Rage Against the Machine מזל"ט על הפורום וכל זה בכל מקרה, רייג' מוגדרים כ-Fאנק מטאל?
S slallum New member 23/9/04 #1 Rage Against the Machine מזל"ט על הפורום וכל זה בכל מקרה, רייג' מוגדרים כ-Fאנק מטאל?
2 2LIRONOS7 New member 25/9/04 #10 NuMetal "One of the most important rock bands of the 1990s, Rage is often credited with inventing the nu metal genre."
NuMetal "One of the most important rock bands of the 1990s, Rage is often credited with inventing the nu metal genre."
S slallum New member 25/9/04 #11 הו../images/Emo70.gif בושה עלי../images/Emo70.gif אני שומע נו מטאל ואוהב את זה אבל רגע.. יש הבדל בין nu ל-new מטאל? או שכל מה ששמעתי זה שטויות?
הו../images/Emo70.gif בושה עלי../images/Emo70.gif אני שומע נו מטאל ואוהב את זה אבל רגע.. יש הבדל בין nu ל-new מטאל? או שכל מה ששמעתי זה שטויות?
2 2LIRONOS7 New member 25/9/04 #12 ההיגיון שלי אומר לי שזה אותו דבר למה? בגלל שה-"NU" מתייחס למוזיקה ראפ-רילייטד והראפרים ידועים כמעוותי מילים אז NEW הפך ל-NU. האמת היא שזה די מגניב.
ההיגיון שלי אומר לי שזה אותו דבר למה? בגלל שה-"NU" מתייחס למוזיקה ראפ-רילייטד והראפרים ידועים כמעוותי מילים אז NEW הפך ל-NU. האמת היא שזה די מגניב.
D dudester New member 23/9/04 #4 בערך שמע... לא בדיוק.. הם גם משלבים אלקטרוני וראפ, אבל עזוב אותך הגדות, אחלה להקה
S slallum New member 23/9/04 #9 זיןןןןןןןןןןןןןןןן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo7.gif אוף הם היו כל כך טובים בין הלהקות היחידות שאהבתי את המסר שלהם ואת הליריקה שלהם
זיןןןןןןןןןןןןןןןן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo7.gif אוף הם היו כל כך טובים בין הלהקות היחידות שאהבתי את המסר שלהם ואת הליריקה שלהם