RACE DAY

RACE DAY ../images/Emo3.gif

יאללה זקוקה לדריב
יום רביעי בממלכה
ראש בראשששששש
שיעור ראשון עומסים
שיעור שני XT - מי מזיע הכי הרבה, למי הדופק הכי גבוה ומי יושב אחרון.
מי מרים את הכפפה?
ג'וק?
טלי?
שירי?
אדמונית?
חגית?
המממממממממ.... כתומה???
רוצה עוד פם שאני...
הבטחתי שידור חוזר... אני תמיד מקיימת

shiri 80

New member
לטוניזאים לוקח חצי שעה להיזכר ?

יאללה סמני על הלוח נעץ אחד אתם חייבים לי משבוע שעבר ואת הזיעה שלך הפעם תשאירי עלייך על הריצפה ו/או על האופניים .

Tami661

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gifכן! שירי, כן!!!!

תזהירי אותה... תאיימי, יותר נכון
אולי אם היא תהיה מבוהלת היא לא תכאיב לי פחות מחר
אחחח... בד"צה... לקום בבוקר נר שני (ויהי ערב ויהי בוקר... שלא תנסי להתחכם
) ולקרוא את הקריאה המצחיקה שלך לדו-קרב XT... את
... מוליייי...
פכככככ... ממש לא תחרות הוגנת, אבל תצטרכי לזכור שאת הזמנת! ופונה כאן ל
:
בועזזז... רענן בבקשה את ידיעותיך בהחייאה! הבד"צית רוצה...
יוההוווווווווו... חתיכת נר רביעי אני הולכת לדחוף לך מחר
ואם כבר, אז כבר...
|ים שלא אושר|בוקר טוב לכוווווווווולם וגם ל... פאפוסון הקטן שלי (קטן עלאק...) שאנחנו מלווים לתחרות קאטות (בקארטה למי שידיעותיו לוקות בחסר
) ולא מתכוונים לחזור בלי

נס גדול היה פה ../images/Emo18.gif../images/Emo88.gif

אני מבוהלת ומשקשקת
כפרות, אומנם אנחנו בחנוכה אבל אל תצפי לניסים
מציעה לך,
לוותר על שיעור ספינינג בוקר (הגריאטרי) שלא תגידי ש...
לאכול
בין השיעורים כדי שלא תתיישבי ב- XT על ההתחלה כמו פעם שעברה...
את בכל זאת רוצה? לא כי הפעם אני לא ארחם
ו... במחשבה שניה, בכל זאת הממלכה שלך. לא נעים לי לעשות לך פאדיחות...
וכמובן בהצלחה בתחרות לפאפוסון

shiri 80

New member
די די לקחת את הכתר

בשורה "אחח איזה נר רביע י אני הולכת לדחוף לך" קנית את עולמי , בעד התעלללות קטנה בבד"צ...בבקשה אל תקראו לצער בעלי חיים זו עדיין לא עברה על החוק... היא לא מוגדרת חסרת ישע .. לא. טוניזאים לא נכנסו לסעיף הזה , גם לשם לא הצליחו . בוקר טוב יום נפלא ויהי ערב ויהי בוקר נר שלישי וטרם נגענו בזעזוע הבצקי ...

../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif טובבבב, בסדררררר ../images/Emo46.gif

אני אראה לשתיכן מאיפה משתין ה-
ואין מצב שאני לא מורחת...

shiri 80

New member
הדבר היחידי שאת יכולה למרוח

זה ריבה מתחת לחלווה כי את תצטרכי הרבה אנרגיה , אף אחד לא יביא לך כוס סוכר אחורי זה .. . ואני ? של רגע לא תחשבו שבכלל נכנסת למירוץ הזה בין שתי המופרעות אני מה שנקרא תומכת מהצד....

Tami661

New member
תצטרכי תמיכה מאסיבית מותק...

