Questions,Questions...

Mr Jack

New member
שאלה !!

מה הקטע עם הסוף של A Day In Life ? <אם יש בכלל קטע, פשוט נראה לי תמוהה במקצת> סליחה על ההטרדה, פסח כשר ושמח לכולם!

שאלה

הנני כאן,חזרתי מאילת כשבאמתחתי עור מעט שרוף ו.. דיסק ראשון של הביטלס ב60 ש"ח (מקורי) let it be איזה יפה יפה יפה השאלה:לפני השיר let it be מישהו אומר בקול חמוד כזה משהו לא מובן. מי אומר את זה,ומה זה בדיוק?

The Walrus

New member
שאלה... בבקשה תענו...

תקשיבו, אולי לא חיפשתי מספיק טוב, אבל יש לי שאלה... איך אני יכול להוסיף מאמר? נגיד שאני רוצה לכתוב ביקורת על הקליפ "HEY JUDE", ואני חיפשתי וחיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי... אני צריך להיות איזה משהו בשביל להוסיף מאמר? (מנהל או משהו כזה) אני באמת רוצה לכתוב ביקורת לקליפ של HEY JUDE וגם לעוד כמה... אבל אין לי מושג איך... בבקשה תענו לי!

FreTleSS

New member
../images/Emo3.gifשאלה פליז תענו זה חשוב!

אוקיי....היי אני עושה עבודה גדולה לבצפר על הסיפור של הכביכול מוות של פול מקרטני וכל הסיפורים והמיתוסים סביב זה...כבר מצאתי הרבה אתרים והרבה חומר על רמזים שונים למותו באלבומים במוזיקה בתמונות וכו.וחלק חשוב בעבודה שלי זה סקר...כלומר אני צריכה לעשות סקר ששואל אנשים האם לדעתם כל הסיפור נכון...אז השאלה שלי אליכם היא: האם לדעתכם הסיפור שפול מת ווהוחלף במתחזה הוא נכון או שהכל סתם תרגיל יחצנות..? בבקשה תענו זה מאוד יעזור! תודה

tin ker bell

New member
אתה יכול לכתוב מאמר..

אתה לא חיב להיות המנהל בשביל זה.. להיפך, כתיבת מאמר תורמת מאוד לפורום.. רק תבדוק בקישורים למאמרים אם אין מאמר שמדבר כבר על הנושא שעליו אתה רוצה לכתוב

The Walrus

New member
NO WAY

אין סיכוי שזה נכון... זה סתם תרגיל או שמועה... דרך אגב, אם את צריכה תמונות או המחשות אז יש לי המון, אם את רוצה...

The Walrus

New member
כן, אבל איפה אני כותב?

פשוט לא מצאתי איפה ללחוץ, זה הכל... :)

Another Girl

New member
שלום ../images/Emo13.gif

את המאמר אתה כותב קודם בפורום,כדי שכולם ייראו ויגיבו. (אתה כותב אותו בתור הודעה חדשה,ממש כמו שכתבת את השאלה שלך) ואח"כ אני מוסיפה אותו למאמרים. ולך על זה,כי ככל שיש יותר מאמרים-יותר טוב

nowhere woman

New member
הקול-

הקול הוא של ג'ון, אני כמעט בטוחה, אבל לא לגמריי, זה לפי השמיעה, אז אל תתפסי אותי במילה.. אהה ותתחדשי

magic goldfish

New member
אני חושב....

שזו תפילה סמויה לגורו שלהם, המהאר'גי מושיק עפיה. שווה לבדוק

דקלה9

New member
האמת היא שלמיטב ידיעתי

זה למעשה פול שהיה קצת נבוך לגבי השיר המתקתק שהוא הביא וניסה להריץ בדיחה על חשבונו... והתרגום (ובזה אני בטוחה): "זה היה ...ועתה ברצוננו לבצע את 'הסכיתו ושימעו-המלאכים מגיעים'"

דקלה- לא נראה לי.

למיטב ידיעתי, זה ג'ון שממלמל שם משהו על (איך לא
), "מלאכים גומרים"... פול התעצבן על השורות הגסות שבאו לפני השיר שלו, ובאמת בגרסה החדשה של ה"נייקד", הוא הוציא אותם משם. (ובברוטאליות יתרה, אם יורשה לי לציין).

מאור 87

New member
אממ.. כל מה שאני יודע על החלק הזה..

הוא שאם אתה שומע אותו מהסוף להתחלה אז ניתן לשמוע: Will Paul be back as superman? וזה באמת עובד, ניסיתי..

למעלה