"החיים בעולם האחר" סיפור

גדעון היחידי

New member
מנהל
"החיים בעולם האחר" סיפור
סיפור אמיתי או פנטזיה דמיונית ? אתם תחליטו.
~ "החיים בעולם האחר" ~

הייתי בן 74 כאשר טיפת החמצן האחרונה אזלה מריאותי.
האירוע ,התרחש כחודש לאחר שאובחנה אצלי, אי ספיקת דם במוח.
הובהלתי לבי"ח תל השומר,שם נקבע נזק בלתי הפיך למערכות הדם והנשימה.
הועברתי למח' טיפול נמרץ נשימתי, שם גם נקבע לאחר זמן , מותי.
מן הידע שהיה קיים בתודעתי, הייתי אמור להיכנס ברגע זה למצב של חוסר הכרה ,חוסר נשימה, ובקיצור מוות !
ולא כך !!!
אכן, החמצן אינו בנימצא, איני נושם, איני רואה, איני שומע,
אבל , אני ... מרגיש !!!
אני חש בנעשה סביבי לפרטי הפרטים. הרופאים, אינם מרוצים. הם חושבים שהיה ניתן להאריך את חיי. ביחוד ד"ר רון. איש נחמד ורופא מצוין. הרגע הביפר שלו ציפצף הוא נקרא בדחיפות לחדר הטראומה. הוא יתגבר.
לעומתו, משפחתי לקחה את מותי קשה מאד. אישתי לא נטשה את מיטתי לרגע, אפילו עתה היא עדיין כאן , בוכה .
אומרים שהיינו זוג נהדר. 40 שנה ביחד. נו נו...
זזים ! העמיסו אותי על עגלה, ומובילים אל המרתף, לפתולוגית.
טוב שאישתי ביקשה לוותר על הניתוח שלאחר המוות, כך אקבר , לפחות בחתיכה אחת.
כבר 24 שעות במקרר . בהחלט, לא קר !
הנה מוציאים אותי למכונית של החברא קדישה. נוסעים לכוון הרצליה.
גם זו כנראה לבקשת אישתי. היא רוצה לרכז את כל המשפחה בבית קברות אחד ,ליד הבית, שיהיה נוח לבקר. הרכב עוצר. לרדת, תחנה סופית. הרבה קהל. היחידים שמענין אותם
מה קורה - אישתי וילדי. הם ממררים בבכי, כל היתר עסוקים בעצמם.
הטקס הסתיים .אנשים עוזבים לאיטם את המקום.
השאירו אותי בעומק 7 אמות , תחת ערימת עפר טרי, כמה זרי פרחים ושלט פח קטן: פ.נ. וכו'.
חשיכה אופפת את בית הקברות . הירח עלה ומטיל אור אפרורי ,עמום.
רוגע . שקט מוחלט . שלווה .
איני חש ברעב או צמא .לא בחום או קור, אין לא טלפונים ולא דאגות.
כשאני מבקש להתרגע ולהפיק מהמצב החדש, את המירב האפשרי,
חשתי בשינוי מתרחש !
איני לבד !!!
ממש ליד חלקתי, הופיעו בחור ובחורה,צעירים,יפהפיים, לבושים בביגדי תחרה לבנים. הם , משוחחים ביניהם, מבלי לדבר.
המפליא הוא שאני קולט ומבין את שיחתם. זו כנראה איזו סוג של טלפטיה. הם דנים ביניהם כיצד יבצעו בצורה הטובה ביותר את השליחות שהוטלה עליהם להעביר אותי.
לאן ?
אולי אתם יודעים. אני,ודאי שלא. אני מעט נבוך. מי הזוג ? מה קורה ? האם זה המוות ?
עודני הופך בדעתי, וזוג הצעירים מתייצב משני צדדי. הם משדרים גלים, ההופכים לאנרגיה החודרת לתוכי ומציפה אותי בחמימות.
אני חש כאילו הועליתי על מסוק, הנוטש את הקרקע ופונה לכוון הרקיע.
הצעירים, תומכים בי משני צידי, וכך , כשלישית אווזי בר, שלושתינו
דואים בעזרת רוח ערבית נעימה וטובה ונוסקים ,
מעלה מעלה .

גדעון גלינר אי שם בקוסמוס.

