../images/Emo124.gif../images/Emo41.gifחלק ראשון../images/Emo70.gif../images/Emo163.gif
השם של הדיסק ובכן, לי נראה שהשם מדבר על אובדניות מסויימת, ומשלב את שני הדברים שכידוע לנו וילה כ"כ אוהב: אהבה ומוות. אישית, השם מצא חן בעיניי.
השירים רוב השירים בעלי עוצמה, ויש בהם דיסטורשן. שזה נחמד מאוד, אני אוהבת את הסגנון הזה. המילים עצמן די חזקות, והן חודרות פנימה. לפי דעתי, השירים רובם נכתבו בזמנים קשים (לדעתי!) של וילה, והן בעצם היו מעין "מפלט" בשבילו. [שוב, זוהי רק דעתי.] 1.
Your Sweet 666 שיר שחודש, ומופיע גם בדיסק Greatest Love Songs Vol.666. לדעתי החידוש יותר נחמד מהמקור, והוא יותר קליט. ד"א, לפי דעתי השם שלו הוא מה שגורם לאנשים מסויימים להאמין ש-HIM עוסקים בשטן וכד'. אבל כמו שכולנו יודעים, הם לא שטניסטים. לפחות הם לא מודים
2.
Poison Girl שיר קצת "רועש", שאני אישית אוהבת. המשמעות שלו, מאוד אמיתית בעיניי, והיא מוצאת חן בעיניי. כן ירבו! 3.
Join Me In Death עוד שיר שאני אוהבת מאוד. הוא משלב בין שני האלמנטים העיקריים שמאפיינים את HIM: אהבה, ומוות. השילוב יוצא לא רע בכלל
4.
Right Here In My Arms שיר שלפי דעתי קצת ממחזר את אפקט המוות. פחות מוצא חן בעיניי, אבל חביב בהחלט בתור שיר כשלעצמו. 5.
Bury Me Deep Inside My Heart שיר נעים, מדבר יותר על רומנטיקה מהשיר הקודם. חביב, קליט, ולא יותר מדי קיטשי. אהבתי
6.
Wicked Game שיר ש-HIM חידשו (אני לא זוכרת את שם הלהקה ששרה את השיר במקור), גם בדיסק Greatest Love Songs Vol.666 וגם בדיסק הזה (Razorblade Romance). לפי דעתי החידוש ב-Greatest Love Songs Vol.666 היה יותר מוצלח, והוא גם זה שהופיע בקליפ. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~סוף חלק ראשון~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~