Rebelde- הסרט (?)

gula2005

New member
Rebelde- הסרט (?)

טוב אז אני דיי חדשה פה ובאתי מפורום טלנובלות, לפני כמה זמן שרשרתי פה הודעה על הסרט שמתוכנן לרבלדה ואף אחד לא הגיב אז חשבתי שלא שמו
... אז אני חוזרת על ההודעה: קראתי בפורומים המקסיקנים שפדרו דמיאן מתכנן לעשות בסוף השנה סרט של רבלדה שיקרא "6 דרכים" (כמו שהיה בארגנטינה "4 דרכים"). וואי לא יודעת איך אבל את הסרט הזה אסור לפספס!! אני אישית ממש אהבתי את הסרט של המורדים ואני בטוחה שרבלדה יעשו את זה בגדול!! אם מישהו רוצה עוד פרטים הנה הכתבה ששמו: 6 Caminos 25 de Julio, 2005 por Enrique Fonseca Hoy el exitoso Productor Pedro Damian, quien nos trajo novelas tan exitosas como Mi Pequena traviesa, Clase 406 y el gran fenomeno del momento, Rebelde, anuncio que a finales del año, empesaran las grabaciones de la pelicula 6 caminos. En dicha pelicula participara el elenco de Rebelde. "Va a ser una historia muy bonita y muy original, en ella participaran los protagonistas de Rebelde al igual que otros personajes mas. Basicamente se trata de un grupo de Jovenes que quieren triunfar en el mundo del espectaculo y se van de gira por toda la republica en autobus que tienen que areglar constantemente y tienen el sueño de participar en un festival de musica muy importante en estados unidos." Dijo el Productor Pedro Damian. Sin duda la pelicula sera todo un exito. y miren lo que respondio cuando le preguntamos si abria desnudos en dicha pelicula. "Pues no quiero adelantar nada pero si, lo muchachos van a ensenar un poco de carne."
הערה קטנה- לא ראיתי בשום מקום אחר שהזכירו את הנושא... ואני חושבת שזה מספיק חשוב כדי לפתוח שרשור

bigmomentom

New member
ברוכה הבאה ותודה

דווקא ראיתי ששמת את זה אתמול אבל קרסתי תחת הנטל של הסירטונים ולא הספקתי להגיב. כל מה שיש לי לומר הוא שאדון פדרו דמיאן יודע לחלוב טוב מאוד את הפרה השמנה שלו שנקראת "רבלדה". לא שאני מתנגדת לכך, שימשיך לטפח את "התופעה" שנקראית רבלדה כמה שיותר.

bigmomentom

New member
נ"ש- סירטון חדש- RBD ובריטני

טוב, המקסיקנים התחלקו על השכל באופן סופי. רבלדה דפקה להם ת'שכל. תראו את הסירטון הזה. הם הדביקו את "סנטה נו סוי" לקליפ של בריטני ספירס לשיר CRAZY. הנה: http://s37.yousendit.com/d.aspx?id=1MQWWPE3HG72D0NZRR9IG9KXGD

eveligne406

New member
אווו ראיתייי

איזה מגניב זהה... הלוואי שיעשו גם לזמרים אחרים, למה דווקא בריטני?!

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifהסרט של המורדים.

דיכא אותי ככככככככככככככה. לא רוצה שוב ת'נושא הזה.

סוכריה16

New member
אם אנהי תמות שם

אני פשוט לא אלך לראות וגם אני אכעס מאודד!! שלואיסנה מתה בת דודה שלי בכתה חחח ואני צחקתי... כי זה היה נרא הלי מטומטם...

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifלי לא, זה נראה הזוי. אבל אני ר

+גישה נורא לסרטים. ועכשיו ראיתי ת'סרט בפעם השנים ב-HOT VOD [אחרי שנהו חצי שלא ראיתי.] זה נורא מאכזב. :\\ גם שהם לא המשיכו בסוף ביחד כלהקה :\\

סוכריה16

New member
כן, סוף מפגר בהחלט!!

בכלל, ההחלטה להרוג מישהו! בת דודה שלי חולה על לואיסנה והיא ממש בכתה וכל רבע שנייה "למה הדווקא היא למה לא קמילה!?" והאי שיגעה אותי שנלך לזה, והתרגשה והיא כל כך התאכזבה אחרי.. זה היה מטומטם! היה צריך לעשות משוו אחר לגמרי!!!

Ripelll

New member
טוב... אז כנראה שאני היחידה

שאהבתי ת'סוף... לא בגלל שאני שונאת ת'דמות, להפך, זו הדמות האהובה עלי, אבל פשוט זה היה דביק וורוד מידי כמו מסטיק בזוקה אם הכל היה בסוף יפה ומושלם. מה שלא אהבתי זה שבפלו ומריצה היו 2 שניות ביחד..

ג ב ש ו ש

New member
הלוואי והוא יעשההה../images/Emo45.gifאבל מה../images/Emo88.gif

ז"א שבארגנטינאי מיה מתה
מה הפיגוררר
אם אנהי מתה פה אז לא רוצההה

DinaLiza13

New member
הסרט של המורדים...

היה יפה, רק באמת אני גם כמו כולם בדעה של הסוף! אני מקווה שהסוף שיהיה: ומיה מיגל חיו אם בתם הקטנה קנדלה( או אך שיקראו לה ברבלדה) באושר ועושר עד עצם היום הזה... אם לא אני אלך לראות עדיין אבל זה סתם יהרוס...

shucina

New member
בטח יעשו סרט שונה לגמרי ...

כי פה הם גם שישה אז זה שונה.. חוץ מזה שהסרט לא ממש היה קשור לסדרה.. אז הם יכולים לעשות לעצמם סרט משלהם שונה לגמרי לגמרי... הם יכולים לשלב בו את האנשים מהסדרה וזה... אבל מה הסיכוי שזה יקרה...

לדעתי זה מ-י-ו-ת-ר!!!!../images/Emo142.gif

הם לקחו את הסידרה אם הם רוצים סרט שיעשו תסריט ושם משלהם כמה אפשר לקחת מארגנטינה זה כבר לא מעניין!! יהיה יותר יפה ומעניין שיעשו סרט אחר על הלהקה!!!

למיטב זכרוני אתמול כתבתי פרק../images/Emo3.gif

ואת הטלנובלה שלך אני אקרא בהזדמנות פשוט היה למשפחה שלי סיפור קל עם משטרה בגלל האוטו ודאגתי להם נורא
ובערב יש לי נובלות
אז מחר בבוקר [אנסה לקום לפני אחי]

blondi rebelde

New member
באמת אם עושים סרט

שיעשו סרט שונה!!! למה חייבים לעשות בדיוק אותו סרט כמו במורדים? אי אפשר לעשות תסריט שונה? אבל עדין שווה ללכת כדי לראות את פונצ'ו ואנהי.... רק לא עם סוף כזה! הסוף היה דפוק ביותר אני וחברות שלי מזה התלהבנו ללכת ואחרי הסוף הדפוק הזה אני זוכרת איך היינו בשוק שמיה מתה (באותה תקופה נראה לי אהבתי את לו יותר מקמי כי כל פעם שיניתי דעה מי יותר טובה)

חברה זה לא בטוח../images/Emo142.gif

שהסרט בכלל יגיע לארץ...אם בכלל יהיה אחד כזה

למעלה