Regrouping

O r e n E

New member
Regrouping

נכבדי בוקר טוב, אתכבד לפתוח את הנושא הענייני הראשון בפורום החדש. לנוכח ריבוי העיסוק במסגרות השונות בין אם בכותלי הפורום ומחוצה לו, בנושא גילאים ופעילות נטוריסטית, ולאור כך שיש היום שני מפעלים יפים בגעש וים המלח, החלטתנו לנסות לקדם גרעין צעיר ומחודש של נודסטים/נטוריסטים בקרב הקהילה בארץ. למען החידוד, אנו מכוונים לגילאים החל מ - 18 ועד 49. על מנת לאפשר לנו להתארגן, אנו מבקשים מכל מי שרוצה להצטרף ולקבל דיוור ישיר, לכתוב לנו מייל לצורך מאגר התקשרות בלבד. הרישום מיועד לכל "חברי וידידי העמותה לנטוריזם" אילו הרשומים ואילו שלא רשומים וכמובן למצטרפים חדשים ללא הבדל דת ומין. במייל צריכים להיות מצויינים פרטים בסיסים כגון: שם ושם בת/בןזוג (אם יש). גיל לצורך סטטיסטי) נסיון (אם יש) ורמת ציפיות שלו/שלה מהקהילה במספר מילים. כתובת הדוא"ל:*[email protected] חשוב להבהיר !!!!! הנסיון להתארגנות שלנו הוא למען הקהילה ולא לשום מטרה אחרת לרבות מטרות כספיות ורווח. כמו כן, אין בהתארגנות המוצעת בכדי לפגוע או להזיק לעמותה לנטוריזם, שהיא בעיקרון בית לכולם (בכפוף לתקנון שלה). הפעילות היא מקבילית ומטרתה המוצהרת לקדם את הקהילה הנטוריסטית בארץ, מהמקום שבו היא מצוייה כיום. הנהלת הפורום ומארגני פעילות ה- Regrouping, לא יהיו אחראים במישרין או בעקיפין לכל טענה או תביעה משפטית מכל סוג שהוא. נסיון ההתארגנות זו באה כשרות בלבד לקהילה. כולי תקווה שמהלך זה יצליח, אולם רמת ומידת ההצלחה..תלויה בכולם!! אורן

Kitsune

New member
הי :)

אילו פעילויות קיימתם לאחרונה וכמה אנשים באילו גילאים הגיעו :)

קוואנט

New member
בחודשים האחרונים...

החורף הגביל אותנו בעיקר למפגשים במקומות סגורים. אחת למספר שבועות מתקיים מפגש במועדון ספורט הכולל בריכות וג'קוזים (איך אומרים ג'קוזי ברבים?
), והמפגשים הם מפגשים חברתיים - מדברים ומקשקשים. בנוסף, בתחילת השנה האזרחית חגגנו את פתיחת השנה במסיבת ריקודים בעירום ובהופעה אומנותית. היה דיסקו
. במהלך הקיץ ישנם מפגשים רבים יותר, חלקם במועדוני ספורט ובריכות, חלקם בחוף הים או בים המלח. כמה אנשים? זה משתנה ממפגש למפגש. לרוב מדובר בכמה עשרות, לעיתים מעל 100 אנשים. עם זאת, לפסטיבלים גדולים, ישנם רבים אשר אינם משתתפים בפעילות נטוריסטית באופן קבוע, ושם ישנם כבר כמה מאות נטוריסטים. גילאים - החל בחיילים
וכלה בגימלאים
. אני מקווה שלא שכחתי משהו. אם כן, החברים היקרים לבטח יזכירו
.

Kitsune

New member
ויש תכנון או מועד לפעילות הבאה?

אני כבר שנים רוצה ליסוע לאיזה מקום נטוריסטי ובקושי יוצא לי כי אין לי רכב וגם אין עם מי... (חברים עגלות, מה לעשות... אין לי בעיה עם תחבורה ציבורית, אבל לבד???)

קוואנט

New member
כבר ביום שישי הזה ../images/Emo13.gif

פרסום פרטים מדוייקים יותר - בהמשך היום
.

O r e n E

New member
הפרדה

צריך להפריד ברמת הידיעה בין שני הפעילויות. ביום שישי אכן יש פעילות של העמותה לנטוריזם במרכז הארץ. על מנת להגיע אליה, צריך לעבור הליך רישום מסודר כקבוע בחוקת העמותה הישראלית לנטוריזם. הפעילות השניה של ה - Regrouping היא פעילות פרטית שלנו. גם אליה יש צורך ביצירת קשר בדוא"ל שפורסם בראש השירשור וכבר בפניה אלינו לענות על השאלות שנדרשו. חשוב לציין שמאחר וההתארגנות היא פרטית, אין למעשה "קבלה אוטומטית" לקבוצה, אולם זו הדרך היחידה להכנס אלינו. הגרעין שכבר קיים אצלנו, בהחלט מוזמן ומשתתף בפעילות העמותה הישראלית לנטוריזם ברחבי הארץ. לעצם השאלה של מתי תהיה פעילות של ה - Regrouping , מתתוכננת פעילות בקרוב מאוד. העיכוב הוא טכני בלבד. הודעות יצאו בהמשך. אורן

למעלה