reactivate?

nimrod m

New member
reactivate?

לפני כשבוע רכשתי motorola milestone בהונג קונג. אפילו עדכנתי ל2.1 OTA. למותר לציין, הטלפון לא מכיל פונט עברי והבנתי שעל מנת להתקין כזה צריך לפרוץ אותו. בכל אופן, אני כרגע מוריד rsdlite וSBF מתאים על מנת לצרוב מחדש את הflash. כל המדריכים שראיתי מזהירים: You will need to REACTIVATE your phone when this finishes! מה זה לעזאזל reactivation והאם יש צורך ליצור קשר עם הספק הסלולרי לצורך העניין? תודה, נמרוד. נ.ב. אם מישהו כבר פרץ את הטלפון הנ"ל - אשמח לכל רמז/עזרה.

nimrod m

New member
הסתדרתי! (sort of)

לכל המתעניינים - הצלחתי להתקין עברית לmotorola milestone ששודרג לגרסה 2.1 (גרסת הונג קונג). השיטה בקצרה: - צריבת גרסה 2.0 באמצעות rsdlite - שימוש בupdate.zip על מנת לפרוץ את הטלפון - שימוש באפליקצית rootexplorer כדי להעתיק פונטים המכילים עברית לספריית /system/fonts - עדכון over-the-air לגרסה 2.1. הערות: לאחר צריבת גרסה 2.0 + הupdate הטלפון לא ממש יציב. המון הודעות על תהליכי מערכת שעפים. לאחר העדכון ל2.1 הכל נראה בסדר ... אבל אין יותר גישה לroot :( (אבל לפחות הפונטים שהתקנתי עדיין במקומם). נמרוד.

nimrod m

New member
בHK - כ2200 ש"ח

ואני מניח שאפשר למצוא זול יותר. היום כאשר אני מודע לבעיות לפרוץ את המכשיר -- לא הייתי קונה. למעשה הייתי פשוט מוותר על אנדרואיד וקונה iphone 3gs (אם אינני טועה - כ500 ש"ח יותר לטלפון 16GB).

למעלה