Red Bull Game Master

freak2100

New member
Red Bull Game Master

מה קורה? שמעתם על התחרות של רד בול? פיתוח משחקי פלאש? זה פורסם בVGAMES.... ובYNET נדמה לי, או NRG, או שתיהן... ובעוד כל מני מקומות באינטרנט
http://www.redbullgamemaster.co.il המטרה הייתה לקחת תחרות של רד בול (כל התחרויות ספורט אקסטרים והתחרויות המטורפות שהיא עושה) או להמציא אחת חדשה ולבנות משחק פלאש שמבוסס עליה. אתם מוזמנים עכשיו להכנס שם לPlay, לשחק במשחקים ולתת לכל משחק ציון מ1 עד 10
עכשיו, למה אני מפרסם את זה פה? גם כי זה קשור לפורום ואני הרי חבר פה.... וגם כי אני אחד המשתתפים בתחרות
המשחק שלי: http://www.redbullgamemaster.co.il/rank.php?rank=dg&gameId=5 (אל תדאגו, זה לא נותן לי נקודות, אתם יודעים שאני לא אעשה לכם דבר כזה.... בשביל לתת לי נקודות אתם צריכים ללחוץ שם בצד על המספרים מ1 עד 10, למשל, סתם דוגמה היפוטטית, 10
) מה דעתכם על המשחק שלי?
ועל משחקים אחרים בתחרות? אני חושב ששלושת המשחקים שיהיו במקומות הראשונים הם המשחק שלי (כי אני בניתי אותו, אז ברור שאני חושב שהוא טוב, אחרת הייתי עושה אותו אחרת
), המשחק שמבוסס על הFlug tag [התחרות טיסה המפורסמת של רד בול], והמשחק ballzeye, שאגב מי שבנה אותו חבר בפורום בניית משחקי מחשב פה בתפוז ככה שאני מכיר אותו (היכרות פורומית כזאת). מה אתם חושבים?

GuglyBu

New member
הצביעו, חברים!

אני לא מדבר על זה שהמשחק הוא ממש גזעי וחמוד, ושאר המשחקים הם ל0mfg n00bs, אסף הוא חבר ותיק וקבוע ואנחנו צריכים לעזור לו! =] רק 10!

freak2100

New member
תודה ../images/Emo3.gif

יש שם עוד משחקים טובים... ואני לא חושב שאתם צריכים להצביע לי כי אני חבר בפורום... על אף שזה יהיה נחמד מצידכם
אבל אני לא מהילדים שעושים ספאם בפורומים בשביל לקבל הצבעות. (אני מאלה שעושים ספאם בפורום בשביל לקבל הצבעות אבל מסתירים את זה במסווה של הודעות תמימות
)

bebi vegeta1

New member
דווקא נחמדמאוד אבל המממ דבר

אחד אם המטוס נופל(ככה זה נראה :p) אז אתה לדעתי צריך להכניס אלמנט של האצה כי היה לי קטע שלא פגעתי בכלום ופשוט הוא בקושי זז בכל אופן נחמד:)

freak2100

New member
יש האצה ../images/Emo3.gif

כח הכובד.... המשחק מבוסס בעיקרו על חוקים פיסיקליים.... יש הגבלה למהירות, אבל היא די גבוהה, רוב האנשים לא שמים לב

bebi vegeta1

New member
אז יש פאק בחישובים שלך איכשהוא

כי כמו שאמרתי לא נתקלתי בקיר וזה לא האט אלא פשוט כמעט נעצר לגמרי:) זה מאץ רק שלוקחים ת'דבר הזה אבל זה לא ממש "האצה" זה יותר בבום:p

freak2100

New member
אני לא מבין כל כך על מה אתה מדבר

אבל אין פאק בחישובים שלי
שיחקתי איזה מאה פעם וקיבלתי תגובות מעוד המון אנשים ששיחקו ואף אחד לא אמר שאין האצה.... לא לחצת על למטה (=האטה) במקרה? על אף שזה לא אמור לעצור אותך אבל זה מאט אותך...

bebi vegeta1

New member
יש פאק אבל במוח שלי:| לא קראתי

ת'הוראות ולחצתי כל הזמן למטה@_@

EagleEye

New member
אחלה משחק, נתתי 10 ../images/Emo13.gif

כל הכבוד, וגם שני המשחקים האחרים שציינת קיבלו ממני ציונים טובים..שלושתם הם היחידים בעלי הסיכוי לזכות, לדעתי.

freak2100

New member
תודה ../images/Emo13.gif

איזה מזל שיש בדיוק 3 מקומות ראשונים
אז שלושתינו נקבל PSP

yadiday

New member
דירגתי ../images/Emo45.gif

משחק נחמד - ורעיון בהלט יפה.....נתתי כמובן 10
גד.

למעלה