reanimation הדיסק הכי טוב!

alivio

New member
reanimation הדיסק הכי טוב!

טוב, יש לי את הייבריד ת'יאורי וזה דיסק פצצה, ושמעתי עד לפני כמה זמן את רימנימטיון זאני רוצה להגיד ולהכריז הדיסק הטוב ביותר ששמעתי אי פעם!!! שילוב פנטסטי של היפ-הופ ראפ ורוק/מטאל!!!! הבנתי שבקרוב יוצא "מיטיאורה" הדיסק החדש שלהם... מקווה שיהיה פצצה! chali שהו בעצם carousel אחד מהשירים הטובים שלהם וכל הרמיקסים... חולה עליהם!!! ואני רוצה לקנח במשפט יפה מאחד מהשירים שלהם!!! ואני אומר הם יודעים לחבר את השירים שלהם כמו שצריך... {חייב להזכיר כי כמה ממכריי התלהבו מהמשפט! When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistake Staring back at me {lp - Reanimation -pushing me away }

s k 8 e r

New member
fuuccckkkk!!!!!

מה?! איזה פג!!!! לרמיקסים זה סאקס! א שומעים את הגיטרות והתופים ואי אפשר להבחין כמה המוזיקה איכותית באמת. רק עוד דרך להרוויח כסף בקלות...

Deore

New member
לדעתך... כי לדעתי...

שמע, אני חולה על לינקין ואני חושב שהדיסק ריאנימיישן הוא דיסק פצצה, נכון יש כמה שירים למשל יש את "my dsmbr" שאני אישית לא ממש אוהב ויש את high voltage שזה לא הכי... אבל יש שם שירים כמו [chali] או השם השני שלו carousel יש את x-ecutioner style ואני חושב שיש שים שילוב יפה בין מטאל להיפ-הופ!!! יש את by myself שיש לי אותו בשתי גרסאות שונות (גרסה שניה היא הבונוס) יש את ntr/mssn שאני ממש חולה על זה! הם עשו עיבודים לרמיקס ממש יפים! אני לא אומר שהייבריד לא דיסק יפה כי אני אוהב אותו אבל בריאנימיישן יש שירים יפים מאוד (חוץ מאלו שהזכרתי) יש שירים עם קצב וחוץ מזה לינקין השקיעו עליהם כמו שצריך ועיבדו אותם בצורה נפלאה... אבל הם עשו טעות... כי להקות בדרך כלל מוציאות דיסק רמיקסים רק לאחר 3-5 דיסקים ואם הם היו כותבים שירים חדשים אני חוזב שזה היה יותר יפה ומתליח (לא שריאנימיישן לא הצליח, הוא הצליח טוב!) קיצור מכל החירטושי מילים שלי אני אומר שלינקין טובים והדיסק הזה טוב! זה שאתה לא אוהב רמיקסים זו דעתך ואני מכבד אותך... אז תכבד את זה שאני אוהב את הדיסק הזה!!! ואל תעצבן

אז ככה אנשים..!

רינימיישן או איך שכותבים דיסק נחמד מינוס הוא לא הדיסק הכי טוב שהיה להם לדעתי מטאורה יהיה דיסק יותר טוב מהייבריד ורינימיישן וימכר יותר מהם לא ביחד...!! ובקשר לרינימיישן לא כל השירים הם ממש תותחים יש כמה טובים וכמה גרועים אבל שימו לב למילים נגיד ב-מיי דיסמבר או פושינג מי הוואי למילים יש משמעות וגם השיר עצמו יפה.. ופיפרקאט יצא דווקא דיי נחמד האין די אנד יצא גם נחמד הדיסק עצמו לא רע בכלל רק חבל שהיותר מידי רמיקסים וראם וזה הרס קצת כי העדפתי את הייבריד שבו שמעו את התופים גיטרות ופה רק די ג'יים אבל לא נורא . ציון כללי מ 1-10 הייתי נותן 7 וחצי....!!!!!!!!!! SoMeWhErE I BeLoNgE
LINKIN RULZZZ

*נדחפת*

הרמיקסים ממש, אבל מ-מ-ש חלשים. הדיסק בעצמו חלש. מצטערת, חייבת להגיב - מעכו ת'שירים. פשוט ככה. ת'ה יודע מה? אולי.. 2-3 רמיקסים בכל הדיסק הזה שב'מת היו טובים, איכשהו גם חרשתי.. אבל המקור תמיד טוב יותר. well.. ברוב המקרים.

kiticat

New member
תחשבו שאני מוזרה

אבל אני הכי אוהבת בדיסק זה דווקא את האינטרו. הוא פשוט ממכר. אפילו שהוא לא ארוך במיוחד. הדיסק נחמד, אבל הוא לא ייצוג נאמן של הלהקה. נקודה. הוא מעניין, ודווקא מרחיב את קהל המעריצים של לינקין בהתפשטות לכיוון מוסקילי נוסף, אבל לינקין וישארו- ניו-מטאל-ראפ, ולא טראנס...

למעלה