Razorblade Romance-הביקורת!

Razorblade Romance-הביקורת!../images/Emo163.gif

ובכן, למרות שהדיסק המעולה הזה שוחרר לפני זמן רב,אני כותבת ביקורת רק היום. לא נורא. תסלחו לי, נכון?
ד"א, פעם ראשונה שאני כותבת ביקורת, קבלו את זה בהבנה
חילקתי את הביקורת לשני חלקים:
חלק ראשון-השם של הדיסק, ושירים 1-6.
חלק שני- שירים 1-12

../images/Emo18.gifבבקשה לא להגיב לשירשור זה

עד שאעלה את שני החלקים הנוספים. תודה!

Elpar

New member
בחלק שני זה 7-12

אם כבר חחח כתבת הודעה בדיוק כשאני כתבתי גם חחח

Elpar

New member
חחח סליחה, אבל כתבת לא להגיב

בזמ ןשכתבתי את ההודעה שלי, ככה שלא ראיתי, סליחותיי

../images/Emo124.gif../images/Emo41.gifחלק ראשון../images/Emo70.gif../images/Emo163.gif

השם של הדיסק ובכן, לי נראה שהשם מדבר על אובדניות מסויימת, ומשלב את שני הדברים שכידוע לנו וילה כ"כ אוהב: אהבה ומוות. אישית, השם מצא חן בעיניי.
השירים רוב השירים בעלי עוצמה, ויש בהם דיסטורשן. שזה נחמד מאוד, אני אוהבת את הסגנון הזה. המילים עצמן די חזקות, והן חודרות פנימה. לפי דעתי, השירים רובם נכתבו בזמנים קשים (לדעתי!) של וילה, והן בעצם היו מעין "מפלט" בשבילו. [שוב, זוהי רק דעתי.] 1.Your Sweet 666 שיר שחודש, ומופיע גם בדיסק Greatest Love Songs Vol.666. לדעתי החידוש יותר נחמד מהמקור, והוא יותר קליט. ד"א, לפי דעתי השם שלו הוא מה שגורם לאנשים מסויימים להאמין ש-HIM עוסקים בשטן וכד'. אבל כמו שכולנו יודעים, הם לא שטניסטים. לפחות הם לא מודים
2.Poison Girl שיר קצת "רועש", שאני אישית אוהבת. המשמעות שלו, מאוד אמיתית בעיניי, והיא מוצאת חן בעיניי. כן ירבו! 3.Join Me In Death עוד שיר שאני אוהבת מאוד. הוא משלב בין שני האלמנטים העיקריים שמאפיינים את HIM: אהבה, ומוות. השילוב יוצא לא רע בכלל
4.Right Here In My Arms שיר שלפי דעתי קצת ממחזר את אפקט המוות. פחות מוצא חן בעיניי, אבל חביב בהחלט בתור שיר כשלעצמו. 5.Bury Me Deep Inside My Heart שיר נעים, מדבר יותר על רומנטיקה מהשיר הקודם. חביב, קליט, ולא יותר מדי קיטשי. אהבתי:) 6.Wicked Game שיר ש-HIM חידשו (אני לא זוכרת את שם הלהקה ששרה את השיר במקור), גם בדיסק Greatest Love Songs Vol.666 וגם בדיסק הזה (Razorblade Romance). לפי דעתי החידוש ב-Greatest Love Songs Vol.666 היה יותר מוצלח, והוא גם זה שהופיע בקליפ. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~סוף חלק ראשון~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Elpar

New member
יפה מאוד

ביקורת טובה :) (התחלתי לבקר הרבה עבודות עכשיו חחח) נראה לי שאת צודקת בקשר לשם של הדיסק, אבל למה דווקא של וילה? לדעתי לשיר Your Sweet 666 אפשר לומר יש מעין קישור קטן לזה שיש שטן בתוך האישה שעליה הם מדברים, אבל עם זאת הוא מוכן לקבל אותו אליו, למרות כל המגרעות שלה והדברי םהרעים שהיא עושה הוא מוכן לקבל אותה ואת הצד השטני שלה, המתוק. באמת רוב השירים שלהם בדיסטורשן, והגיטריסט (Aכחתי את השם) עושה כמעט ורק פאוור קורדס, (חבר שלי אפילו חשב שאין שם גיטרה כי הוא לא ידע מה זה חחח) אבל זה נותן מעין עומק לשירים. בהרבה מהשירים שלהם באמת הם מדברים על מוות ואהבה כלואה ביחד, מה שמראה שהם חושבי םשזה חלק בלתי נפרד מהחיים ואחד מהשני, אבל עם זאת הם חושבים שהאהבה תימשך במוות ולאחריו, בעולם הבא. בקשר לWicked Game: השיר המקורי של כריס אייזק (תודה לשתי החמודות שאמרו לי בקומונה P: בזכותן גם אני הבנתי חחח), שיר מאוד דיסטורשני וגם עם פאוור קורדס כל הזמן כמעט, פחות רומנטי מהמקורי אבל עדיין שיר יפה בהחלט. וואי נראה לי עשיתי בעצמי ביקורת על ביקרות על ביקורת בונה :/ חחח מה אתם חושבים על מה שרשמתי כאן למעלה?

