה לפאןפיקים ופאןארטים, לא למרצ´נדייזינד וכו´..), ורואה שמישהו חדש הצטרף לפורום, שקוראים לו ארז והוא גם בן 18..
קטעים כאלה, אני חייב להגיב.... ובהודעה שלו הוא גם שאל מאיפה הגיע הרעיון המוזר לסלאשים של הארי\דראקו, אז אני כמובן כחובב סלאשים גדול עוזר ומסביר מה זה. ואז נכנס איזה alrich אחד, וכותב בהודעה: אתה ממש אוהב את הארי ודראקו ביחד? אני לא רוצה לפגוע, אבל אתה נשמע כמו הומו. מה, אתה הומו? ( רק שואל-בלי לפגוע) ואחרי שעה בערך כותב הודעה נוספת: אתה לא חייב לענות אני לא נגד הומואים פשוט מעניין לדעת אם אתה כן או לא, למרות שנראה לי שאת התשובה כבר קיבלתי לפי ההתלהבות שלך מהארי ודארקו. ההה *נאנח*... וזה כמובן שוכב לו שם מול כל חברי הפורום, ומוקפץ כל עוד אומרים שלום לזה שהצטרף...
בינתיים לרווחתי כמה בנות הגיבו על זה שסלאש זה אדיר ושלא צריך להיות הומו כדי לאהוב את זה... אבל עדיין זה יושב שם ומטריד... הבעיה היא שזה פורום של ילדים קטנים, יחסית... ואני לא יודע ממש מה לעשות... אני בנתיים לא הגבתי להודעה ושלחתי לשולח מסר אישי על זה שזה אאוטינג ושבשביל שאלות אישיות שמו את המסרים האישיים... למישהו יש אולי עצה מה לעשות? ארז

זורבבל

New member
דבר ראשון נראה לי שאתה סובל

ממחלת השרשרת - מחלה מוזרה שהסובלים ממנה משרשרים יתר על המידה
נראה לי שקיבלת את זה ממרמלד
ולעניין: א. אתה לא חייב הסברים לאף אחד בשום נושא - לדעתי תתעלם. זה שמישהו החליט לשאול שאלה (מטומטמת) זה לא אומר שאתה חייב לו תשובה ובטח שלא תשובה רצינית. ב. העניין שם דיי גווע מעצמו לא ? המשך יום טוב ושמייח
זורבבל

Blackice

New member
כן... זה די גווע, ואני מקווה שישאר

ככה..
ואני נגוע במחלה הזו עוד הרבה לפני מרמלד, מהפורום הראשון שהשתתפתי בו בצורה רצינית, זהות מינית (לשעבר) באיי.או.אל... אינה ומשטר השרשורים שלה...
ארז

js42

New member
טוב, ההודעה היחידה שלי ב"הארי"

שהיתה קשורה לנושא, לא זכתה לשום תגובה. שאולי זה טוב :) אגב (בלי לפגוע, כן? סתם שאלה
) - מה זה בדיוק "סלאש"?
(הוי, הבורות... הוי, הבושה...)

LuNaTiC

New member
*קופצת לביקור*

בטח יהיה היחיד שלי כאן.. א) ארז.. אנחנו לא עד כדי כך קטנים! רובנו, לפחות.. חוץ מזה.. הכל יחסי.. *מנסה להגן על כבוד אבוד משהו* ב) סלאש זה פאנפיק שהזוגות בו הם או שני בנים או שתי בנות... והארי ודראקו הם הזוג הכי יפה מכולם!
אגב, אני ענבל, המנהלת של פורום הארי פוטר (יש לנו כמה אנשים לא סימפטים וחסרי טאקט, אני מודה..
) אותו arlich, אגב, קפץ מאמצע שום מקום.. (מסתבר שיש הרבה כאלה שסתם קוראים את הפורום.. כמו שאני כאן, מדי פעם..) ואני מסרבת להיקרא קטנה! (אין לי מושג ממתי זה הפך להיות עקרוני.. אולי מאז שהתחלתי לדבר עם בני 20?) אני בת 15 וחצי.. ופתאום נזכרתי במשפט שארליך הזה אמר.. "אני לא מתכוון לפגוע, אבל אתה הומו?" יותר משמפריעה לי הפניה הזאת בעניין אישי שכזה, מפריעה לי העובדה שהוא חושב שלהיות הומו זה פוגע...
-ענבל-

MARMELAD

New member
בכל פורום יש איזה אהבל...

ובעיניי זה לא אומר כלום על הפורום. מה גם שהארי פוטר הוא אחד הפורומים הכי עסוקים בתפוז - כך שדי קשה לשמור עליו 24 שעות. אני שמח שההודעות של ההוא נעלמו. שייעלם גם הוא והעולם יהיה מושלם.

dodobird

New member
queerduck

טוב אז מה? נהניתם? הייתה לי בעייה עם האתר. העברתי אותו (ככה גיא לא יוכל להציץ לי יותר). אני רק מבקש דבר אחד- אם יש בעיות תנסו לידע אותי, זה מאוד חשוב לי
תודה, גלעד

MARMELAD

New member
עובד מצוין. ../images/Emo45.gif

אפשר להוסיף לקישורי הפורום כבר?

למעלה