rare bird-epic forest

rare bird-epic forest

שלום! קראתי כאן ונדלקתי תודה לכם! יש לי את epic forest של הציפור הנדירה.איזה סגנון זה? יש להם עוד אלבום מומלץ,ובאיזה סגנון? תודה .שב``ט

psychodoodle

New member
לך על זה

הם היו הרכב בריטי של פרוגרסיב מלודי המבוסס על קלידים בעיקר .האלבום שקדם ל EPIC FOREST ונקרא AS YOUR MIND FLIES BY נחשב ע"י רבים לאלבומם הטוב ביותר.

LadyG

New member
מצטרפת להמלצת הדודל

זה אלבום נהדר, הטוב ביותר של הציפור הנדירה ולטעמי אחד האלבומים הטובים של תחילת שנות השבעים. אורגן מחשמל ושירה נהדרת.

ללא נושא

תודה! חשבתי שהם פסיכודלים~פולקים קצת,אין מצב? ד``א-בינתים אני לא מתחבר לפרוג כמו יס .ג`תרו. rush ..וכאלו.אז איפה ההבדל?

LadyG

New member
הכיוון הפולקי קיים

באלבום הבא. האלבום שאנחנו מדברים עליו AS YOUR MIND FLIES BY הוא יותר אפל, קצת כבד ולטעמי הכי יפה שלהם.

Jflyaway

New member
מסכים איתה (איתם)

אני בד"כ לא אוהב פרוג.. אבל בתור פרוגרסיב - זה מהטובים שיש בכלל ... והמעניין - אין באלבום אפילו גיטרה אחת, רק קלידים בס ותופים, ועדיין זה "מרגיש" כמו רוק עם גיטרות ....

LadyG

New member
זו נקודה חשובה

האין גיטרות. והאלבום מרגיש לחלוטין כמו רוק גיטרות. עבודת הקלידים פה היא מהיפות שניתן לשמוע מבלי להפוך את הקלידים למשהו בומבסטי וגרנדיוזי.

מורנא007

New member
תענוג לקרוא את דברכם

פרוגריסטים בהכחשה
אני בהחלט מצטרף לממליצים, אבל קח את דברי בערבון מוגבל, ממי שדי אוהב את ג'ת'רו, יס וכו'

רגע

זה אומר גיטרות באורגן תיכנותים וכאלה? ..רק שלא תגידו לי שאין גיטרות בepic forest כי אז אני זורק ת`גיטרה ועובר לקלידים..

מורנא007

New member
לא חבל?

ישנם די הרבה אפקטים בגיטרה. נכון שהיום אפשר לסמפל כל צליל למחשב ולערוך. אבל, לאפטוף ומדורה לא מסתדרים לי. |אש|

למעלה