realtech משקרים בפרסום!

dvdhll

New member
realtech משקרים בפרסום!

ראיתם את הפרסומת של REALTECH על האוטובוסים – ``מחפש תוכנה? נשפר כל הצעה שתקבל!`` ? ובכן, מצויד בהבטחה זו ניגשתי לברר את מחירה של תוכנה – נפוצה, לא נדירה מדי – OFFICE 2000 PROFFESIONAL לסטודנטים. ראשית פניתי לחנות דיונון בבר אילן, שם דרשו ממני 780 ש``ח עבורה. אחר כך טילפנתי לאופיס דיפו, וגיליתי שהמחיר אצלם נמוך בהרבה – רק 650 ש``ח. שמח וטוב לב ניגשתי וטילפנתי לחברת REALTECH, שם נתנו לי לדבר עם עירית, אחראית תחום חינוך. ההצעה שהיא נתנה לי הייתה – שימו לב – 990 (תשע מאות ותשעים) ש``ח. ממש כך! 50% (!) יותר מאופיס דיפו. מיד סיפרתי לה על המחיר באופיס דיפו, משוכנע שינהגו באמינות ויורידו את מחיריהם מתחת ל-600 ש``ח, אך התגובה הייתה – ``אז תקנה באופיס דיפו``. שמעתם? ניסיתי להזכיר לה את התחייבותם בפרסומת, אך היא התפתלה ואמרה שזה מיועד לחברות, ולעסקות גדולות, והם ישפרו כל הצעה לאו-דווקא במחיר אלא בשירות (אם פתאום נופל לכם בורג מהאופיס, מיד יבוא טכנאי רכוב להחליף אותו...). ``לא שיקרנו`` היא טענה, ``לא כתוב בשום מקום בפרסומת שזה גם ליחידים``. אתם הבנתם את זה? אני, את האופיס שלי, לא אקנה אצלה.

alexsam

New member
תודה רבה רבה על הכתבה!!!!!

אם כבר אז הם גם לא כתבו שזה לא ליחידים וזה נכנס לקטגוריה של פרסום מוטעהויש על כך כנס!!! אם יש לך זמן אני הייתי פונה ל``אגודה להגנת הצרכן`` (שולח להם פקס אם מה שכתבת) והם כבר ידעו מה לעשות. שוב תודה על המידע, בכבוד רב אלכס(מנהל פורום).

למעלה