realovercoming

s h i r k u s h

New member
realovercoming ../images/Emo91.gif

זהו אתר שמראה סרטונים על סיפורים של אנשים אמייתים לחלוטין שמדברים בסרטון ומספרים על סיפורי התמודדות שלהם. הבוסית שלי התראיינה לזה ועוד מעט יוסיפו אותה. האם הייתם מוכנים לקחת חלק ולהתראיין לכזה סרטון

ניאו30

New member
אם באופן אישי,אז לא!!

אפשר לקרוא לזה פחד מחשיפה,או פחד במה,או שם אחר...חלק מהקשיים שלי בחיים.בשבילי,עצם הכתיבה בתפוז,שלא לדבר על כתיבת הבלוג המאוד אישי זו התקדמות מסחררת למדיי,אפילו שהשם שלי לא אמיתי(אף שמתפלח לו מדיי פעם בתגובות
).אבל השם האמיתי?בפומבי?לעיני אנשים שאני מכיר? עוד לא הגעתי ל"שם",למרות שגם ההתגברות על הפחד הזה עוד תגיע כי אני מבין ש "מה כבר יכול לקרות?..."-אז אנשים,חס וחלילה
,באמת יכירו אותך!(הבעיה שלי,דרך אגב,היא יותר עם אנשים שמכירים אותי מהעבר,ופחות אם בכלל קיימת עם אנשים שהכרתי לאחרונה או שאני אכיר בעתיד.).

reedgreenwhait

New member
המממ תשובה

אני לא חושבת שיש לי מה לספר, תלוי בהגדרה של "התמודדות"...לא נראה לי שאני מתמודד עם משהו, אלא אם להחשיב התמודדות את זה שאני עדיין ממשיכה להתקיים... לא הייתי רוצה להתראיין, אני ביישנית מדי ולא טובה במילים. הבלוג שלי הוא מעין חשיפה, אבל הקוראים שלי לא יודעים מי אני וזאת כתיבה, לא דיבור...

אופירA

New member
מנהל
יש גבול לחשיפה

והגבול הוא - חשיפה לכל דורש, כולל מציצנים. התמודדות חושפת פרטים אישיים מהמכות שספג כל אחד ואחד, ואין זה עסקו של איש, פרט לאנשים שעברו מכות כנ"ל וזקוקים לעזרה מנסיונם של אחרים ע"מ להתמודד איתם. אנשים אלו יכולים לקבל תמיכה באופנים רבים - כולל הפורומים הללו, כולל קבוצות תמיכה, ודרך מעורבותם בארגונים שיש בהם פעילות של מתמודדים. וכמובן, דרך קריאת ספרים של אנשים. בוודאי שזה קשה, ויותר קל להיכנס לאתר ולראות סרט (שמטבעו שטחי יותר מאשר ספר). אבל האם אין המתמודדים אמורים להתאמץ כדי להשיג עזרה בהתמודדות?

קשה לי עם פומביות.

לא אוהבת שמצלמים אותי. אוהבת לצלם, אם כבר. אז לא הייתי הולכת על זה. השאלה הזו באה לי בזמן. בדיוק חברה שלי מכינה איזה ספר כשלכל אדם מוקדש דף ובו יכתוב מספר דברים, שאלה אותי אם אני מוכנה להשתתף. לא ידעתי מה לענות ואמרתי שאחשוב על זה. אבל יחד עם השאלה שלך, אני מבינה שהתשובה שלי היא לא. ובהצלחה לבוסית.

BellA עלמה

New member
גם התשובה שלי היא לא

מעדיפה לשמור על רמה מסויימת של אנונימיות

לא חושבת

אולי בעוד כמה שנים, כשאני אהיה קצת יותר מגובשת ממה שאני עכשיו, אז כן. כרגע זה עוד הרבה יותר מידי מוקדם מידיי.

בחיים לא ../images/Emo6.gif

הבוסית שלך מה זה אמיצה נראה לי. בכלל, כל אלה שמתראינים בטלויזיה וחושפים את הבעיות שלהם זה תמיד מפליא אותי איך הם מוכנים להראות לכולם את הכביסה המלוכלכת. ריקי לייק מישהו ראה פעם? זה ממש להראות לכל העולם שאתה מה זה דפוק. אולי נפתרות להם הבעיות ככה לא יודעת. אני מתביישת

למעלה