question to michal669 and others

me123

New member
question to michal669 and others

You wrote down a question about Lochemet Refuit Muteset so I assume you are in procces of getting to the position. So, what did you do untill now? Did you have good shape?(Kosher Gufani) Did you have to go to Mada to be in it? And what is your profile? Do you have glasses? And also, do they get only by Protektzia or only 5 girls out of all the rest are getting the position? Thanks for answering and sorry it`s in English.(Please answer in Hebrew) thanks me123

MICHAL669

New member
היי

אני שלחתי את בקשה לתפקיד במכתבים לכל העולם בערך!!! ואז שלחו מכתב שבו אומרים לי שבקשתי התקבלה ושולכים ליזימון להשכול רפןאה ומישם אם אני העבור את המבחן למיונים של פראמדיקים ואת המיונים בא פראמדיקים אז יהיה לי מיון ללוחמת רפואית מוטסת!! שלשום עברתי את המיון הראשון בפראמדיקים נשאר לי המיון השני שהוא עם פסיכולוג ומפקד הפראמדיקים!! עם אני העבור את המיון הזה ישלחו לי מיון ללוחמתרפואית מוטסת!! יש ליפרופיל 97 וקב``א56 ואני לא יודעת שום דבר לגבי פרותקציות!! כי לי ממש אין ואני לא יודעת אם זה פשפיע !! עד עכגשיו לא היה לנו משהוא שקשור לקושר גופני !! אבל שלי בסדר!!! איל לי משקפיים!! אני גם לא הייתי במד``א ובנתיים זה לא הפריע לי!!

למעלה