RED-BULL

@diver

New member
RED-BULL ../images/Emo53.gif

קניתי פעמים לנסות ולשתות את זה אבל הבן שלי שתה לי את הפחיות והלך לאן שהלך {בחופשה מהצבא} מה זה עושה בדיוק ? זה כמו סם מרץ ? אני אנסה יום אחד , למרות שאני נגד סמים באופן מוחלט תשובות והסברים יתקבלו בשמחה במיוחד מיאן {שניסה} בתודה מראש

yan27

New member
אחלה משקה

קובי ,אני לא יודע אם אני יכול להסביר מה רד בול עושה בדיוק,מה שכן אני יודע זה שזה טעים לאללה,(אני קונה בארגזים ככה שאף פעם לא חסר).ואם אתה מערבב עם קצת אלכוהל,מומלץ עם SOUTHERN COMFORT אפש גם עם vodka זה בכלל פיצוץ. בערך תזונתי רשום שיש בו ויטמינים b3 ,b5,b6,וb12 מלבד כל הזבל הרגיל ששמים במשקאות ובמזון.בסך הכל זה אמור להיות משקה אנרגיה.אני לא יודע אם בגלל זה אני לא יושן אבל בלי שום קשר אני צריך לשתות פחות. תנסה ותהנה ואתה תמיד מוזמן לכוסית . יאן

natangil

New member
ממליץ

רד בול בהחלט אחלה משקה. בניגוד ליאן אני לא מוסיף אלכוהול, וזה עדיין אחלה. אולי כדאי לנסות להוסיף אלכוהול ?!

RomiVais

New member
אני אישית לא מכירה... ../images/Emo4.gif ../images/Emo8.gif

אבל אני סומכת עליכם!! קובי - אני מקווה שעזרו לך כאן מהידע האישי של כל אחד. שיהיה לכולם שבוע נפלא ומוצלח, רומי

natangil

New member
למה לא צ´ט?

אם אתם כבר פה, למה לא תכנסו לבקר בצ´ט??? יהיה נחמד. מבטיח.

lior_r

New member
על טעם ועל ריח...

שלום לכולם! קודם כל תודה על כל התגובות הנפלאות בהודעה הקודמת שלי. שנית לגופו של עניין, RED BULL לא עושה לי את זה. הכוונה היא שאני פשוט חושב שהטעם שלו דומה לסירופ לשיעול שהייתי לוקח בילדותי... לעומת זאת אני מסכים שעם אלכוהול זה דווקא יותר טוב. בכל מקרה כדי שנרגיש יותר מלאי אנרגיה לפי דעתי צריך שילוב של כושר גופני (למי שיכול) ואכילה נכונה ומאוזנת. אני מצטרף לרומי לאיחולי שבוע טוב... שלכם ליאור

למעלה