REBIF

tomerl

New member
REBIF

אני התחלתי להשתמש ב- REBIF 22 לפני כשנה ולעיתים קרובות אני חש כאב עז בזמן ההזרקה ולאחריה. האם זה קורה גם בשאר התכשירים הקרובים??

סיאמית

New member
כן...

וראשית - ברוך הבא!
מאוד תלוי היכן אתה מזריק כי לפעמים זה פשוט קרוב לעצב ואז ההזרקה כואבת. יש פעמים שאתה לא מרגיש את ההזרקה כמעט בכלל, נכון? עניין של מזל! אותו דבר גם בקופקסון שאף היא זריקה תת עורית והמחט, כמו ברביף היא קטנה ודקה יחסית למחט של אבונקס למשל... קורה שיש נפיחות באתר ההזרקה. אחת מהשיטות להתגבר על הכאב בהזרקה היא לשים על המקום קובית קרח עטופה בבד לדקה ואז המקום קצת מאולחש... חג שמייח!!!

tomerl

New member
תודה על קבלת הפנים ../images/Emo140.gif

וגם על התגובה המהירה. אני חדש בפורום הזה ומאוד אהבתי את ההיענות שלך. תודה :)

סיאמית

New member
א... ../images/Emo9.gif טוב נו... ../images/Emo9.gif ...פשוט ../images/Emo9.gif

העונג כולו שלי!!!!

anat11

New member
בעיקר בעת ההזרקה,

לפחות לגבי אבונקס. וכמו שכתבה סיאמיתי, זה יכול להיות פעם ככה ופעם ככה. ברוך הבא בצל "קורתנו". מקווה שתחוש כאן בנוח. חג שמח, ענת

RomiVais

New member
היי תומר - ברוך הבא!! ../images/Emo24.gif

גם אמא שלי משתמשת בריביף 22 קצת יותר משנה. היא התחילה להרגיש את הכאבים שאתה מזכיר לפני כחודש ואחרי התייעצות עם האחות, אנחנו מזריקים לה רק באיזור הבטן, שם לא כואב לה. אני מציעה לך לנסות לבדוק באיזה מקומות לא כואב (אם יש כאלה) או לשים קרח לפני ואחרי ההזרקה ואולי אפילו הזריקות החדשות (התחלת להשתמש בהן?) כואבות פחות <אני מקווה!> מאחלת לך ים של בריאות ואני מקווה שתרגיש כאן כמו ב
חג עצמאות שמח רומי

Dalia M

New member
היי תומר../images/Emo140.gif

אני מזריקה רביף עוד מפני שהוא יצא (הייתי עוד בקבוצת הניסוי שלו). הזרקתי רביף 22 ובשנה האחרונה עברתי לרביף 44. מנסיוני: אם החומר מאוד קר - כואב יותרת אם אני מוציאה את הזריקה מהמקרר רבע שעה לפני ההזרקה, פחות כואב. מה שאני עושה תמיד (להסחה, כי אני פחדנית), אני תופסת חזק בשתי אצבעות (כמו צביטה) ואז מתבלבלת מה כואב יותר, ותמיד זו ל-א הזריקה. נשאר לי תמיד סימן עגול שמחליף צבעים, ואז אני מחייכת לעצמי שאני נראית כמו אישה מוכה! האמת שכואב לי יותר בשלב הפחד מאשר בזמן ההזרקהת שהיא כמעט כלום. דרך אגב, WELCOME לביתנו החביב
דליה

למעלה