על הלילה בפוסי הול--->>>>
איזה מעפן אתה יונתן!!!!!! היית ופיספסתי אותך או שלא היית?!?! וואלה, כמה שהנסיעה הייתה לשם טיפה ארוכה, היה שווה!!! בתוך חיפה, לקח אותי איזה מישהו, דתי כזה, עד תחילת רח' שבתאי, ולא יודעת למה הוא עשה את זה, אבל הוא הסביר לי מה נמצא ואיפה בחיפה, יאנו איזה קבר של צדיק אחד, אליהו, וזה רח' אלנבי, ואז רח' גפן.. אה הנה רחוב הציונות.. וואי הוא חפר לי קצת חח, לא נורא- הכל לטובה!! כשירדתי מהאוטו, הודתי לו והמשכתי בדרכי, פתאום אני רואה מלא מטאליסטים- ישר ביקשתי סיגריה והתחלתי לדבר איתם חהחה.. הם גם בני אדם
אה.. אחרי איזה רבע שעה שאני מדברת איתם הבנתי שאנ'לא נמצאת בכניסה הנכונה למסיבה, כי גם מהכניסה שהייתה ת'הופעת מטאל יצאו צלילי הרגאיי. ניכנסתי למסיבה, בדיוק הפסדתי את השיר של מיסטר ווגאס (או שדימיינתי חח), כמובן שאני אף פעם לא מתבאסת מתקלוט של יסאיה קרו, מאור ואריאל תודה!! תודה!! מהרגע שנכנסתי עד שבכח כבר יצאתי- כל השירים מובחרים, כמו תמיד =) אחלה סט!! משם המשכתי לאפטר פארטי בדרום חיפה חהחה, משהו בחוף ליד מסעדת מקסים- תגידו רגע, היתה שם מסילת רכבת או שדימיינתי (בין מקסים לחוף)?!!??! יאללה, סגרתי שבוע הזוי במיוחד וניפתחתי לשבוע עוד יותר הזוי, חיפה מדהימה בבוקר!! רק עכשיו הגעתי הביתה, רצוי שאני אלך לישון קצת
שיהיה שבוע מדהים ויום נפלא!!! -כשף!