RedHat

gilad_no

New member
RedHat

באתר שלהם ראיתי 3 סוגי הפצות: Red Hat Linux 7.2 Red Hat Linux Professional Red Hat Linux Advanced Server מה ההבדל בין שלושתן? מה להתקין בבית? (אני רוצה גם שהמחשב ישמש כשרת)

lizard

New member
את הפשוטה ביותר.

אתה לא צריך יותר מזה. לדעתי ההבדל בין הסוגים זה רמת התמיכה הטכנית שהם נותנים וכמות חבילות אקסטרה. יש מצב שזה גם בהצפנה של 128 סיביות ונדמה לי שאסור לשווק את זה מחוץ לארצות הברית אגב,אם זה נכון (זה היה פעם) אז מי שמביא הפצה שכזו ותופסים אותו נחשב למבריח נשק ונפתח לו תיק באינטרפול. "....ולחדשות היום, נעצר מבריח נשק מסוכן העונה לשם משה. משה נעצר כשבאמתחתו דום שרץ בקידוד של 128 סיביות. למשה בן ה12 נפתח תיק פלילי באינטרפול והוא יואשם בנסיון הברחה של תוכנה מסוכנת" קצת דבילי לא ??? מיכה

Bisly

New member
אני לא יתווכח איתך על לינוקס

כי בזה אתה בהחלט מבין אבל תראה ארצות הברית רוצה "לשלוט על העולם" תחשוב אם איזה טרוריסט ירצה לבצע פיגוע ולארצות הברית יש את היכולת לצוטט לו אבל הוא לא מפגר (למרות שהוא ערבי) מה שהוא יכול לעשות זה להעביר את המסרים שלו בPGP באופן מוצפן כדי שלא יעלו על ההעקבות שלו אותו הדבר לגבי פשעים באנגליה אפילו נחקק חוק בשם RIP חוק מטומטם אבל לא משנה :) אגב נראה לי בן לאדן העביר את המסרים שלו בעזרת PGP.

ezaton

New member
אני בספק אם יש צורך בכלל בהצפנה

עם כל כמות המידע העצומה שעוברת ברשת, מי ימצא משהו אחד שאתה כתבת? למי אכפת? אם לא ממש מחפשים אותך, ועוקבים אחריך, אזי לא יעלו עליך, אלא מבקרה שבמקרים. אם כן, גם PGP לא יעצור אותם. הם יכולים לפרוץ, ויש להם שיטות ללכידת המפתח, ולכן, כל ההצפנה לא שווה כלום. Ez

mavor

New member
לפי

כתבה מסוימת שקיבלתח לפני כמה שבועות חלק גדול מענשי הערגון ההוא לא השתמשו בהצפנה בכלל ועדין מערכת הקנבבל לא ירטה את ההודעות נדב

ezaton

New member
באמת

חיפוש הודעה לפי תוכן, ואפילו אתה מאזין לכל התעבורה העולמית, הוא חיפוש מחט בערימת שחת. מדובר בלמצוא הודעה או שתיים ליום, מבין אלוהים יודע כמה מאות אלפי ומליוני הודעות דואר אלקטרוני שרצות ביום. בלי לכלול סינון של אמצעי צ´אט אחרים (ולא חסר - ICQ, גם IRC, ויש עוד... לצוטט גם להם?) עסקינן במבצע מסובך מאוד, אפילו אם הם לא הצפינו. אני הייתי מצפין, אבל לא טורח מאוד בהצפנה כבדה. בעצם, למה לא? אבל זה לא משנה את העובדה שכדי לתפוס את העיקר, צריך לחפור בהרבה מאוד טפל. והכוונה להרבה מאוד. Ez

lizard

New member
סמוך על האמריקאים.

לך תדע מה יש להם מתחת לפנטגון.

mavor

New member
מה שיש

להם זה המערכת המיטולוגית בשם "קרנבל" או באיברית טורף יש הרבה מיתוסים ושמועות בנוסא דבר אחד ברור שהמערכת שעל פי המתוסים היתה אמורה לירת את כול התכתובות בין מחבלים וגורמים עוינים נחשלה השאלה היא איפה היתה נקודת הקשל אנושית ?(המערכת התריעה אבל אף אחד לא הספיק לבדוק) מכנית ??(המערכת אפילו לא הצליכה לירת את המסרים בזמן אמת) או לוגית ???(המערכת לא זיהתה את המסרים כנוסעי איום בכול אופן אנחנו עף פעם לא נדע והערת שולים המערכת נימצת בורגניה במרקז של ה FBI ולא בפנטגון נדב

lizard

New member
סתם אמרתי פנטגון.

יש שמועות שהNSA מיירט את כל התשדורות הטלפוניות בארה"ב. יש להם (לפי השמועות) מחסני ענק מלאים במחשבי על. אבל לך תדע אם זה נכון או לא. חוץ מזה,תחשוב ככה, על כל מערכת שאתה יודע עליה יש להם 10 שאתה לא יודע. הם לא פראיירים. למרות שהם דמוקרטיה וזכויות אזרח וכל שאתר הבבל"ת אני מבטיח לך שהם ירמסו הכול בשביל הבטחון. הבעיה היא שלפעמים אתה יכול לגלות כוונות מלחמה אבל לא כוונת מחבלים בודדים. זה אותו דבר במחשבים,אין בעיה לגלות רצף חדירות ונסיונות חדירה. אבל לגלות את הנסיון הבודד שמצליח קשה מאוד לגלות.

למעלה