האמת,../images/Emo163.gif

שרשמתי וילה כי וילה הוא זה שאחראי על השירים, אז מן הסתם הוא זה שמפנים אליו את ה"האשמה" שהוא בכת השטן ובלה בלה בלה. לגבי הדיסטורשן, אנלא מבינה כ"כ הרבה בגיטרות, אבל זה ברור לי מההתחלה כגיטרה. יכול להיות עם קצת עריכה ממוחשבת, אבל בהחלט גיטרה. אתה נראה לי כמו מישהו שמבין מאוד בעינייני גיטרות, אני בטוחה שתוכל לתרום המון לניתוחי שירים וכדומה.:p

Elpar

New member
חחחח

וילה אולי אחראי, אבל אולי שאר חברי הלהקה נותנים רעיונות והם בכל זאת מתייעים ביחד, להקה אחרי הכל... זה מה שלהקה עושה :) ולא חייבים להיות בכת השטן בשביל להשתמש במונח של 666, זה די ידוע מה זה אומר... ןדיסטורשן זה כשיש מין קול כזה של וורום, יותר צורם.... אבל יותר מגניב P: אין שום עריכה ממוחשבת בשירים של HIM לפי הזיהוי שלי, אבל זה אולי נובע מהקלידים, את יודעת שיש אפקטים שונים.... ואני לא מבין כל כך בגיטרות... יש דברים שכן...

התכוונתי לזה../images/Emo163.gif

שוילה כותב את השירים לבד.. ולגבי השטן, התכוונתי לעובדה שהרבה אנשים חושבים שוילה סוגד לשטן בגלל שירים כאלה

../images/Emo45.gif

אבל הוא הכריז שהוא לא מאמין בדת, אלוהים, שטנים או כל דבר בסגנון הזה.
הוא טוען שהוא משתמש בכל הדימויים השטניים האלה בתור מטאפורה לרשע המוחלט.

לגיטריסט קוראים ליילי/לינדא. :]

וכן, הדיסק הזה מלא בעיקר בפאוורקורדס ודיסטרושנים ובלי הפריטות העדינות והסולואים היפים של ליילי כמו בDSBH.
כן, וויקד גיים זה חידוש לכריס אייזק. :] והם באמת שינו אותו המון. במקור הוא מאוד עדין, קייצי, שמח, בקליפ רואים אותם חצי ערומים על החוף, מאוד מאוהבים אחד בשני. ופתאום השיר הפך לעצוב, אולי טיפה כועס גם, חורפי, יותר אגרסיבי מהמקור ובקליפ בכלל יורד שלג והם לבושים במעילים והכול.
אני אהבתי את השינוי הטוטאלי הזה. הם גם הפכו את השיר ליותר משמעותי לדעתי. הכרתי את הגירסה המקורית מלפני שהכרתי את הגירסה של הימ, ואני באמת חושבת שהיא יותר טובה. :]

Elpar

New member
אה לא שמעתי את המקורי הרבה זמן כבר

בגלל זה אני לא זוכר אותו כל כך... אבל אהבתי את שניהם מאוד, למרות שאני מעדיף יותר רומנטיקה...

../images/Emo124.gif../images/Emo41.gifחלק שני../images/Emo70.gif../images/Emo163.gif

7.I Love You השם הכי קיטשי בעולם, המנגינה והמילים הכי לא. מומלץ בחום:) 8.Gone With The Sin שיר שקט, קיטשי, וקצת דביק. לי הוא נשמע קצת מתחנף, אולי כי אני לא הטיפוס של שירים שקטים
למרות כל זה, בכל דיסק צריך שיר כזה.. לא?
9.Razorblade Kiss שם נחמד, אפקט ה"סכינים" חוזר גם בשם הדיסק, וגם בשם השיר. שיר נחמד. כל פעם ששמעתי אותו, חיכיתי משום מה לפיזמון. מעניין. 10.Resurrection שיר קיטשי ושקט מדי, לא אהבתי במיוחד. 11.Death Is In Love With Us השם קצת מזעזע (משאיר בשוק, מדהים) בהתחלה, אבל מתרגלים. אני לא אוהבת אותו, הוא לא מדבר אליי. אני לא יודעת למה.. 12.Heaven Tonight שיר טוב, מבין האהובים עליי. המילים שלו קצת עושות לי צמרמורת, ובשילוב המוזיקה והקול של וילה, לא יכול לצאת משהו רע
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~סוף ביקורת~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Elpar

New member
יפה מאוד (ביקורת 2)

לא שמעתי אף אחד מהשירים האלה כנראה אז אין לי הרבה מה להגיד חחח, אבל מה שכן, לדעתי אפשר לבנות ביקורות לפי המילים לשיר, ולמצוא משמעויות, מה השיר אומר ועל מה הוא מדבר לפי המילים, המנגינה מביעה רגש. סה"כ ביקורת טובה מאוד :)

תודה../images/Emo9.gif../images/Emo163.gif

העיקרון בביקורת שלי היא שזאת לא תהיה ביקורת שתנתח כל שיר ושיר לעומק, כי זה מעיק. בשביל זה בד"כ מעלים פינת ניתוחי שירים בפורום, כדי שכל אחד יוכל להקדיש לכל שיר את הניתוח והכבוד שמגיעים לו:)

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif טוגלן../images/Emo8.gif

ואני תכף אגיב לך

למעלה