Radio:ACTIVE להורדה - כל האלבום

loserontheloose

New member
Radio:ACTIVE להורדה - כל האלבום

מצטערת אם לא הייתי צריכה לפתוח שרשור חדש, אבל השירשורים פה כל כך עמוסים ולא ברורים. ואני רק מנסה לעשות טוב. מכיוון שמקפליי חילקו את האלבום שלהם חינם ומכיוון שכל הפואנטה היא שיותר אנשים ישמעו את הדיסק, העלתי את כולו לפורום שלי כדי שכל מי שחפץ בו ועוד לא השיג אותו יוכל לשמוע. אז אם במקרה עוד לא הורדתם את כולו - אתם מוזמנים! כל מה שאתם צריכים לעשות זה להירשם לפורום (אשמח אם גם תשארו ותצטרפו לכייף, זה בכול זאת פורום ההורדות היחיד במינו שמציע את כל, אבל כל, המדיה החדשה של מקפליי להורדה באיכות מדהימה, וגם יש שם אחלה אנשים). את האלבום תמצאו ב"McFly Chat", בשרשור מודבק לו לראש הפורום. McFly Media

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif כבר יש לנו את השירים <:

אני עמלתי קשות כדי להעלות אותם

loserontheloose

New member
טוב סליחה שניסיתי

בסך הכל רציתי לעזור. אין צורך בפרצופים כעוסים. פעם הבאה אני לא אטרח.

McGirl For Life

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

סליחה זה פשוט ממש הצחיק אותי!! XXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD פרצופים כעוסים בלי להעליב או משו.. אבל היא בסך הכל אמרה לך שהיא כבר העלתה את זה כבר ושלא תחשבי שאת היחידה שיודעת על זה...(אוקיי היא לא אמרה את זה את זה אני אמרתי), פשוט זה מעצבן שכל אחד מחוץ לפורום חושב שהוא חכם גדול יותר מאיתנו וכל פעם פותח הודעה חדשה על דברים שכבר כתבו..... חוצמזה אף אחד לא ביקש ממך להעלות את זה ו"לטרוח"
סליחה אם התנפלתי עלייך או משהו כזה אבל זה ממש מעצבן ההודעות החדשות הסתמיות האלה...

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif חחחחח זה לא פרצוף כעוס

<: הוא פרצוף מחייך כמו :) פרצוף כעוס זה משו יותר כמו

לעזור למי?

לנו או לקידום הפורום שלך? אין לך מה להעלב ולהתלונן כי רוני הייתה ממש נחמדה אלייך ~למרות~ שעברת על החוקים של הפורום<:

sweet shir

New member
דוגרי. וגם ישר ההיא באה בנימה מזלזלת שהפורום

שלנו מוצף וקשה לקרוא בו. יאללה ><

loserontheloose

New member
טוב...

א. ניסיתי לעזור. לא חשבתי שאני היחידה שידעה על האלבום, אני לא מצפה שפורום מלא במעריצי מקפליי לא ידע על האלבום החדש שלהם. ב. זה נראה לי כמו פרוץ כועס, אני לא מבלה הרבה זמן בתפוז, שנים שלא הייתי בפורומים האלה, אני לא רגילה לפרצופים. ג. חבל שככה מתייחסים לאנשים חדשים. ידעתי שהייתה סיבה למה אני מדירה רגלי מפורומים ישראלים של מקפליי, אף אחד לא מוכן לקבל אנשים חדשים, גם אם הם באים בטוב. ד. הפורום שלי יכול מאוד לעזור להרבה אנשים פה. גם אני ישראלית שאין לא מקפליי בטלוויזיה, וזאת שמריצה את הפורום איתי היא בכלל אמריקאית. תכלס אנחנו עוזרים למעריצים שאין להם מקפליי בטלוויזיה וברדיו לראות הכל ולהוריד הכל, והכול בחינם ובלי לדרוש תמורה. רוב קטעי הוידאו שמגיעים ליוטוב מגיעים מאיתנו, ובלי הפורום שלנו לא הייתם רואים חצי מהדברים שיוצא לכם לראות. וזה משהוא שאנחנו שמחים לעשות. חבל שפה לא מקבלים את זה בטוב, אלא ישר באנטי. אף אחד לא מכריח אתכם להרשם. פשוט פירסמתי הודעה כדי להודיע למי שרוצה על האפשרות. לא ידעתי שאני עוברת על חוקי הפורום, רק רציתי לעזור. חבל. חבל שהדבר הראשון שעושים לי זה להתקיף. זה לא שבאתי ושאלתי שאלה מפגרת שנענתה מליוני פעם, באתי עם הודעה מועילה. חוץ מזה שהפורומים של תפוז בנויים בצורה מאוד מבלבלת ולמי שלא מכיר אותם טוב, קל נורא לפספס דברים. במקום להבין את זה, אתם מצפים ממני ישר לדעת. איזה שם רע אתם עושים למעריצי מקפליי בישראל. אפילו מעריצים אחרים אתם לא יודעים לקבל. מנהלי הפורום מוזמנים למחוק את השרשור הזה. אני לא אשוב לפה בשביל שתוכלו להמשיך לתקוף אותי, ואני בטח שלא אשוב לפה כדי לחלוק מהתמונות הרבות, קטעי הוידאו והאודיו שיש ברשותי וברשות הפורום שאני מנהלת. שוב, אני אזכיר, אני לא חייבת לחלוק את הוידאו והאודיו והתמונות האלה עם אף אחד. אני אקבל אותם בכל מקרה. אני חולקת בשבילכם. חבל שאתם לא יודעים להעריך את זה.

