questionnaire week

questionnaire week../images/Emo39.gif

ה"שאלון" הזה עובד ככה: התשובות כבר כתובות. אתם צריכים לכתוב את השאלות כדי שהתשובות יהיו נכונות לגביכם... השתמשו בדימיון ליצור שאלות מעניינות ומקוריות בהצלחה.
1. ישראל. 2. לא. 3. 3 שעות. 4. פופקורן. 5. אירופה. 6. לא. 7. כן, ברור. 8. לאכול. 9. אין. 10. לפני שנתיים. 11. שחור. 12. לא זוכר/ת. 13. אתמול. 14. מחר. 15. אף פעם. 16. לפני שעה בערך.. 17. בבית. 18. היו הרבה. 19. בכלל לא. 20. באמצע. (זכויות שמורות לפורום סקרים ושאלונים
)

netapet2

New member
לייק טיט XD

1. איזה ארץ כל העולם [או לפחות רובו] היה מעדיף להעלים? ישראל. 2. האם אתה קוף מצורע, בעל 15 רגליים, ועין ירוקה, ועוד 14 עיניים סגולות, ואתה לא יודע לספור? לא. 3. כמה זמן לוקח לך להוריד את המכנסיים אחרי שאכלת אצל גאידמאק?! 3 שעות. 4. כאשר אתה צופה בסרט בורקס במטבח מה אתה אוכל? [רמז רמז, בורקס] פופקורן. 5. מי אוהב את אמא? אירופה. 6. בני בני ילד רע? לא. 7. קופים יפים?! כן, ברור. 8. מה גאידמאק אוהב?! לאכול. 9. האם יש לך אצבע גדולה מהשנייה? אין. 10. לפני כמה זמן נזכרת שאתה לא רואה את המכנסיים שלך [בגלל הבטן]? לפני שנתיים. 11. מה צבע העיניים של אבריל לאבין? [אחרי הצבע השחור] שחור. 12. מה בא אחרי א'? לא זוכר/ת. 13. מתי הפעם האחרונה יצאת מהשירותים בריא? אתמול. 14. מתי הפעם הבאה שתחזור לשירותים להקיא? מחר. 15. האם אכלת קוף מצורע בעל 15 רגליים, 14 עיניים סגולות, ועין אחת ירוקה? אף פעם. 16. האם היית בשירותים אחרי זה? אם כן באיזה שעה? לפני שעה בערך.. 17. איפה הוא נמצא?! בבית. 18. כמה היו כאלה שאכלת?! היו הרבה. 19. שמת לב שכל השאלות אותו הדבר? בכלל לא. 20. אז מה אתה חושב, אתה בחוץ בפנים או שנסגור אותך באמצע? באמצע.

netapet2

New member
אוי חשבתי שעושים את זה בצחוק

לא עלייך לא קראתי עד הסוף [ככה נכשלים במבחנים] לא נורא קצת צחוק P:

SoosKatan

New member
מגניב!!

1. איפה נולדת? ישראל. 2. גרת פה תמיד? לא. 3. כמה זמן היית היום בים? 3 שעות. 4. היום בסרט, מה ממש רצית לאכול??? פופקורן. 5. איפה לא היית שנים ואת מתה לבקר? אירופה. 6. חוץ מאירלנד, היית באירופה? לא. 7. ובארה"ב? כן, ברור. 8. מה בא לך לעשות עכשיו? לאכול. 9. יש לך כוח לכתוב עכשיו? אין. 10. מתי עשית את העגיל בפופיק? לפני שנתיים. 11. איזה צבע העגיל? שחור. 12. איך קראו לשיר היפה הזה ברדיו ששמעת הבוקר? לא זוכר/ת. 13. מתי היה לך הכי כיף בעולם???????? אתמול. 14. לאיזה יום את מצפה? מחר. 15. מתי תעשני סמים? אף פעם. 16. מתי חזרת הביתה? לפני שעה בערך.. 17. ועכשיו איפה את? בבית. 18. כמה אנשים היו אתמול במסיבה?? היו הרבה. 19. היית עם חבר שלך? בכלל לא. 20. מתי הלכת שילשום מהחווה? באמצע.

netapet2

New member
והסגול כל כך יפה לה ../images/Emo99.gif

ואת הברזת לי היום P: כרגיל, וה-10 דק' שלך זה כמו נצח.

SoosKatan

New member
:(

אל תעשי לי רגשות אשמה. אולי אתתתת תבואי לראות את רוקיטה? מעולם עוד לא ראית אותה.

חריקת

New member
סתם כי 2 וחצי וצ'עמם לי

.לא נולדתי ב. ישראל. 2.אתה אוהב בנים. לא. 3. שאתה רוכב כמה זמן אתה רוכב. 3 שעות. 4. מאכל שמתחיל ב פ פופקורן. 5.אני רוצה לשחק או בספרד או ב. אירופה. 6.אתה טורו מפוצץ בדינרו מחולל ניסים כמו סבא ג'פטו לא. 7. את\ה בעל פיגור שכלי חחחח ממש משעמם כן, ברור. 8. מה הדבר שמאיה הכי אוהבת ממש משעמם לאכול. 9.יש לי שעון? אין. 10. למתי היה לך פעם אחרונה יום הולדת לפני הפעם האחרונה לפני שנתיים. 11. ההפך מלבן שחור. 12. את המספר פלא שלי? לא זוכר/ת. 13. מתי יצאת לאחרונה אתמול. 14. מתי תצא מחר. 15. אף פעם לא אומרים אף פעם. 16. מתי ניסית ללכת לישון אחרי 32 שעות שלא ישנתי רררר לפני שעה בערך.. 17. איפה אתה בבית. 18. אהבות היו הרבה. 19.אהבות אמת בכלל לא. 20. מרקוס פייזר סתם בלוף צריך להחיר אותו ולא באמצע. העונה

למעלה