red hot chili present

Trinity Leeloo

New member
red hot chili present

הסיפור הוא כזה: החבר שלי שהוא מעריץ של הרד הוטס כבר שנים מתגייס בקרוב בתור מתנה חשבתי לקנות לו איזה DVD של הלהקה. אז באתי לשאול אם יש לכם המלצות, ואפשר להפוך את זה גם לאיזה סקר [כי קצת לא נעים לי להתפרץ לכאן עם סתם שאלות]
השאלות שלי הן: מה הDVD הכי חדש של הלהקה? איזה DVD שלהם הכי אהבתם? והאם אתם בכלל אוהבים לראות DVDs של הופעות שלהם?

lollapalooza

New member
אוקיי

מכיוון שאין לי מכשיר די וי די עדיין, לא יכולה לענות על השאלות אבל הכי חדש הוא ההופעה ב- Slane Castle באירלנד (זה נקרא Live At Slane אם אינני טועה) והבנתי שהוא מצויין.

גיל מ

New member
אז ככה

יש לי שני DVD בבית של רד הוט (שניהם הופעה חיה) 1) סיבוב הופעות של קליפורנקיישן - אוף דה מאפ. 2) לייב אין קסטל - אירלנד 2003 - ביי דה ווי לדעתי הDVD השני הוא יותר טוב מכיוון ששם באמת רואים שזו הופעה חיה עם 80,000 איש בקהל וזה גם במקום פתוח, לעומת זאת ב"אוף דה מאפ" זה במקום סגור שזה נראה כאילו הכניסו אותם לאולפן טלוויזיה ואמרו להם תנגנו.

Punkit1

New member
נצל"ש!!!!!!

מישו ראה אתמול את התוכנית בת השעה שעשו על רד הוט באמ טי וי 2? דווקא היה יפהה... הראו ראיון עם ג'ון כשהוא עדיין היה בתקופה של הסמים... וזה היה הדבר הכי מפחיד שראיתי בחיים שלי! הוא כולו רעד העיניים שלו היו אדומות קיר לבן זה בורדו לידו! הוא היה כל כך חיוור...אכן תמונות קשות...ממש הבהיל אותי...

lollapalooza

New member
ראיתי את זה מזמן

וכן, הקטע עם ג'ון מפחיד לגמרי. חטפתי את הלם חיי.

dafnaleh

New member
מומלץ לכל מעריץ: What hits?!

אני לא אוהבת לצפות בהם בהופעה חיה. הרי כל האפקט של ההופעה נעלם אם אתה לא באמת שם. לכן what hits?!, בו יש קליפים ישנים של הלהקה, אהוב עליי במיוחד.

למעלה