RBD הוציאו סינגל!!!!!

RBD הוציאו סינגל!!!!!../images/Emo142.gif

RBD הוציאו סינגל בשם: BIG BROTHER הנה תמונה מהסינגל
גבי מקווה שזה בסדר שפתחתי הודעה חדשה פשוט לפי דעתי זה חשוב!

דבר נוסף!../images/Emo142.gif

יש שיר שהוא מוכר אך לא יצא בשום אלבום שלהם וגם לא בתור סינגל..מסתבר שזהו הסינגל הבא שלהם! שם השיר- Liso Y Sensual אני ינסה להעלות אותו פה בהמשך!

shucina

New member
כןןן זה שיר מעולההההה

אני כבר יודעת תמילים שלו בעל פה חחח זה לא חדש אבל .. גם ליסו סנסואל לא ממש.. יש אותו להוריד בכל מיני אתרים אני מכירה מהאתר בסיטי בום שנגמר בlope 17 סורי שאני לא יודעת של מי האתר אבל אני חושבת שהוא בלינים כאן אז תחפשו

אני יודעת!

אבל הם לא יצאו רשמי רק באינטרנט ועכשיו רשמי יצא סינגל של ביג ברודר ובקרוב של ליסו אי סנסואל

shucina

New member
כן אבל בשביל שזה יהיה באינטרנט

צריך להיות את זה על דיסק איפשו לא ?! אחרת מאיפה זה יגיע לאינטרנט.. (העטיפה פ33ה) איזה מוזר זה אני לא רגילה שיוצאים סינגלים של להקות דוברות ספרדית .. כי ארוואי היו להם 3 דיסקים וזהו .. (לדוגמא) ופתאום יש סינגלים וזה... תגידו איך לא עשינו טררם בשביל שיביאו את 2 הדיסקים של 406 לארץ הם גם מהממים ! (עכשיו קצת אבוד) אבל בכל אופן איך באותו זמן לא עשינו בלאגן .. סתם כי לא היו הרבה מעריצים ?

אין את זה!../images/Emo142.gif

אני הורדתי את 2 האלבומים כ-אלבום ולא שיר אחר שיר ולא היה את זה! זה סינגל שיצא בקרוב ובנתיים יש את זה רק מההופעה באינטרנט!

eveligne406

New member
זה לא רק מההופעות..

יש לי את זה מוקלט... כאילו, יש לי תחנת רדיו, שרק של רבלדה... וכל הזמן שמים שם שירים שלהם... אז הקלטתי משם את ביג ברודר וגם את ליסו סנסואל... בגירסה מלאה...

eveligne406

New member
אני לא ממש זוכרת...

חברה שלי מפרו שלחה לי משהו במסן... שדרכו נכנסים.. אבל זה היה לפני חצי שנה...אבל אני אברר בשבילך... :]]

NiM®0D

New member
יש למישהו קישור לסינגל החדש?

אני יודע שהשיר עצמו יצא כבר די מסמן..ושרו אותו בהופעות אבל קראו לו בשם אחר א רבייר משהו כזה...

NiM®0D

New member
יש לך את שניהם מהקלטה כמו שלכולם יש

או ממש הסינגל?

NiM®0D

New member
ההבדל שאחד זה הסינגל ממש

כמו שמביאים לרדיו וכאלה....והשני זה מתוך הופעה חיה ..אני מדבר על ביג ברודר...כי עד עכשיו ביג ברודר יצא בהופה חיה בלבד!

eveligne406

New member
אממ..

שני השירים שלי, הם לא האיכות מי יודע מה כי נורא קשה להשיג אותם. אבל לא נראה לי שהם בהופעה חיה...רק תסביר לי איך להעלות, ואם תאהבו - תאהבו. אם לא אז לא...

shucina

New member
a rabiar שלי טוב

זה הביג ברודר... אם מישו צריך שלחו לי מסר אני יביא לכם תמסנג'ר שלי לשלוח לכם .. חוץ מזה אני חושבת שהורדתי את זה מאיזה אתר אם לא מקאזה ...

eveligne406

New member
אה וגם יש לי את ביג ברודר בהופעה

חיה באיכות טובה.. ממש טובה...

למעלה