דחיפה להוצאה לפועל
ברמת העיקרון - החזון שלי הוא להביא לידי ביצועו של כל רעיון המובא לידיעתי על ידי בעליו. אולם, מאחורי כל רעיון שנזרק לאוייר לא תמיד עומדת היכולת להביאו לידי ביצוע, הרצון והמחוייבות. הסינון הוא טבעי. כל רעיון שמובא לידיעתי - אני מוכן להתייחס אליו, לקדם אותו, ולהנחות את בעל הרעיון בדרך לביצוע מוצלח. אני מוכן לחלוק מנסיוני, ולקשר את בעליו של רעיון עם עוד אנשים כמוני שיכולים לחלוק מידע מקצועי בעל ערך, ולהביא את הרעיון לידי ביצוע - אך על ידי העצמתו וטיפוחו של בעל הרעיון בלבד, ולא להפיק את המשחק במקומו. בעל הרעיון מצידו - מתחייב כלפי עצמו ולקדם את הרעיון שלו שלב אחר שלב, החל מהגיית הרעיון, עבור בכתיבתו, הבנייתון, גיוס מפעילים, ייצור, גיוס משתתפים, וכלה באירוע עצמו. המשחק הראשון של כל אחד בארץ הזו לא הופק בסיוע של אף אחד, ואנשים למדו על בשרם. בא במידה - שום טעות לא עצרה אותם, וכל מי שאני מכיר שהפיק משחק אחד - ניגש להפיק משחק נוסף. מעטים הם אלה שגדלו ´בצילם´ של מנוסים מהם, ואף הם - עשו את הדברים בבדרכם היחודית שלהם, ובאופן שמיחד אותם - דבר שהוא מאד יפה בעיני. אני יוצא בתוקף נגד הטענה בצורך במישהו מנוסה שיפיק את המשחק במקום היוזם הפחות מנוסה. הכח לפעול קיים דווקא בצעירים והלא-מנוסים, והוא קיים יותר מבידיהם של המנוסים והמשופשפים, שבאופן טבעי, התבגרו והתמסרו לצבא, לעבודה ולחיי היומיום. הנוער - הוא דור העתיד, קהל היעד העיקרי, וכח העבודה הבלעדי לביצוע פרוייקטים כאלה, והחזון שלי הוא להביא כל יוזמה ויוזם לידי מימוש. וכל מי שפנה אלי יכול להעיד שאני עומד מאחורי הדברים האלה - במעשים!