Reinforce Love במצעדים

ronaldiniho3

New member
Reinforce Love במצעדים

אז הסינגל של לי יצא ביום שני שעבר, וזהו כבר שבוע שני ברציפות שהסינגל נכשל בכניסה לטופ 100! של המצעד הבריטי. מאכזב מאוד, מאוד. במצעד ההורדות של האתר HMV הסינגל מדורג במקום ה-95 והמאכזב.

ronaldiniho3

New member
בבלו כל סינגל שהיו מוציאים היה להיט בטוח...

בקריירת הסולו שלהם, הם נכשלו אחד אחרי השני... מלבד סיימון, שמצליח לא רע בכלל באופן יחסי... אבל באמת, ציפיתי מהסינגל החדש של לי לפחות לטופ 20 במצעד הבריטי... מאוד מאוד מוזר ומאכזב שכבר שבועיים והוא לא נכנס לטופ 100. כישלון פשוט. שיחזרו!!!

ToryMaster

New member
בתור יחידים הם פשוט לא אותו הדבר

זה לא שהם פחות טובים, כי אין לי ספק שהאלבום של לי היה טוב כמו גילטי או יותר [בהתחשב בזה שגילטי הוא האלבום האהוב עלי], אבלזה לא הגימיק, זה לא העניין, זה לא הסקרנות של פעם שגורמת לאנשים ללכת ולקנות, הלהקה מתפצלת ואיתה המעריצים, מי שה"בחור שלה" היה סיימון, הרבה פעמים אל תלך ותקנה אלבום של לי, וכן הלאה. זה כל כך חבל, זה תמיד גורם לי לחשוש שהוא פשוט יפסיק לעשות מוזיקה יום אחד.

Blank Smile

New member
הקטע הוא,

שכל אחד טוב בפני עצמו, אבל לא מספיק טוב בשביל להצליח לבד.. כשהם היו ביחד כל אחד הביא איתו משהו, וביחד הם יצרו משהו אחר, שנורא סיקרן אנשים, והיה להם סאונד שהיה מאוד כיף לשמוע אותו.. עכשיו זה פשוט לא מספיק בשביל סולו.. ועזבו את זה שכמעט אין להם פרסום..
לא יצא לי לראות שום איזכורים עליהם או על סינגלים/דיסקים שלהם בשום אתר, שום ערוץ.. החברות תקליטים שלהם [יש להם חברות כן, לא זרקו אותם או משהו?..]לא דוחפות אותם קדימה ונותנות להם מספיק חשיפה.. למישהו בכלל יצא לראות את הקליפ של לי בMTV HITS? הם מסתמכים פה על מעריצים נטו, וזה ממש לא מספיק..

ToryMaster

New member
לא יודעת בנוגע לאחרים

אבל אני כן יודעת שדאנקן דפק מסעות פרסום והופיע כמעט בכל תוכנית אירוח בריטית אפשרית, וכמעט בכל גימיק ששמתי ידי עליו. אנשים פשוט לא מעוניינים, הם רוצים את בלו, לא שום דבר אחר. צריך גם לקחת בחשבון שקהל המעריצים הנאמן שלהם התבגר, חלקם רוצים פשוט לעבור הלאה מהדברים האלו, המוזיקה הזו, והם לא נותנים סיבה מספיק טובה להתעקש עליהם.

inbal287

New member
אני מסכימה עם רוב הדברים שאת כותבת.

למשל במקרה שלי, אין שום סיבה אמיתית שבגללה לא קניתי אף אחד מאלבומי הסולו של הבנים [קניתי רק את הראשון של לי]. זה לא שהחרמתי אותם או משהו, פשוט זה לא עניין אותי יותר. נכון שבזמן האחרון אני מתחילה יותר לשמוע את השירי סולו שלהם ויותר להתעניין וכאלה, אבל לא ברמה שאני שומעת את השירים במחשב או באייפוד וכו', פשוט ברמה של התעניינות כי אלו עדיין אותם בנים מגניבים שאהבתי מבלו ואני אוהבת את הסגנון שלהם. מה שבטוח זה שאם בלו חוזרים אני אשמע את המוזיקה שלהם בטוח... זה ברור לי בצורה מפחידה. ואני באמת לא מבינה למה אני לא שומעת את השירי סולו שלהם, אני אהבתי מאוד את אלה ששמעתי [ושמעתי הרבה מהם], אבל זה כאילו לא עשה לי חשק לעוד. זה יותר עשה לי משהו בסגנון של "אה נו ו... מתי בלו חוזרים?".

