rabbit in your headlights

• פותח הנושא naps
  • פורסם בתאריך

naps

New member
rabbit in your headlights

אני יושב לי לתומי אתמול בשעת לילה מאוחרת וקורא עיתון כשברקע מתנגן לו הערוץ M2. קצת אחרי שלוש צליל מוכר מושך את תשומת ליבי. אני מרים את העיניים ולהפתעתי- קליפ של rabbit in your headlights. בכלל לא ידעתי שיש לזה קליפ. הפתעה נחמדה. גם אהבתי את הקליפ, והוא בתהליכי הורדה בקאזה כבר...

Major Thom

New member
יש קליפ, ואף קליפ חכם.

אחד האהובים עלי. יש בו משהו מאד רדיוהדי.. כנראה בגלל המכוניות.

polyethylene

New member
לא שאני יודעת על קליפ כזה.

אני אשמח לדעת שיש

Major Thom

New member
אני אוהבת את הבס שלו..

הוא פשוט, ועל כן מתאים למי שאפילו לא נחשבת מתחילה (כי בשביל להיות מתחילים תריך שיהיה לך בס). והוא יפה. והוא נשמע טוב. השיר בכלל נחמד.

truelovewaits

New member
לא , אין

אבל יש הופעה חיה מצולמת ופעם שידרו אותה בM2 לפי מיטב הבנתי

polyethylene

New member
השיר bones בהופעה חיה שודר בכמה

ורסיות, מה שכן, בד"כ לפני bones תום מתחיל בשיר sing a song for you, שזה קאבר לשיר יפהפה של Tim Buckley, (בתוכנית שהם עשו עם יואב קוטנר אי שם בתחילת שנות ה- 90, ג´וני ביקש לשמוע את השיר הזה...) כמעט בכל הופעה מוקלטת שיש לי יש את הגירסא של bones עם הקאבר המקדים.

Cruvi7

New member
מאד מוזר שאין...

זה שיר שמתאים לו להיות סינגל או דבר דומה...

lazy

New member
לא כל כך מוזר

רדיוהד שיחררו כמעט את כל השירים שTHE BENDS כסינגלים , אז בסופו של דבר היו חיבים להשאיר כמה שירים שלא יהיו סינגלים. PLANET TELEX THE BENDS HIGH & DRY FAKE PLASTIC TREES JUST MY IRON LUNG STREEET SPIRIT כולם היו סינגלים ורובם יצאו ביותר מסינגל אחד אלו היו הימים....

Cruvi7

New member
זו בדיוק הנקודה שלי...ותיהנה בחו"ל

אני הייתי מוותר על איירון לאנג, ושם את בונס, הוא היה תופס. אולי אפילו ממש במיינסטרים.

Major Thom

New member
השאלה היא אם המטרה היא להיות

במיינסטרים. כי מיינסטרים זה לא דבר טוב, בהכרח (למעשה, זה לא דבר טוב בד"כ). אני מניחה שהם הפכו לסינגלים את השירים שהם אהבו יותר.

Cruvi7

New member
מה רע במיינסטרים?

אם את(זה את, נכון?) מדברת על מסחור, אז אני יכול להבטיח לך שאם הם היו רוצים הם כבר היו מתמסחרים מזמן. וסינגלים יוצאים בדר"כ(לפי מה שאני יודע)אחרי התייעצות עם האמרגן, או מנהל שיווק או משהו, שמביא פשרה, לבין השיר הכי רווחי/הכי אהוב על הלהקה.

Major Thom

New member
אני מניחה שמיינסטרים מזוהה אצלי

עם מסחור.. ועם גרינדיי ושות´, שאני לא אוהבת. וברור שרדיוהד לא ממוסחרים. הם עשו את kid a, הרי. אחד הדברים שאני אוהבת בהם. ואני לא יודעת איך סינגלים יוצאים. ניחשתי.
השתגעתם? נורא מאוחר.. אמא-אבא יהרגו אותי..

למעלה