Red Bull TrackAttack - תאריכים

BaZbAzOn

New member
Red Bull TrackAttack - תאריכים

שלום לכל נהגי הקארטינג, להלן מועדי האירועים המרכיבים את מרוץ ה- Red Bull TrackAttack: -16.6, יום שישי- מוקדמות ב"אלפא קארטינג" הרצליה. -21.6, יום רביעי- מוקדמות ב"אלפא קארטינג" לטרון. -23.6, יום שישי- מוקדמות ב"אלפא קארטינג" חיפה. -29.6, יום חמישי- מוקדמות ב"פרוקארטינג" רחובות. -30.6, יום שישי- מוקדמות ב"מגה קארטינג" פ"ת. -7.7, יום שישי- מוקדמות ב"גו קארטינג" נתניה. -14.7, יום שישי- אירוע הגמר. ימי המוקדמות יארכו משעות הבוקר עד שעות הערב המאוחרות. לתחרות נרשמו מאות משתתפים, כאשר כל אחד מהם יקבל הודעה מדויקת על השעה בה הוא מבצע את הקוואליפיקציה. בהצלחה לכולם

Tal Aviel

New member
תודה על התאריכים

טנקס. חבל שהם לא התאימו את זה עם מרוצי הליגה, הייתי שמח לבוא לראות את האירוע בהרצליה - זה גם קרוב לבית שלי אבל.. זה מתנגש עם יום המרוץ בלטרון ! כנ"ל ב30.6 , מתנגש עם מרוץ באלפא קארטינג חיפה. לא חכם מצידם. טל

I t a y l

New member
שאלה

מישהוא יודע אם יש שימוש בקארטים מיועדים לאירוע ? בהרצליה הניחו קארט בכניסה לתצוגה עם פרסומת של REDBULL, מישהוא יודע אם הוא קשור לאירוע ?

בנקלה

New member
בחיפה

בחיפה גם יש קארט בצבע כחול עם פרסומת של redbull אבל אין לו במפרים ויש לו מנוע gold בנפח 160cc אז אני לא מאמין שישתמשו בו אם יש קארטים טובים יותר במקום.

למעלה