r-36 טיפול בהפרעות קשב וריכוז

natalli

New member
r-36 טיפול בהפרעות קשב וריכוז

שלום לכולם אני בת 36 וכניראה יש לי הפרעות קשב וריכוז, אינני מצליחה ללמוד ואפילו לקרוא ספר שלם מבלי לקפוץ על שורות. את העיתון אני קוראת רק בכותרות וגם אם אני קוראת לרוב לא זוכרת תאריכים ימים ופרטים אחרים. לאחרונה אני רוצה לחזור ללמודים וסוף סוף לסיים תואר.( לא מצליחה לזכור את החומר לבחינה ולכן נכשלת) השאלה היא: האם יש איזשהו תכשיר המאופתי שיכול לעזור לי? האם מישהו ניסה וזה הצליח? ראיתי בבית מרקחת כל מיני אRים למינהם האם זה עוזר?

natalli

New member
מה זאת אומרת?

מה זאת אומרת אין. בכל בית מרקחת יש כל מיני אrים לכל מיני בעיות כמו כאב שיניים, כאב גרון המדפים מלאים. למשל r-49 זה לצינון כתוב:dr.reckeweg תכשיר המאופתי.

זה לא הומיאופתיה.

הומיאופתיה לא מטפלת בסימפטומים אל בבני אדם. את שיטת ה אRים הזו המציאו בתי המרקחת ושלא מתוך התחשבות בחולה אלא ברווחים וקלות דעת. עם מי את מתייעצת כאשר את לוקחת את זה, עם המדף? גם הרוקח שאינו מטפל, ואינו הומיאופת קלאסי שישב איתך שעה ותיחקר אותך לפנים וחוץ למעלה ולמטה קדימה ואחורה, לצורך הענין, גם הוא "מדף", ועימם הסליחה כי יש לי חברים לא מעט מקירבם והם יודעים את דעתי. קחי אקמול זה יותר בטוח. או שתפני להומיאופת קלאסי שישב איך שעה עד שיחליט מה התרופה האחת שתרפא אותך.

diday

Member
זוהי בדיוק הומאופתיה של לנצט

החוקר השוויצרי שבדק 8 מתוך 110 מחקרים הומאופתים, בדק בדיוק מקרים כאלה. 3 טיפולים בקוקטלים הומאופתים 3 טיפולים בOscillococcinum נגד הצטננות טיפול אחד בארניקה טיפול אחד בEuphrasia אלופתיה עם תרופה הומאופתית. יתכן שבטווח ארוך הפרסום בלנצט דווקא יעזור להומאופתיה הקלסית.

למעלה