ToryMaster

New member
גם לי

את הדיסק של דאנקן חברה קנתה לי באנגליה, ומעבר לזה, פשוט אין לי איפה לקנות, אבל סביר להניח שאם הייתי קונה זה היה מתוך נאמנות אליהם, וגםאז, רק את של לי, פשוט כי הראשון שלו הוא אחד הטובים ששמעתי.

ronaldiniho3

New member
מסכים עם רוב מה שנאמר כאן

ובמקרה שלי, אני אישית מתעניין ומעריץ של סיימון, הוא הכי מעניין אותי יותר מכל שאר חברי הלהקה לשעבר, יש לי את האלבום השני שלו (שבמקרה קניתי אותו בארץ..), אחריו יש את לי שיש לי את האלבום הראשון שלו שהיה פשוט נהדר. אבל כן, אתם צודקים בעניין החשיפה. כאילו תכלס, מישהו שומע עליהם? מישהו מדבר עליהם? זה לא אותו הדבר כמו ימי בלו וההצלחות הגדולות שלהם, כל שיר שלהם היה מושמע ברדיו בכמויות, כל קליפ היה מככב בערוצי MTV ומה עכשיו? קליפ חדש ללי, לא ראיתי אותו אפילו פעם אחת באיזה ערוץ MTV. דאנקן בכלל לא מתעסק יותר במוזיקה, אנטוני בכלל עסוק במסע הופעות מוזר, סיימון הוא הכי רציני, והוא באמת מצליח, ראיתי אותו הרבה פעמים בMTV, מדברים עליו ועל המוזיקה שלו (אבל שוב, לא כמו בימי בלו), וגם הסינגלים והאלבום שלו די מצליחים, בבריטניה לפחות. היו שמועות על חזרה של בלו, אני אישית לא מבין למה זה לא קורה. זה הסיכוי היחיד שלהם לחזור ולהצליח, אבל ממש להצליח.

ToryMaster

New member
כמו שדאנקן אמר:

[בתרגום חופשי] "אני חשובת שכשבגיל עשרים ותשע אתה עוד מפזז על הבמה לצלילי שירי פופ, זה כבר פתטי", זו פחות או יותר הסיבה שה םא חוזרים. הם עברו את התקופה הזו, ואני אל יודעת אם כבלו הם יצליחו לבצע את הטרנספורמציה למוזיקה בוגרת יותר שמתאימה להם יותר, לא כולם הם ווסטלייף.

ToryMaster

New member
זה נכון

ועדיין, אי אפשר להתעלם מהעובדה שבבסיס, מה שהם עשו זו מוזיקת פופ מאוד צעירה וקלילה, לפזז על הבמה עם רקדניות כוסיות ולשיר על כך שמישהי צריכה לבוא איתך לחדר למעלה, זה אומנם לא רע, אבל אין ספק שיש הבדל גדול בין מידת ההתאמה של זה בגילאי העשרים כשאתה צעיר וחופשי, לבין קרוב יותר לשלושים, כשיש לך ילדים/בתזוגקבועה ואתה במקום שונה לגמרי בחיים. ההתבגרות תדרוש מהם לעשות דברים אחרים שלאו דווקא יתאימו בתור בלו, ושהמעריצים לאו דווקא יאהבו, שלא לדבר עליהם עצמם. זו בעיה, אני אל חושבת שיש פה פיתרון אידיאלי

ronaldiniho3

New member
הם גם עשו דברים אחרים

הדואט עם אלטון ג'ון היה ביותר בכיוון האר אנ בי ופחות פופ, כך גם גילטי בשביל הדוגמא (או Breathe Easy אפילו). הם מסוגלים ויכולים לעשות מוזיקה יותר בוגרת (סתם בשביל הדוגמא- קחו את קרייג דייויד, שאחרי שני אלבומים שהיו יותר בכיוון הפופ והאר אנ בי, הוא בא עם אלבום שלישי יותר בוגר ורגוע. אומנם האלבום נכשל, אבל לדעתי הוא הטוב ביותר שלו), הקטע הוא הרצון שלהם. להמשיך עם הבינונית והכישלונות או לחזור בגדול כבלו? נכון לעכשיו זה נראה שאין קאמבק באופק. בוא נקווה לפחות לאיזה מיני קאמבק כשאולי סיימון יתארח באלבום החדש של לי. וחוץ מזה שסיימון מתכנן לנו הפתעה באלבום החדש שלו... אולי...

ToryMaster

New member
זה לא עניין של הצלחה

זה עניין של להגשים את עצמך ולעשות את המוזיקה שאתה באתה באמת אוהב, וזה מה שהם עושים כרגע [סיימון ולי עם האלבומים, דאנקן עם המשחק, אנטוני עם... מה הוא עושה?].

ToryMaster

New member
וואלה

אה, המסע המשונה הזה עם השירים של בלו? יפה לו לעבוד על אלבום, אני ממש מצפה לזה.

ronaldiniho3

New member
זה מסע הופעות עם שירים מהאלבום הראשון שלו

ושירים מהאלבום השני שלו שהוא עובד עליו כעת. בין השאר הוא גם ישיר שירים של בלו (כנראה לבד, באמת מוזר)... בכל אופן, אחרי אלבום ראשון צולע ומאכזב, עם סינגל אחד בלבד, טוב שהוא מתעורר.

למעלה