reflux#ibs

jaburub

New member
reflux#ibs

שלום ד"ר. איני ילד אך לא מצאתי שום פורום מתאים אחר לשאלותי מסתבר שאני סובל מרפלוקס ושטי(או לא כפי שתבין בהמשך) שהתבטא משך השנים בצרידות + שיעול מתמיד לפני כשנה סבלתי קשות במשך כשבועיים מבחילה אדירה וחוסר תאבון גמור. בסופו של דבר אובחנתי כבעל רפלוקס ושטי וכן שהוושט כולה חלשה מאוד., טופלתי בקונטרולוק ואכן הצרידות והשיעול עברו. מדי חודש יש לי "התקפה" של בחילה ותחושה רעה ללשבוע ימים. המליצו לי על ניתוח (פרוצדורת NISSEN), פניצי לחוות דעת שניה והתבלבלתי לדעת הפרופ´, הניתוח ישפר את המצב כמו שהתרופות עשו, וכן שיש לי אולי מעי רגיז (למרות שאין לי כאבי בטן ושלשולים/עצירות) מה עושים?? למי לפנות לפתרון?? תודה מראש אף כי איני ילד חיים

דיספפסיה ומעי רגיז

אני בטוח שבלי לראות אותך ובלי לבדוק אותך אני לא אוכל לתת מענה יותר אינטליגנטי מכל הפרופסורים שראו אותך מה שאתה צריך זה רופא טוב וסבלני שמומחה בבעיות תנועתיות של מערכת העיכול - שיסביר לך על מצבך, על האופתיות הטיפוליות ולקחת על החלטה אם ללכת לניתוח או לא- ואז גם תוכל להעלות את הנושאים של מעי רגיז, הפרעה בתנועתיות, רפלוקס חמור שגורם להפרעה בדרכי הנשימה תמצא רופא שיתן לך את הזמן וההסברים להם אתה כל כך זקוק בהצלחה

למעלה