בכל פעם שאני ``משוטט`` בפורומים של תפוז אני מקבל ``ריענונים`` מרגיזים ללא כל התראה מוקדמת וללא שום פעולה מצידי יש לציין שהדבר קורה רק בפורום תפוז !! במחשב שלי WIN98 , EXPLORER5.5 . תודה מראש
OK אז את זה שאני יכול לפתוח דפי פורום ללא תוכן ההודעות כבר הבנתי, אבל מה הקשר ל REFRESH שקורה באופן ספונטני ובלתי רצוני בעליל? איזה הגדרות בדפדפן ? ואם כך מדוע זה קורה רק בפורום תפוז ? ולמה בזק לא מוכנים לחבר אותי ל ADSL ?.......(סתם זה היה בשוונג). מחכה לתשובות תודה מראש
הריפרש ,בוטל מדפי הפורומים,כך שהם אינם ``מרפרשים`` את עצמם כלל. מה שאולי נשאר,זה רק הגדרה כלשהיא בדפדפן שלך שאומרת לו לעשות כל כמה דקות ריפרש. באותה הזדמנות,גם תמחק קבצי TEMP של הדפדפן..תמיד עוזר וגם מפנה מקום. ובקשר לבזק..איפה אתה גר? eYaL
טוב אז את קבצי ה ``TEMP`` אני מוחק די בקביעות (אני לא אוהב ``עוגיות``),מה בדיוק צריך לשנות בהגדרות הדפדפן? נ.ב סוף העולם שמאלה אתה מכיר ?........... אז אני גר 30 ק``מ אחרי ...... בישוב שנקרא גבעת-נילי.
לילו חמודה.. וואלה פעם ראשונה שאני רואה אותך פה.. אבל.. תמיד טוב לראות אותך.. אני חושב שהבעיה היא בדפדפן שלך כי כמו שאייל אמר כבר הורידו את הריענון בפורום עצמו.. אייל.. מה שלומך גבר? שומע.. חברה שלי הלילו הזאת.. תן לה טיפול VIP.. הא? ומה נשמע ככה? ובקשר לתשלום האחרון מצטער אבל נגמרו בבנק הירוקים.. זה יאלץ להתעכב קצת..