R בשבועות - בעיה קשה!!!

קרנתיר

New member
R בשבועות - בעיה קשה!!!

אז ככה: אני מדבר בשם התיכוניסטים שבינינו, ולדעתי אנחנו לא מעטים. קיום "מלחמת הטבעת" בשבועות מעורר בעיות נוספות (מלבד קוצר הזמן). א) יש בגרות בכימיה ב-13.5, ממש לפני שבועות - מה שישבש את השתתפותינו בהכנות; ב) חמור מזה, יש בגרויות ב-19.5 - יום אחרי הפיזור (תע"י, בחינת חובה לכולם) וב-21.5 באנגלית (!!!). אני לא ממש רואה איך נתכונן ביער. ג) ובתאריך עצמו, בתאריכים 16.5 ו-17.5 יש בגרות בתולדות האמנות (הרבה יותר נפוץ ממה שנדמה למבוגרים ביניכם, שסיימו תיכון לפני עשור ויותר). בחינות המגן שלנו מפוזרות לכל אורך התקופה ("הנה מגינינו מוטלים שורה ארוכה..."). עם כל הרצון לא להמתין, ולמרות המומנטום, קיום המשחק בשבועות מוציא אותנו מהמשחק. סוכות עדיף בהרבה.

elanor

New member
אתה צודק מאוד! אבל...

בעיית הבגרויות היא גם בעיה שלי אבל אתה צריך להסתכל על זה גם מבחינת המשתתפים הבוגרים יותר. ככל שאני יודעת הם רואים את זה: פחות תיכוניסטים=יותר טוב! ע"כ אין להם שום בעיה עם זה שהתאריך מפריע לנו וההצעה היחידה שיש היא המשחק הנוסף בסוכות (אם לא תתגייס עד אז - שגם זו יכולה להיות בעיה). אז אנחנו יכולים לשבת כאן ולבכות או שאנחנו יכולים... אממם... אההה... בוא נישאר עם לשבת כאן ולבכות...

למה לבכות???

המשחק הוא כולה יום-יומיים! גם אני טיכוניסטיט ואני לא מתכננת להשאר בבית. גם ככה *אף אחד* לא יושב ללמוד משבע בבוקר עד חצות ללא הפסקה בשביל הבגרויות והמגנים, ולארגן מחדש את הלו"ז כך שיהיו פחות הפסקות הלימודים והם יעשו בצורה קצת יותר מרוכזת כך שיהיה זמן גם להגיע לסדנעות זה הרבה יותר פשוט ממה שאנשים חושבים מה שגם שבועות יוצא הרבה יותר קרוב לבגרויות מאשר למגנים, ומספיק לעשות כמה חזרות טובות להם כמה ימים לפני כי את רוב החומר כבר למדנו למגן

קרנתיר

New member
מי בוכה? זה עניין רציני, שרי

יש מי שלומד מראש, ויש מי שלומד ביומיים האחרונים. יש הרבה מהסוג השני. כולם יודעים שיותר טוב ללמוד כל השנה, ולחזור קצת לפני מבחן (כל מבחן). אבל אפילו באוניברסיטה (אני מכיר את זה אצל אחותי) יש מי שדוחה לרגע האחרון, ואפילו מסתדר ככה (או שלא...). אי אפשר להתעלם מהם. ואם כבר הזכרת מגינים - המגינים לא נגמרו, ומי שלומד להם עדיין לא חופשי. זכותך להחזיק בגישה שלך, אבל כבדי גם אחרים.

אני לא באה נגד

אבל ממה שאני רואה 99% מהשמן זה שאנשים עושים מזה יותר מידי בלגן מראש ובסוף בכל זאת יוצא שכן היה להם זמן אם הם לא היו מבטלים דברים מסוימים אגב, אני שייכת לסוג השני

קרנתיר

New member
מי בוכה? אני מדבר ברצינות

יש מי שלומד מראש, ויש מי שדוחה. יש הרבה כאלה. קל להגיד שעדיף ללמוד כל השנה, ורק לחזור לקראת מבחנים, אבל אנחנו מכירים את המציאות (לפי אחותי, גם באוניברסיטה). אם כבר הזכרת מגינים, יש גם כאלה עדיין... אם היית קורא את כל ההודעה שלי היית רואה שהזכרתי אותם.

קרנתיר

New member
בלי אבל! אנחנו לא מעטים

על כן מגיעה לנו התחשבות בדעתינו ובמצבינו. זה שאנחנו "דור העתיד" זו אמת פשוטה ולא רק הצהרה ריקה. מה זה התבוסתנות הזו? יש תאריך מצוין בסוכות, צריך רק קצת לחץ!

אפשר לחשוב שאין יותר...