בלגונה

New member
יפה
כתוב מקסים. אהבתי את : "פ.נ. וכו'". לא הבנתי אם זאת ממש הכתובת על השלט "פ.נ וכו'" , או שעל השלט כתוב "פ.נ", ואז אין לך כוח למציא מה כתוב, ואז אתה אומר" וכו'..." . אני מעדיפה את האופציה הראשונה
.

ו ... ?
השתעממתי. אתה מתאר מצב שתואר כל כך הרבה פעמים, בכל כך הרבה סיפורים קצרים, בכל כך הרבה ואריאציות, ואין בו כלום. אין עלילה, אין התפתחות, אין גיבור (אם יש - אז הוא "שטוח").
&nbsp
אולי בתור דף ראשון בסיפור הרבה יותר ארוך זה היה עובר (הכתיבה הטכנית טובה), אבל זה בהחלט לא "עומד בפני עצמו".

גדעון היחידי

New member
מנהל
עוץליגוץלי
סבלנות
הפרק השני ששמו המכינה בדרך
אנא ממך, את פסק הדין תוציא אחרי שתקרא את הספר במלואו .
גידי

גדעון היחידי

New member
מנהל
פרק ב החיים בעולם האחר "המכינה"
החיים בעולם האחר. פרק ב "המכינה"

כששבה אלי יכולתי להבחין במתרחש, דימיתי את עצמי בתוך מבנה מעוגל שקירותיו שקופים, אפורים משהוא.
בחוץ למרות שהיה אור, הרקיע כחול והשמש זרחה, נצצו המוני כוכבים, באור דמוי ניאון, חזק.
בצדדים היו מקובעים מכשירים אלקטרוניים משונים וברקע נשמעה מוסיקה חרישית מרגיעה.
כשהתרכזתי מעט קלטתי שמתקשרים אתי. כשחשבתי, מי זה יכול להיות,
קיבלתי תשובה בהבזקת מחשבה :
אתה נמצא ב "מכינה". המטרה היא פיתוח מוחך והעשרתו כדי שתוכל להגיע למירב האפשרויות הגלומות בו עד למצוי של 100% מכושרו.
מדהים חשבתי לעצמי. אם מנת המישכל שלי היתה 115 ולדעת מומחים, מוח בינוני ממצה אך 6% מן הגלום בו, לאחר סיום פעולת ההעשרה ל 100% תגיע מנת המישכל שלי ל 1900. יותר מפי 10 מפרופ' אלברט אינשטיין.
מרתק. שהייתי פרק זמן ארוך במכינה. במשך התהליך חשתי רוגע ושלווה מוחלטים.בכל שניה שעברה, חשתי שאני מתחזק וקולט את הסביבה, יותר ויותר. כשפסקה המוסיקה הבנתי כי התהליך הסתיים. בזמן השהיה במכינה, הוטמעו בי תכונות שהן חלק מתהליך ההעשרה.
איני נזקק לדיבור ולהקשבה כדי לתקשר עם הסביבה. הכל נעשה בעזרת מחשבות. ביכולתי להסיט חפצים ממקום למקום בכח המחשבה בלבד. ביכולתי לעבור בזמן במהירות העולה פי 10 על מהירות האור, ופירושו להתקדם לעתיד ולסגת לעבר כרצוני.
ביכולתי ללבוש ולפשוט צורות , אני שולט בכל שפות אנוש , גם בשפות המדוברות בכוכבים אחרים בהם מתקיימות אי אילו צורות חיים. כרגע, קיבלתי שדר המורה לי כי עלי להתיצב לראיון "אישי" עם "הממונה". מיהו הממונה ? ממי נתקבלה ההוראה ? מי בכלל מנהל
את המערכת הזו ? עדיין לא ברור לי. אולי בהמשך תתבהר התמונה.
כך... בלי לווי, ללא כנפיים ולא עזרה חיצונית אני מרחף באוויר,חוצה את קיר המבנה השקוף כאילו כלל לא היה שם, ושם פעמי למשכן "ההנהלה".
שם, בזמן הראיון שיערך לי, אולי אצליח להבין מהיא תכלית יישותי, מה המשימות שנועדו לי,
ומה צופן בחובו עבורי העתיד...
גדעון גלינר.
כל הזכויות שמורות למחבר, אפילו אם הוא, בר-מינן או שלא ?
המשך יבוא ...

למעלה