RAAM 2016 מתחיל היום

tkatzir

New member
RAAM 2016 מתחיל היום

לדעתי, השנה יש שני קוריוזים שיכולים לעניין:

בגברים אין אף מנצח עבר, כך שמי שינצח, זה יהיה הנצחון הראשון שלו.
בקצרה על ה"חשודים המידיים":
Gerhard Gulewicz מאוסטריה, שהגיע שני לפחות פעם אחת בעבר.
Marko Baloh מסלובניה, שנמצא בכושר מצוין.
Mark Pattinson מבריטניה, שמשתפר בכל הופעה שלו ב RAAM.

בנשים, Juliana Buhring קיבלה זימון (ללא qualifier!) על סמך הישגי העבר שלה (שברה שיא הקפת העולם, ומשתתפת במירוצי אולטרה עם תוצאות איכותיות ללא קשר למגדר.)
יהיה מעניין לראות אותה מול המקצוענים.

ובקטנה:
Sergey Zimin מרוסיה, מגיע שוב, בקטגוריית גברים 70-74.
כרגיל, הוא ירכוב על recumbent מייצור עצמי.

טל.
 

חוריפיש

New member
מרוץ אחר, Juliana Buhring וסרט אחד

בימים אלה מתקיים גם מרוץ אחר, Trans Am Bike Race, שהוא מרוץ לרוחב ארה"ב (אורגון עד וירג'יניה במקור, השנה אפשר לרכב גם בכיוון ההפוך). הוא שונה מ-RAAM בשני דברים:
1. הוא ארוך יותר בכ-1000 מייל (סה"כ כ-7100 ק"מ).
2. הוא ללא תמיכה (unsupported) מה שאומר שהרוכבים צריכים לדאוג לעצמם, ללא רכב ליווי וכו'.

Juliana Buhring היא "כוכבת" של הסרט Inspired to ride (מומלץ בחום). זה סרט תיעודי שמספר את הסיפור של ה-Trans Am הראשון, ב-2014. למעשה את השיא בהקפעת העולם באופניים (לנשים) היא שברה לאחר שעלתה על אופניים לראשונה כמה חודשים לפני כן. בסוף מרוץ ה-Trans Am, לאחר 18 ימים של רכיבה היא רכבה 800 קילומטר במשך 36 שעות רצופות.

כאמור הסרט Inspired to ride מספר את הסיפור של המרוץ הראשון. הסרט מראה את הסיפור של המרוץ, אבל שני אנשים בעיקר, Juliana Buhring ו-Mike Hall (שמחזיק את השיא לגברים בהקפת העולם באופניים). יש שם גם עלילת משנה נחמדה וצילומים יפים. היוצרים של הסרט עשו לפני כן את Ride the divide שמספר על Tour Divide (פחות מומלץ).
 

tkatzir

New member
צודק בהכל

יש לך את Inspired to Ride? צריך לארגן הקרנה.


תוספת קטנה: Mike Hall קשור גם ל Transcontinental.
והוא גם רכב פעם ב Tour Divide. שרף את המסלול, אבל בגלל שריפות יער (pun not intended) באותה שנה, הרכיבה "לא נחשבת" לשיא המסלול.

טל.
 

חוריפיש

New member
Inspired to ride

אין לי, שכרתי באמאזון, זה כמה דולרים, והיה שווה כל שקל. יש גם באתרים אחרים (Vimeo, אולי נטפליקס). יש אגב גם חומרי בונוס, בהם לא צפיתי.

מייק הול רכב פעמיים בTour Divide, בפעם הראשונה הוא סיים במקום 13, בפעם השנייה הוא ניצח.
 
למעלה