אם לא הצלחנו להקנות את הרושם שתהיה עונה גדושה ושופעת של משחקים שקר יעלו באיכותם משחק למשחק, נכשלנו ביחצנות הרעיון. אזהנה: שחור על גבי כתוב: תהייה עונה גדושת משחקים
כבר רצים כמה פרוייקים גדולים במקביל: הראשון - ´הדבר-הבא´ (מה לעשות, הוא היה ראשון, ונפתח עם סגירת W4R) השני - W4R take-II - משחק יחיד בשבועות (משחק יחיד שהוכרז כשבוע אחרי W4R). השלישי - הסלמריליון - שיבת הנולדור (וזה מה שמתוכנן לסוכות) השלישי - הסאגה - מוצר הדגל של ´האחווה´ - סדרה של לפחות שלושה משחקים, אם לא עשרה, שהוחלט עליהם בשבועים שעברו. ואלה רק הפרוייקטים הגדולים. אני לא מבין על מה הבכיינות. לכל הפחות - עבוד בסדרי העדיפות שלך, ואנו רואים כאן בעלי ארועים קריטים כמו שלך שהציגו כאן סדר עדיפות אחר. מקסימום... תפסיד משחק. אז מה? תגיד לי, כמה סרטים הפסדת בחיים שלך?

קרנתיר

New member
דברים כדורבנות! ../images/Emo88.gif

משחידדת והבהרת את העניין כך, השתכנעתי. רק לא ידעתי שמשחק סוכות הופרד סופית מגורלו של W4R Take II בשבועות. אם כך, הכל בננה
אגוזים סקס
סמים
וטל מוסרי.

morgoth

New member
דור העתיד

כמו שאמרת - אתם דור העתיד. המאמצים נעשים. בשבילכם , בשבילנו, בשביל אלו שעוד יבואו , ולזכר אלו כבר הלכ מערבה (או סתם הזדקנו ופרשו). תבואו מתי שאתם יכולים - תפנו ל"אחווה" ותקבלו מידע ועזרה. ותמיד אפשר ללכת מכות בחצר. סתם. היום אני רק חצי רציני. מי אמר את זה ? אני.

lightningbolt

New member
תגיד...

מה התאריך של הדבר הבא? בינתים אני רואה שהרבה מסתובבים סביבו הייתי בטוח שהוא יהיה עוד הרבה זמן... אבל לפי מה שאתה אומר זה עוד מעט מתי זה? איפה? ואיך נרשמים?

Ranger One

New member
סלח לי...

אני מתמרן גם 5 בגרויות השנה (+ המגנים הקשורים) ופרוייקט היסטרי שלקחתי היום בתכנות מחשבים. פרוייקט שאני יודע שצוותים גדולים יותר, חכמים יותר , מוכשרים יותר ,בעלי ציוד ומימון גדול יותר משלי - נכשלו. אז ככה שיש לי מספיק. אומנם אני לקחתי סמסטר חופש מהאוניברסיטה ,אבל יש לי אות םקשיים כמו כל אחד אחר. אני אישית רגיל להישאר עד שלוש בבוקר ער כדי להספיק דברים ולישון ארבע שעות בלילה ,אז ככה שאני לא הדוגמא הכי טובה.

elanor

New member
תגיד...

לא הגיע הזמן להפסיק להתלהב מכמה שאתה "חכם"?!... 5 בגרויות+מגנים יופי. שמחת זקן-זקנתי. אתה לומד באוניברסיטה (אבל לקחת סימסטר חופש) שמחת זקן-זקן-זקנתי. וכמה שזה לא מעניין אף אחד, אם היינו שומעים (רואים) את זה פעם אחת - בסדר. פעמיים - ניחא. אבל דיייי! כמה אתה יכול לחזור על זה??!!! כמהההההה????!!!!!! אה ולא לשכוח את הפרויקט שהמקוצוענים נכשלו בו שלקחת על עצמך... יוווופייי.... הנה: אנחנו מאושרים, אנחנו קופצים משמחה ואנחנו משתחווים לך הו מייטי-כל-יכול. רק אל תחזור על זה שוב! גם לנו יש 13 בגרויות_המגנים הנלווים. כןכן. 13. +הרבה דברים אחרים אבל אנחנו לא באים ומתלהבים כל יומיים בפורום מהבגרויות שלנו (רמז: לא אוהבים-לא מזכירים). אז דייייי כבבבר!!!!!!!!!!!!!!!!! ועכשיו אני לא אסיים עם סיומת כוכב השמש שלי בגלל שאני עצבנית מדי! תפסיק עם זה כבר!

dianno

New member
ישר כח

אדון ranger one הוכיח עצמו פעמים מספר כפוץ רציני וכבר מזמן הגיעה הזמן שמישהו ישתיק אותו. מיכאל, העסוק לא פחות (אם לא יותר... ולא אני לא הולך לבכות על זה)!

ברימדאל

New member
לא יכולתי לנסח זאת יותר טוב בעצמי

אני פשוט הייתי רוצה להגיד כי מסכים אני איתך במאה אחוזים! סוכות הוא תאריך הרבה יותר טוב ונוח מכמה סיבות. טוב הסיבות שאתה ציינת אבל גם לאחרים זה ייתן יותר זמן להתאמן ולהתכוננן. וגם בכלל בסוכות יש יותר זמן למשחק עצמו. אז ישר-כח וכל הכבוד, אדם (שמי ההוביטי הוא ברימדאל).

למעלה