כשהבד"צית נופלת והיא מחוסרת הכרה... יש לה מסה של קונטיינר פלדה

shiri 80

New member
יש לי תחשוה שתאלצי להסתדר לבד

אם היא תיפול אחרי התחרות תשובה סופית מחר

מאמייייי ../images/Emo25.gif

כל כך מפחדת שמגייסת לעזרתך גורמים חיצוניים? ה-
יכול לעזור רק לך... לא לי

P u s s i c a t

New member
אפשר פרטים בבקשה?

מתי מתחיל העומס? מתי ה -XT? ומי מסביר על ה-XT למי שלא עשה את זה מעולם? אני בכל מקרה לא באה להתחרות, מקסימום להנות ולצפות (שזה בעצם אותו דבר
) (בעקרון התחייבתי לבייביסיטר אחה"צ... אבל אולי זה בכל זאת יסתדר לפחות עם אחד)

talis2

New member
אז ככה...

העומס מתחיל בשיעור הראשון מהרגע שבד" צ והכתומה על האופניים בשניה שהכתומה מעיפה תנועה מגונה לעבר בד"צ העומס עולה, בשניה שהמלך מעיר לבד"צ (הכתומה הלשינה...) העומס עולה ממה שאני ראיתי לעומס אצל בד"צ כבר לא היה לאן לעלות ...אולי כדאי שמישהו יבוא לבדוק מה קורה אצל הכתומה....? לגבי הXT חושך 4-5 זוגות אופנים מראה אחת ענקית ואחת קטנה לבד"צ 4-5 שרוטים עם מבט רצח בעיניים וקולות מוזרים שלא היו מביישים קוף בגן החיות של אדמונית לנצח דיווש בעמידה 45 דקות בערך מוזיקה קרחנה (עופר ניסים, D.J YAHL החדש)פצצות לגבות, אגרופים לריסים מי שיושב נפסל (סתאאאאם) ולא הפעם לא יתקבלו תירוצים של "זה שיעור שלישי היום" ..... הרגשת אורגזמה מובטחת!

P u s s i c a t

New member
ושוב...

מתי = באיזו שעה, מתחיל כל אחד מהשיעורים? ולמי שלא התנסה בXT מעולם - האם ניתן הסבר כלשהו? אני - מעל 7-8 דק' בעמידה - הברך שלי מתחילה לצרוח, (זו בלי המיניסקוס...) אז או שזה לא מתאים לי או שאני עושה משו לא נכון. ובלי להעליב.... אבל מכיוון שבדמי זורמים רק שמינית דם של פולניות, האורגזמה שלי מושגת בדרכים טובות יותר, ובלי לזייף
אבל מבטיחה להנות

../images/Emo59.gif../images/Emo59.gif מרים את הכפפה

ומוסיף עוד אחת.אני נכנס לתחרות עד הסוף. אמנם זו תהיה בערך השעה הרביעית שלי מחר אבל זה לא אומר שלא אתן לכם בראש בצורה כואבת. שיעור ראשון עומסים כמו שצריך ואת הג'אמפים עושים עד הסוף בלי הנחות. אחרי זה XT מלא ושלם.קצב מהיר עד הסוף. כמו שאמרת הנתונים שיקבעו הם:דופק ממוצע ומקסימלי,שלוליות זיעה ומי ישב אחרון. Let The Games Begin and May The Best Win

talis2

New member
אני מתנדבת לשפוט מבטיחה ...

לנסות להיות אוביקטיבית! שיעור ראשון שבע בערב, שיעור שני אחרי ניגוב זריז, הזזת אופנים, החלפת בגדים וחטיף בסביבות שמונה ורבע וצפונה יאללה מי בא תתחילו להתפקד!!!
קוראת לכול המדוושים באשר הם להתייצב מחר עושים בלאגןןןן תוכי האם יש סיכוי?

Gspin

New member
בואי נגיד ככה

מעניין אותי יותר האם שרי רז עשתה גבות אתמול, מאשר להיות עד לתחרות חסרת משמעות, עם קריטריוני שיפוט ברמה שכלית של ילדים בני 4. סליחה, 7 (הם כבר יודעים לחבר מספרים). לא אישי, אבל זוועתי בכל קנה מידה.

למעלה