sweet shir

New member
אף אחד לא תקף אותך, אין לי מושג על מה את

מדברת. כולה אמרו לך שזה כבר נכתב פה! וואי, את כלכך נסחפת. ><

rox love BSM

New member
חצי מהדברים ביוטיוב מגיעים מהפורום הרשמי שלהם

זה קצת חוצפה להגיד שהפורום שלכם אחראי על זה כי זה לא נכון. אני בעצמי רואה שבנות בפורום הרשמי שלהם מקליטות תוכניות ומעלות ליוטיוב ומעלות תמונות שהן מצלמות באופן מקצועי. אז לא לקחת קרדיט על דברים של אחרים.

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo14.gifלהזכירך את זאת שיצאת עליה.

" טוב סליחה שניסיתי בסך הכל רציתי לעזור. אין צורך בפרצופים כעוסים. פעם הבאה אני לא אטרח. " ואפילו כשהסבירו לך שהיא לא שמה לך פרצוף כעוס- את המשכת. אינלך שמץ בשיט על הפורום שלנו ועל הבנות פה אז אל תשפטי. אז את מוזמנת להישאר בפורום המדהים והמושלם שלך שבלעדיו לא היינו יודעים כלום על מקפליי, אנחנו נשרוד.

McGirl For Life

New member
לא אמרת שאת חדשה בכלל...

אנחנו מקבלות חדשות מאוד מאוד יפה תשאלי את כל החדשות שיש פה... את באת וכתבת דברים שכבר כתבו ופרסמת את הפורום שלך זה הכל בכלל לא אמרת שאת חדשה.....

אוקיי, אז ככה-

א. השרשור הראשון בערך כשנכנסים לפה הוא על האלבום החדש, ואם אכן עברת על הדף של הפורום וניסית להבין אותו כמו שאת טוענת, היית רואה שהעלו את השירים להורדה (וזה כתוב בכותרת של ההודעות אז אם לא שמת לב הייתי ממליצה על בדיקת ראייה). אנחנו לא מפגרות בבקשה אל תתיחסי אלינו כמו כאלה:) ב. סבבה, קורה שלא מבינים פרצופים. אבל גם אז הסבירו לך שזה פרצוף מחייך בצורה יפה. ג. אם את כותבת הודעה אחת שנועדה לפרסם את הפורום שלך זה לא הופך אותך לחדשה. חדשה זו מישהי שבאמת מצטרפת לפורום. אם היית מוסיפה בהודעה שאת חדשה בהחלט היינו מקבלות אותך, אבל די נראה שאת לא בהתחשב בזה שהתלוננת על כמה הפורומים של תפוז לא נוחים ונתת קישור לפורום אחר. ד. אני ממש לא מבינה איך זה עוזר לנו, הפורום שנתת קישור אליו אפילו לא בעברית. אנחנו לא מפגרות, גם אנחנו יכולות להיכנס לפורום הרישמי ולקרוא משם ידיעות, מילא אם היה לפורום שלך משהו חדש להציע כמו למשל לעזור לבנות שלא יודעות אנגלית (שבגלל זה ד"א המון בנות נחמדות פה מתרגמות כתבות) אבל הוא פשוט עוד קהילה על מקפליי. ולא, אל תספרי לנו בולשיט על זה שאת מעלה את כל הסירטונים ליוטיוב, כי כמו שאמילי אמרה- כמעט הכל בא מהפורום הרישמי ואת ממש לא המעריצה היחידה של מקפליי שיש לה סרטונים ותמונות. הבנו שלא הבנת את חוקי הפורום, ובגלל זה הבנות פה היו נחמדות אליך. מצטערת אם פגעתי בך בהודעה הראשונה שלי, אבל אני לא סובלת פרסום בצורה כזאת. וההודעה שעכשיו אני מגיבה אליה כבר באמת עצבה אותי. וחבל שאת כבר מכלילה את כל מעריצי מקפליי בישראל בלי אפילו לנסות להכיר אותם, בשמחה היינו מקבלות אותך לפורום שלנו, ועדיין נקבל אם תרצי. עד עכשיו הסתדרנו יפה מאוד בלי קטעי הוידאו שלך. תודה

למעלה