QUIZ

swirrrly

New member
QUIZ ../images/Emo118.gif

which edward norton character are you? (מקוה שלא הביאו אותו כבר..) שרשרו לכאן את התוצאות!! לא קוויז משהו, וכל תשובה זה די ברור איזה דמות תצא לך, כך שבתת מודע אנשים די ירמו... אבל רציתי להביא משהו לפורום..=/ אשרשר לכאן את מה שיצא לי.

swirrrly

New member
../images/Emo99.gif ../images/Emo118.gif

פשוט תסתכלו על עצמות הלחיים האלה, והעיגולים מתחת לעיניים...
You are The Narrator. Depressed, quiet and dying (inside) of Insomnia, you tend to look out for yourself first.

swirrrly

New member
והתוצאה... ../images/Emo118.gif

וראיתי את הסרט פעמיים (צועקת אל התמונה משמאל!) (קצת סותר את התוצאה שיצאה לי מקודם.. אבל שתי התוצאות יכולות להתקיים)

swirrrly

New member
הא!! ../images/Emo118.gif

עשיתי את הקוויז שוב ושיניתי את התשובה לשאלה אחת.. שבמילא התלבטתי בין השתיים .. (השאלה היתתה: מה היתי עושה עם חבר שלי היה מציע לי לעזור לו לשנות את העולם. מקודם עשיתי: טופחת לו על הגב ואומרת בדיחה טובה. עכשיו עשיתי: חושבת:"בלה בלה בלה.. ונזכרת שהוא חבר טוב בסה"כ") נו רואים? שתי התשובות דומות לאללה.. אבל בעיקרון הייתי קודם שוקלת אם הרעיון עצמו בתכל'ס מתאים לי.. כי לא אכפת לי לשנות את העולם

מיצי007

New member
התוצאה שלי לבוחן השני../images/Emo26.gif

וזה שראית את הסרט פעמיים בובה ממש לא אומר כלום
אני ראיתי את הסרט יותר מ100 פעמים,ככה מכורים אמיתיים של פייט קלאב עושים

swirrrly

New member
ועוד שניים ../images/Emo118.gif

באדיבות מנהלת פורום קוויזים: כבשה מהללת לירח. הקודם של פייט קלאב: באדיבות קישורי פורום קוויזים (593) (מקוה מכל הלב שלא עשיתם כבר שרשור קוויזים או משהו בסגנון)
אדוארד נורטון מובי טריוויה
דה גרייט אדוארד נורטון קוויז

swirrrly

New member
הממ.. ../images/Emo118.gif

בראשון עניתי נכון רק על 9 מתוך 20 ובשני עניתי נכון על 18 מתוך 20... 27 מתוך 40 שאלות EN...

swirrrly

New member
רגע ובאחוזים... ../images/Emo118.gif

67.5% אני יודעת על סרטי אד...

מיצי007

New member
אוקיי,תוצאות לשני הקוויזים שנתת

EDWARD NORTON MOVIE TRIVIA: You scored: 20 / 20 Total points: 200 The average score for this quiz: 12 / 20
THE GREAT EDWARD NORTON QUIZ: You scored: 20 / 20 Total points: 200 The average score for this quiz: 14 / 20 כמה מפתיע שהצלחתי במאה אחוזים בשניהם.חה

swirrrly

New member
ואם אתם רוצים ../images/Emo118.gif

הנה עוד אחד, אבל הוא כבר ממש משעמם.

מיצי007

New member
נחמד,אבל באמת משעמם,הנה התוצאות

You are Smoochy! A children's tv show host, you enjoy your job.

swirrrly

New member
ואם אתם רוצים ../images/Emo118.gif

הנה עוד אחד, אבל הוא כבר ממש משעמם. יצא לי סמוצ'י =/

מיצי007

New member
כרגע שמת את זה למעלה,ועניתי על זה

כנראה שהתבלבלת בקישורים מרוב קוויזים אבל תודה רבה לך
נהניתי

swirrrly

New member
טוב אני אגיד מה המניע מאחורי ../images/Emo118.gif

שתי ההודעות האחרונות הזהות! א* דיווחתי על קוויז נוסף ולחצתי שלח. ב* רציתי להגיד שיצא לי סמוצ'י - אבל לא רציתי לשרשר עוד הודעה חדשה לעצמי! ג* אז החלטתי לשלוח בדיוק אותה הודעה רק עם שינוי קטן למטה... שיראה כאילו לחצתי שלח, ואז מהר קלטתי מה עשיתי - לחצתי סטופ, עשיתי שינוי, ומהר שלחתי שוב. ד*(המשך לתוכנית המבריקה ב-ג: יעני לאיך זה אמור להיראות לצופים מהצד)ואז תפוז המניאק שלח לי שתי הודעות!
~אני גדולה~ נב: יי! הגיבו לי! (פשוט לא רציתי לשרשר הודעה חדשה לשרשור שבמילא מפוצץ בי..
)

swirrrly

New member
ועכשיו אני משרשרת הודעה חדשה../images/Emo118.gif

=/ : בהצלחה בלהבין מה כתבתי שם... {קיצור הרעיון היה לשים כמה שפחות הודעה שלי בשרשור הזה (או לפחות לא לשרשר לעצמי)... ומה שיצא זה איך נגיד? בדיוק ההפך. ~אני עדין גדולה~ }

מיצי007

New member
טחחחח רק הרגע שמתי לב

אני מתה מעייפות פשוט.לא רואה טוב בעיניים

swirrrly

New member
ואני הסתכלתי ישירות לתוך נורה../images/Emo118.gif

מודלקת=/ רואה יש לנו במשותף.. אההההה מיצי איפה את?! הכתם הסגול מסתיר לי! :)?

מיצי007

New member
אוקיי,התוצאה שלי לבוחן הראשון

ולא,לא שיבשתי שום תוצאה.אני עונה כמו שצריך
וזה מה שהיה כתוב: A typical lost little one. Sort of shy and stuttery, you're easily confused and easy upset.

swirrrly

New member
אמרתי שבתת מודע.. ../images/Emo118.gif

מי צריך את כל התורה של פייט קלאב.. הכל באשמת התת מודע.. *מבט שהלואי והייתי יכולה לשים אותו כאן, ואז היה גורם להודעה שלי לראות יותר נורמלית. *צליל חריקה מתיילל מכיון הפה(?)**

למעלה